2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hepinize hayırlı iftarlar ben çıkar yemeğe gidip girişeyim. öptüm hepinizi byby a.s.

bana çocuk demeyinde ne derseniz deyin,
geçen gün arkadaşlardan biri korunduğu halde hamile kalmış, o gece benim kabuslarımda hem hamileydim eyvahedigeldismile

kıs hemen yıkayın ne demek yani ben aranızda bekar olarak bilmiorum bu konuları anlatın da öğrenem nede olsa yakında ben de gircem bu işlere biz konuştuk ben ilk gece ertesi gün hapı kullanıcam sora da o koruncak çocuk isteyene kadar hap kullanmıcam ama hemen yıkamak nasıl oluor onu bilmirum kıs süper ben

kısaca kestirip attım lafı ya..bu forumda okumuştum..ilişkiden sonra hemen o bölgenizi yıkıyım hücreleri öldürün ne kadar okey kullansanızda...su hücreyi öldürüyormuş..

hap kullanmak iyi degildir heaven

super eğer prezervatif zarar görmüşse sen istersen çamaşır suyuyla yıka yinede engelleyemezsin, çünki spermler yürüyebiliyo ( yani çok çabuk ilerliyo )
sperm dışarda olmuyoki taharet yapar gibi yıkayınca geçsin, iç bölgede oluyo

evet hayatım o yüzden de hap kullanmıcam ben de sadece bir defaya mahsus ilk gece ertesi gün hapı kullancam o kadar sora da eşim korunucak öle konuştuk ama bakalım nolur bilemem aslında bebeim olsun da çok istiorum bir yandan bugün o videoyu izleyince daha da bi istedim nişanlım da istio ona kalsa hemen istio da mantıklı düşünmek lasım hevesle çocuk yapılmaz bence

tam bir fikrim yok ama çoçuk öyle kolay olmuyormuş yane..

burda okudum çoçuk yapmaya karar vermişler.kadının ayakları havada bekliyormuş..yerini bulsun diye..:roflol:

hemen yıkama diye yorum yapmışlar..
idrarını yapma diyede..kaydirigubbakcemile3

kıs o nasıl şey ya olurmu öle şeeyyy ayyy çok güldüm emii kısss kadın ayakları havada mı bekliomuş yerini bulsun dieeee :roflol: :roflol: biraz saçma geldi bana canım yaa sperm denen şey girdii anda geri çıkmaz ki ayakların havada beklicen yok idrarını yapmıcan falan o hareketli bişi ve de çok hızlı hareket edior zaten

komik şeyler bunlar, tabiki öyle hemen çocuk olmuyo, belli yumurtlama dönemleri var , veya erkek içinde belli kaliteli ve kalitesiz sperm dönemi var. ama olduki bunlar şans eseri bir araya geldi --- kiiii çok sık görülen olaylardır hamile kalıyosun.

hap kullanmanın ne zararı varmış ki tamam her ne kadar dışarıdan hormonlarına müdahele ediyorsan da eğer hormonal ve metabolizmal problemlerin yoksa çok uzun süre kullanmamamak şartıyla ayrıca over kanserini de %40 kadar azalttığı görülmüş yanılmıyosam meme kanseri içinde öyle.bir çok kadın hastalığının tedavisindede kullanılır.haa yan etkilerini görürsün kullanmazsın o ayrı ama kızalr kulaktan dolma laflara kanmayın.ve şunu söyleyim vajeni yıkamak eskiden beri gelen bir uygulamadır ama o da zararlı çünkü suyun ph vajenin ph ına uygun olmadığı için vajen zamanla ya tahriş olur ya da çeşitli enjeksiyonlara neden olabilir...bu konularda çok yakın arkdaşlarıma bile karışmam ama bildiklerimi yazmak istedim kızlar.sonuçta bir çok korunma yöntemi var.ama tıbbın desteklediklerine güvenin...zaten hiçbir yöntem %100 korumaz.

kızlar (ailem de sizler gibi düşünyor benim aksime) burda gördüğüm kadarıyla evliliği temizlik ve yemek yapmak ve tabiki bunlarda maheretli olmak için çabalamak gerektiğini ancak bu yolla gerçekten "kadın" olunacağı düşüncesini destekler yorumlar görüyorum elbette ki bütün bunlar olucak ama evliliği bir işe girmiş de bunda başarılı olmak için üstün bir gayret sarf etmek gibi de algılamamak gerekir düşüncesindeyim. eşinizle olan diyaloğunuz birbirinize bakışınız paylaşımınız duygusal tatlarınız bazı şeyleri özgürce yaşayabilmenin getirdiği tatlar ve bazen de sıkıntılı anlar ve anları nasıl birlikte yaşadıpınızdır evlilik... diyeceğim şudur ki kadın eşittir yalnızca iyi bir aşçı+iyi bir temizlikçi değildir...kadının mutfaktaki mahareti belki onun bir artısıdır ama bu artı onun kadınlığını gösterir tek madde değildir...

güselim öncelikle merhaba..
canım zaten öyle evlilik:sm_confused:
yeri geliyor benim eşimde mutfakta aşçı oluyor...yeri geliyor temizlikte yapıyor..ortak bir evde yaşadıgımız için..herşeyi birlikte yapıyoruz zaten..sen o düşünceyi nerden çıkardın anlamadım yaniisositososito

biz burda yemekten falan bahsediyoruz ama kendi yönlerimizi konuşuyoruz sadece..eşlerimizi anlatmıyoruz ki....bunlar kadınca muhabbetler şekerim...
adı üstünde kadınlar klübü...:enbuyukkk:

evliliğin ne demek oldugunu biliyoruz şekerim sen rahat ol...yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…