Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Fatmayada üzüldüm ya bebişi göremedim maalesef ark listesinde olmadığı için sanırım. Ama seninde dediğin gibi yarısı geçmiş zamanın kendini hazır hissettiğinde 3 ay sonra tekrar hamile kalabilir. Sende istiosun bilioum ama erken diil mi miray?
yok 2 ay dedi bide benimki küçüktü 6 hft felan oyüzden 2 ay korun sonra tekrar kalabilirsin dedi şimdi doping yapcam hergün meyva vitaminler pekmez cevizli sucuklar felan bakalım ama evde alalım diyoruz bu sene eğer ev işine girersem çocukta olursa fazla olur kısmet hangisi önce olursa o olur artık..Ben işi bırakmam devam ederim yine ama fazla izin alırım gibime geliyor herşey kısmet ama ben istiyorum çocukları çok seviyorum ve güzel çocuk yetiştireceğime inanıyorum allahım herkese nasip etsin...
Sen istemiyormusun ne kadar oldu evleneli?
fundacım resimlere bakıodum yenisi gelcek sandım bi çıktım sonra geldim hiç yok
Sadece küçük nigar kalmış
Ama maşallah ilk defa gördüm karı koca çok yakışmışssınız allah hep mutlu etsin ikinizi
orda yapmayı düşünürmusun.. en üst kat yogun bakım asansörden inince sağda yogun bakım var orda ne agladım ordaki banklarda yattımdıevt canım adanadayım..
yok 2 ay dedi bide benimki küçüktü 6 hft felan oyüzden 2 ay korun sonra tekrar kalabilirsin dedi şimdi doping yapcam hergün meyva vitaminler pekmez cevizli sucuklar felan bakalım ama evde alalım diyoruz bu sene eğer ev işine girersem çocukta olursa fazla olur kısmet hangisi önce olursa o olur artık..Ben işi bırakmam devam ederim yine ama fazla izin alırım gibime geliyor herşey kısmet ama ben istiyorum çocukları çok seviyorum ve güzel çocuk yetiştireceğime inanıyorum allahım herkese nasip etsin...
Sen istemiyormusun ne kadar oldu evleneli?
teşekkür ederim canım amin canım..ya resimleri ekliyodum 2 tane ekledi neyse dedim sonra 3 tane ekledi sonra ekliyodum hata verdi sinir oldum yine ekliycem canım..sen kaçtanesine bakabildin:44:
orda yapmayı düşünürmusun.. en üst kat yogun bakım asansörden inince sağda yogun bakım var orda ne agladım ordaki banklarda yattımdı
ne kadar kaldı peki beraber kalırız belkide...
orda yapmayı düşünürmusun.. en üst kat yogun bakım asansörden inince sağda yogun bakım var orda ne agladım ordaki banklarda yattımdı
ne kadar kaldı peki beraber kalırız belkide...
2 ay oldu cnm ben hemen çalışmalara başlıcam 26 yaşındayım tam zamanı ben bebeği erken doğrup ardından bidene daha sonra kısmetse bidene daha 3 görcem inşaallah eşim ve ben çok çocuk sevioruz eşim 3 tane çocumuz olsun bakıcı olsa doğurmazmısın dedi doğrurum dedim yoksem ben anca bidene yaparım derdim...Neyse hayırlısı önce bideneyi yapımmm kocayı kıstırcam bu hafta sonu köşeye sonrası fırında mercimek.fatma beni görsen çıtı pıtı bu kızmı yapcak 3 deneyi dersin nese allah yardımcım olsun..Ben açılışı yapım sen gelirisn arkamdan bak gör cici cici bebişlerimiz olacak altıncı hissim kuvettli benim senle konuşuruz bunları..( benim anneannem 18 çocuk doğurmuş 10 tanesi yaşamış hiç yas tutmamış hiç birinin ardından şimdi turp gibi 10 çocuklu 75 yaşında sen düşün 8 çocuk kaybetmiş bazısı doğmuş ölmüş bazısı karnında bazen 20 de olabilir diyor ama çok ciddiyim doğurganlık araplarda full çekio maş... )
valla bizde hlilmi ile 4-5 tane diyoduk işde sezeryan olunca bu kısıtlanıyo 3 kez sezeryan olabiliyon max. 4 kere olabiliyomuşsun nasip öleyiş napalım bende kasımda başlıcam Allah nasip eedrse Allah büyük neler neler olur şükür ki hamile kalabiliyoruz şükür ki hamilelik nedir biliyorum bunları yaşayamayanlarda var neler var hamile olup da kusmk isteyenler bile var çok şükür
Belki bidaha olman gerekmez sezeryan diğeri normal giderse normal doğurursun olmazmı ki??
2 ay oldu cnm ben hemen çalışmalara başlıcam 26 yaşındayım tam zamanı ben bebeği erken doğrup ardından bidene daha sonra kısmetse bidene daha 3 görcem inşaallah eşim ve ben çok çocuk sevioruz eşim 3 tane çocumuz olsun bakıcı olsa doğurmazmısın dedi doğrurum dedim yoksem ben anca bidene yaparım derdim...Neyse hayırlısı önce bideneyi yapımmm kocayı kıstırcam bu hafta sonu köşeye sonrası fırında mercimek.fatma beni görsen çıtı pıtı bu kızmı yapcak 3 deneyi dersin nese allah yardımcım olsun..Ben açılışı yapım sen gelirisn arkamdan bak gör cici cici bebişlerimiz olacak altıncı hissim kuvettli benim senle konuşuruz bunları..( benim anneannem 18 çocuk doğurmuş 10 tanesi yaşamış hiç yas tutmamış hiç birinin ardından şimdi turp gibi 10 çocuklu 75 yaşında sen düşün 8 çocuk kaybetmiş bazısı doğmuş ölmüş bazısı karnında bazen 20 de olabilir diyor ama çok ciddiyim doğurganlık araplarda full çekio maş... )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?