2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bolun göbeğibolun kendini görsen bayılırsın
Fundacım fotoların çok güzel canım. Ayrıca saçlarında çok güzel olmuş.

teşekkür ederim elfim beğenmene sevindim

dilek benim vardı albümüm, konserden felan görmüşsündür hatırlamıyosun
ama eklerim bi ara tekrar

kızlar ben çıkıyorum akşama sulu köfte yapıcam sizin yemekler neler yazın okurum ben evdeniyi akşamlar öptüm sizi

Tamam eklim ben o zaman

annemler gelmiyomuş bu akşam ne yapsam ki yaa yemek olarak
aradım parkta spor yapıyoruz Suna ablanla diyo yaa, sitenin parkı kapalı minik ohh haber de vermiyo gelmiycem diye

kızlar bütün gün yeni binadaydım, temizlikle uğraştık. yarın da orda olurum sanırım. üstüne hastalandım, patrona da diyemem şimdi hastalandım falan. umarım bu hafta biter şu işler de önümüzdeki hafta rahat ederiz.

fatmacım Yiğit'in resmini koymuşsun ama ben göremedim. Allah'ım yardımcın olsun, en kısa zamanda yine hamile kalırsın inşallah.

geçmişi okudum ama aklımda çok birşey kalmadı açıkçası. kusuruma bakmayın bu aralar.

yemek yapmam lazım ama aklıma gelen bir yemek yok maalesef. canım yapmak da istemiyor. şu bulaşıkları toparlayım da bakarım artık.

herkese iyi akşamlar

poğaça gibi kız diyosunn iyi bişi dedin dimmi miray

yuvarlak daze lezzetli herkes poaca sever bende sevrim kurabiyelerede benziyon gerci tatli ama sert puhaha...
buarada diyemeden gecmicem bizim topikte hatunlarimiz in hepisi guzel..yalniz zuzuyu gormedim bende cirkin herhal gostermio kendini zuzuyu neye benzisin sole pakem¿

ay teşekkür ederim bebeyim
kuzumuz çok güzel ama, Tuğba Büyüküstüne benzetiyorum ben onuu

foto yüklüyorum, yarın kaldırırım :)))

Son düzenleme:
Yaren aynı durumdayım, bir buçuk felandı uyudum ve sabah ağliycaktım resmen uyanamıyorum
saat 10 da poğaça yapmaya kalkışırsam böyle olur
işyerindekilerle kahvaltı yapıcaz diye anlaştık, ve aksi gibi poğaçalarım herzamanki kadar güzel olmadı
undan sanıyorum, birde eşim tam yağlı peyaz peynir almış yaa poğaça için
eridi içinde, dışa aktı felan off rezil olucam

Günaydın herkese

offf bende istiyom poğaça sabah sabah negüzel olur şimdi...ben bisküvi aldım öle geçiştiryom bende çok zor kalktım 12de yattım ama erken kalkamıyorum serviside kaçırdım geç kaldım ...Kimsenin yüzüne bakmadan geldim oturdum anlamlı bakışlar bana....:82:

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarrr

bende bu akşam sütlaç yapayım diyorum.yarın eşimin babasının ölüm yıldönümü. Aşağı komşunun çocuklarıda çok seviyorlar sütlacı. Onlara yapayım birer kasede bize ayırayım

kizlar serviste yaziyorum benim mesai doldu..bol bilmiyodum valla sezeryandan sonra normal d.olmadigini ee sezeryanda kistliymis bunuda bugun ogrendim..demek sezeyanla en fazla dort cocuk olur ozaman?:26:

evt canım kısıtlı ben . hakkımı 1 ini kullandım bakalım 2 tane kaldı nmasip...........

bu arada günaydın

ablamın düğün fotolardan koycam ya görürsün canım, az sabır :))

yavrum ya özledim seni dün hiçhiçhiççç yazmadın

neye benzediğimi görürsün

günaydın buarada ne çabuk perşembe geldi dimmi yuppiiiii

günaydın kızlarsabahtan yemekler konuşulmaya başlanmış sütlaçlar poaçalarbiz artık evde yapıyoruz kahvaltımızıdolaptaki stok bitene kadar sürmez umaruımsu böreği yedim bende ..nigar özenince öyle oluyo zaten illa bi aksilik çıkıyo..elfi iyi düşünmüşün canım sevap olur:13:..
ben kitap aldım canan tan iz ve elif şafak aşk ..izden başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…