Nekkk çok güzel yaa bayıldım küçüklük halineee
Fundiş teşkür ederim sanada eklediğin için
ozaman 3 ayı gitmiş bile kalmış 3 ay kalmış bişi kalmamış valla ..kışın kendini biraz toplar tekrar hamile kalırsın tabii insanın kendini psikolojik olarakda hazırlaması lazım ben geçen ay duysam ağlıyordum şimdi iyiyim kaderde ne varsa o belki yine başıma gelecek belki hiç gelmicek allah bilir...Allah daha kötüsüyle karşılaştırmasın derim hep...bir bakmışsın seneye burda bebişlerimizden bahsediyoruz hayat bu akıp gidiyor...
sevimli cimimerica ederim canım senin face olmadığı için herşeyden mahrum kalıyosun
sensin ki güzelNekkk çok güzel yaa bayıldım küçüklük halineee
Fundiş teşkür ederim sanada eklediğin için
inş. zuzu düşün bak ahirette çocuk sevgisini ben tadacagım hemde ölümsüz şekilde düşünsene ne güzel günahsız melek oldu yavrum benim.. hiç üzülmyorum
ben dün yaptım zeytin yağlı taze fasulyeBen taze Fasulye ve Makarna yapimcam.
Fatmacım yazıdan çok etkilendim. Ne güzel allah sana sabrını vermiş. İyiyim diyorsun daha da iyi olacaksın. Hayat devam ediyor bi şekilde. Eşinde sana destek oluyordur.
eşimden bir değil allah milyonlar kere razı olsun anlatacak kelime dahi bulamıyorum o olmasa ne yapardım bilemem rabbim hilmiyi bana bagışladı... Bnim yanıma gelirken ardahandan osmaniyeye ciddi bir kazada atlatmış.. Onada bişey olsaydı yaşayamazdım
eşimden bir değil Allah milyonlar kere razı olsun anlatacak kelime dahi bulamıyorum o olmasa ne yapardım bilemem Rabbim hilmiyi bana bagışladı... bnim yanıma gelirken ardahandan osmaniyeye ciddi bir kazada atlatmış.. onada bişey olsaydı yaşayamazdım
allah korumuş canım.....
Evet valla allah korumuş canım ya.
allah korusun cnm allah birbirinize bağışlasın sizide..adanada nerde hangi hastanede yattı cnm?
sağolaınız canım Allah korudu çok şükür.... adana özel metro hastanesinde yattı miniğim işde burda Metro Hastanesi - zel Adana Metro Hastanesi - Adana Hastanesi - MetroPark Hastanesi
bense osmaniye ibni sina hastanesinde yaptım dogumumu http://www.ibnisinahastanesi.com.tr/
yaptıgım hastan ede yeni doğan yogun bakımı vardı fakat başında 24 saat dr bulunsun diye adanaya sevk etmişler adanadaki hastanede kadıon dogum ve yeni doğan üzerine 2. mi 3. mü neymiş pratisyen bile yoktu acilinde falan kadın dogum uzm. vardı bizim çocukla prof. ilgilendi.... vicdan olarak rahatım
biliyorm canım o hastaneyi ben gitmedim ama her doğum yapan memnun ordan kötü bişe duymadım yani..
sen adanadamıydın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?