2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ordan pek bişey çıkmıyor :)) hep öyle mesaj geliyor ama ne dönen var ne başka bişe..

ordan pek bişey çıkmıyor :)) hep öyle mesaj geliyor ama ne dönen var ne başka bişe..

gercekleri var çıkıyomuş canım..
bir arkadaş söyledi bana ..ben şansımı deniyorum o kadarsüprizzzzz

hayatım o mesaj otomatik gönderilior firmalar tarafından başvuru yapanlara incelenip uygun olunduunda size dönüş yapılacaktır die

teşekkürler canım:)

supercim iş arama konusunda en iyisi kariyer.net zaten canım oradan başvurulara dönüş daha çok oluyor bir de sen secret cv yenibiriş.com bunlara da üye ol cv doldur tatlım ordan da başvuru yap

iyi güzel işte başvur tatlım eğer ulaşımında da rahatsa bir ara biz de nişanlımla (bir hafta sora eşim olucak kendisi ) işarıoduk tırım tırım o günler bitti çok şükür Allah kolaylık versin sana tatlım umarım gönlüne göre bir iş en kısa zamanda bulursun elemanonline da da bak mailler oluor orda oralara mail atarsın cvini

ya öyle teferruatlu bir cv falan hazırlamadım..eğitim bilgilerimi yazdım sadece tatlım..

yenibosnadaymış..ben okmeydanı ne kadar yakın onu bilmiyorum ama avrupa yakalarına bakıyorum sadece zaten..
başvurdum ..cevp döncekmiş.bakalımeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…