2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok 2 ay dedi bide benimki küçüktü 6 hft felan oyüzden 2 ay korun sonra tekrar kalabilirsin dedi şimdi doping yapcam hergün meyva vitaminler pekmez cevizli sucuklar felan bakalım ama evde alalım diyoruz bu sene eğer ev işine girersem çocukta olursa fazla olur kısmet hangisi önce olursa o olur artık..Ben işi bırakmam devam ederim yine ama fazla izin alırım gibime geliyor herşey kısmet ama ben istiyorum çocukları çok seviyorum ve güzel çocuk yetiştireceğime inanıyorum allahım herkese nasip etsin...

Sen istemiyormusun ne kadar oldu evleneli?

fundacım resimlere bakıodum yenisi gelcek sandım bi çıktım sonra geldim hiç yok
sadece küçük nigar kalmış

ama maşallah ilk defa gördüm karı koca çok yakışmışssınız Allah hep mutlu etsin ikinizi

hımm tatlım ben korunma zamanı için dememiştim genel olarak erken diil mi kaç yaşındaydın ki :44: biraz daha eşinle tatiller gezmeler başbaşa eğlenceler çocuk olunca hiç bişi yapamayız ben seneye kasımda çalışmaya başlasak 2013 ağustosunda olur dioum evliliğin 3. yılı zaten başta öle konuşmuştuk bizin daha 12 sonra 1. yıl doluo

teşekkür ederim canım amin canım..ya resimleri ekliyodum 2 tane ekledi neyse dedim sonra 3 tane ekledi sonra ekliyodum hata verdi sinir oldum yine ekliycem canım..sen kaçtanesine bakabildin:44:

evt canım adanadayım..
orda yapmayı düşünürmusun.. en üst kat yogun bakım asansörden inince sağda yogun bakım var orda ne agladım ordaki banklarda yattımdı

ne kadar kaldı peki beraber kalırız belkide...

teşekkür ederim canım amin canım..ya resimleri ekliyodum 2 tane ekledi neyse dedim sonra 3 tane ekledi sonra ekliyodum hata verdi sinir oldum yine ekliycem canım..sen kaçtanesine bakabildin:44:

5 tane bakabildim canım sonra albüm boştu

orda yapmayı düşünürmusun.. en üst kat yogun bakım asansörden inince sağda yogun bakım var orda ne agladım ordaki banklarda yattımdı

2 ay oldu cnm ben hemen çalışmalara başlıcam 26 yaşındayım tam zamanı ben bebeği erken doğrup ardından bidene daha sonra kısmetse bidene daha 3 görcem inşaallah eşim ve ben çok çocuk sevioruz eşim 3 tane çocumuz olsun bakıcı olsa doğurmazmısın dedi doğrurum dedim yoksem ben anca bidene yaparım derdim...Neyse hayırlısı önce bideneyi yapımmm kocayı kıstırcam bu hafta sonu köşeye sonrası fırında mercimek.fatma beni görsen çıtı pıtı bu kızmı yapcak 3 deneyi dersin nese allah yardımcım olsun..Ben açılışı yapım sen gelirisn arkamdan bak gör cici cici bebişlerimiz olacak altıncı hissim kuvettli benim senle konuşuruz bunları..( benim anneannem 18 çocuk doğurmuş 10 tanesi yaşamış hiç yas tutmamış hiç birinin ardından şimdi turp gibi 10 çocuklu 75 yaşında sen düşün 8 çocuk kaybetmiş bazısı doğmuş ölmüş bazısı karnında bazen 20 de olabilir diyor ama çok ciddiyim doğurganlık araplarda full çekio maş...)

Fatm bunları söylüyorum çünki düşükten sonra fena bunalıma girmiştim anneannem mnyaksmın bee çocuk olur nasip değilse belki ölür ben 8 çocğun yasını tutsaydım 10 tane çocuğum olmazdı şimdi diye payladı beni kadın sağlamsa 20 tane doğrur isterse kendini sağlam tut dedi yani artık kendime yatırım yapıyorum bol bol yiyorum içyorum tabii kilo almıyorum ama folik asiti bırakmadım mesal doktor devam et dedi...solgarın vitamnin ilaçlarınıda aldım devam böyle..

yok cnm hiç gitmedim o yüzden bilmiyorum metroparkta yapıcam heralde büyük ihtimal ben..
allahım bidaha kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı..

valla bizde hlilmi ile 4-5 tane diyoduk işde sezeryan olunca bu kısıtlanıyo 3 kez sezeryan olabiliyon max. 4 kere olabiliyomuşsun nasip öleyiş napalım bende kasımda başlıcam Allah nasip eedrse Allah büyük neler neler olur şükür ki hamile kalabiliyoruz şükür ki hamilelik nedir biliyorum bunları yaşayamayanlarda var neler var hamile olup da kusmk isteyenler bile var çok şükür

he bu arada kayınvalidem de 12 tane dogurmuş hepsi yaşıyo 6 kız 6 erkek :) bende çok çocuk severim

Belki bidaha olman gerekmez sezeryan diğeri normal giderse normal doğurursun olmazmı ki??

maşallah ben 1 tane yaparım 3 tane yapamam yaa nası bakılır ki

kizlar serviste yaziyorum benim mesai doldu..bol bilmiyodum valla sezeryandan sonra normal d.olmadigini ee sezeryanda kistliymis bunuda bugun ogrendim..demek sezeyanla en fazla dort cocuk olur ozaman?:26:

yaa siz hepiniz sanırım beni gördünüz zaten albümüde yaptım öle kaldı silmioum da zaten zar zor yaptım

ama ben sadece acomert elfi eos yarenay ve mirayı gördüm şimdi de fundayı gördüm bolun göbeğini gördüm

nigarı zuzuyu alishia göremedim ve merak edioum:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…