2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Fatmayada üzüldüm ya bebişi göremedim maalesef ark listesinde olmadığı için sanırım. Ama seninde dediğin gibi yarısı geçmiş zamanın kendini hazır hissettiğinde 3 ay sonra tekrar hamile kalabilir. Sende istiosun bilioum ama erken diil mi miray?

sevimli cimimerica ederim canım senin face olmadığı için herşeyden mahrum kalıyosun

Evet ama ossun bende burdan yetişirim size

Ben gidip biraz iş yapayım...sabahdan beri aynı dosya elimde Bi o sayfayı çeviriyom bi bu sayfayı Hadi çüzzz:80:

inş. zuzu düşün bak ahirette çocuk sevgisini ben tadacagım hemde ölümsüz şekilde düşünsene ne güzel günahsız melek oldu yavrum benim.. hiç üzülmyorum

canım yazı çok güzelmiş

Allahım sana çok büyür sabır vermiş ahirettede cocuk sevgisini tadacaksın meleğin seni karşılyacak orda .allahım alanda verende meleğine kardeş verecek

Fatmacım yazıdan çok etkilendim. Ne güzel allah sana sabrını vermiş. İyiyim diyorsun daha da iyi olacaksın. Hayat devam ediyor bi şekilde. Eşinde sana destek oluyordur.

eşimden bir değil Allah milyonlar kere razı olsun anlatacak kelime dahi bulamıyorum o olmasa ne yapardım bilemem Rabbim hilmiyi bana bagışladı... bnim yanıma gelirken ardahandan osmaniyeye ciddi bir kazada atlatmış.. onada bişey olsaydı yaşayamazdım

ben haziranın başında dogum yaptıgım için kasımda başlıcaz çalışmaya...

allah korumuş canım.....

allah korusun cnm allah birbirinize bağışlasın sizide..adanada nerde hangi hastanede yattı cnm?

allah korumuş canım.....

Evet valla allah korumuş canım ya.

allah korusun cnm allah birbirinize bağışlasın sizide..adanada nerde hangi hastanede yattı cnm?

sağolaınız canım Allah korudu çok şükür.... adana özel metro hastanesinde yattı miniğim işde burda Metro Hastanesi - zel Adana Metro Hastanesi - Adana Hastanesi - MetroPark Hastanesi

bense osmaniye ibni sina hastanesinde yaptım dogumumu http://www.ibnisinahastanesi.com.tr/
yaptıgım hastan ede yeni doğan yogun bakımı vardı fakat başında 24 saat dr bulunsun diye adanaya sevk etmişler adanadaki hastanede kadıon dogum ve yeni doğan üzerine 2. mi 3. mü neymiş pratisyen bile yoktu acilinde falan kadın dogum uzm. vardı bizim çocukla prof. ilgilendi.... vicdan olarak rahatım

biliyorm canım o hastaneyi ben gitmedim ama her doğum yapan memnun ordan kötü bişe duymadım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…