bolun göbeğiyaa siz hepiniz sanırım beni gördünüz zaten albümüde yaptım öle kaldı silmioum da zaten zar zor yaptım
ama ben sadece acomert elfi eos yarenay ve mirayı gördüm şimdi de fundayı gördüm bolun göbeğini gördüm
nigarı zuzuyu alishia göremedim ve merak edioum:84:
Fundacım fotoların çok güzel canım. Ayrıca saçlarında çok güzel olmuş.
dilek benim vardı albümüm, konserden felan görmüşsündür hatırlamıyosun
ama eklerim bi ara tekrar
bolun göbeğibolun kendini görsen bayılırsın
teşekkür ederim elfim beğenmene sevindim
hayır sadece yemeklerini gördüm :98:
cnm zaten o poacalar ayni nektar ...
poğaça gibi kız diyosunn iyi bişi dedin dimmi miray
yuvarlak daze lezzetli herkes poaca sever bende sevrim kurabiyelerede benziyon gerci tatli ama sert puhaha...
buarada diyemeden gecmicem bizim topikte hatunlarimiz in hepisi guzel..yalniz zuzuyu gormedim bende cirkin herhal gostermio kendini zuzuyu neye benzisin sole pakem¿
Yaren aynı durumdayım, bir buçuk felandı uyudum ve sabah ağliycaktım resmen uyanamıyorum
saat 10 da poğaça yapmaya kalkışırsam böyle olur
işyerindekilerle kahvaltı yapıcaz diye anlaştık, ve aksi gibi poğaçalarım herzamanki kadar güzel olmadı
undan sanıyorum, birde eşim tam yağlı peyaz peynir almış yaa poğaça için
eridi içinde, dışa aktı felan off rezil olucam
Günaydın herkese
kizlar serviste yaziyorum benim mesai doldu..bol bilmiyodum valla sezeryandan sonra normal d.olmadigini ee sezeryanda kistliymis bunuda bugun ogrendim..demek sezeyanla en fazla dort cocuk olur ozaman?:26:
yaa siz hepiniz sanırım beni gördünüz zaten albümüde yaptım öle kaldı silmioum da zaten zar zor yaptım
ama ben sadece acomert elfi eos yarenay ve mirayı gördüm şimdi de fundayı gördüm bolun göbeğini gördüm
nigarı zuzuyu alishia göremedim ve merak edioum:84:
kızlar bütün gün yeni binadaydım, temizlikle uğraştık. yarın da orda olurum sanırım. üstüne hastalandım, patrona da diyemem şimdi hastalandım falan. umarım bu hafta biter şu işler de önümüzdeki hafta rahat ederiz.
fatmacım Yiğit'in resmini koymuşsun ama ben göremedim. Allah'ım yardımcın olsun, en kısa zamanda yine hamile kalırsın inşallah.
geçmişi okudum ama aklımda çok birşey kalmadı açıkçası. kusuruma bakmayın bu aralar.
yemek yapmam lazım ama aklıma gelen bir yemek yok maalesef. canım yapmak da istemiyor. şu bulaşıkları toparlayım da bakarım artık.
herkese iyi akşamlar
yuvarlak daze lezzetli herkes poaca sever bende sevrim kurabiyelerede benziyon gerci tatli ama sert puhaha...
buarada diyemeden gecmicem bizim topikte hatunlarimiz in hepisi guzel..yalniz zuzuyu gormedim bende cirkin herhal gostermio kendini zuzuyu neye benzisin sole pakem¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?