Benimde yine bu akşam iftara misafirim var
Bende tavuğun göğüs kısmını pane harcıyla kızartmayı düşünüyodum yanına ppilavla felan
CADIARZU
bende daha iftar daveti vermedim kıslar...
şöyle vericem menüm:
musakka
pilav
cacık
yogurtlu havuç salatası
normal salata:smiley-cool:
Benimde yine bu akşam iftara misafirim var
Bende tavuğun göğüs kısmını pane harcıyla kızartmayı düşünüyodum yanına ppilavla felan
yeni evli..ve çok mutlu naber kıs??????????delikafadulden
Slm canım iyiym ne olsun eşimi İstanbul'a gönderdim annemlerdeyim şimdi sizler napıyosunuz iftara yakın yemek muhabbetleri başlamış
ben iki defa verdim bile ikisin de de menüm farklı idi buda süpermiş amaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
selam millet nabersiniz bakalım benim de düğünüme 39 gün kaldı saç modeli falan araştırıorum kıslar yaa linda hayatım ben uzun zamandr koşturmadan dolaı hiç giremedim nete resim eklemişsin ama ben göremediiimmmm acaba canım sadece birtane eklesen gelniliinle saçının modelini falan merak ediyorum hem de çookkk
ben hiç makarna yemem
sorunlar düzelmiştir dimi...
allah mesut etsin tatlım..bir ömür mutlu olun inş...saglıkla ...
eee nerde senin foton..gelinliğin..merka ediyorum seni ekle tamammıdelikafaduldendelikafadulden
aaaa
makarna yemeyen ilk insan olarak tarihe geçeceksin :hooray:
Evet canım , fotoğraf koyucam mutlaka sizler için ve haber veririm sonrada silerim tekrar, çok rahatız biz stüdyo fotolarını bile seçmeye gitmedik henüz,
bu arada problemler düzeldi çok şükür uzak olmak gibisi yok -tatlicadiarzu-
aaaa sen de mi görmedin hayatım ama biz en çok görmemiz gerekenlerden birileriyizz yaaa sabırsızlıkla bekledik hele de ben valla superi arseyi lindadrkı ne kadar da bekledim merakla diğer topikten beri bir lindadrkı göremedim valla yaaa çok üsüldüm şimdi
super kıs neden kimse konuşmuo canım sıkıldı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?