2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam günaydın kızlar.. nasılsınız ? ben dün gece çeşme ladin otele rezervasyonumuzu yaptım balayı için :))

yorum için çok mersi ajkal aynı şeyi işyerimden bir arkadaş söyledi..ama ben muhasebe istemiyorum ki gönlüm gecti..
rahat istiyorum

wowwww süperya..alkisalkisalkiscan dündar harbi yazıyor yane:gitme:

bizde dün aşkımla bundan bahsediyoduk..diyoki senin gelme saatin yaklaşınca heyecanlanıyorum..seviniyorum eve girşinla falan:asigim:

gercekten huzur verici..insanın sevdiginin varlığı:1hug:

yazı için teşekkürler heaven..çok dogrua.s.

bişi diil kızlar can dündarın yazıları her zaman güzeldir zaten ama şöle bişi var bu yazılar sitesinde sahte yazılar olarak yayınlanıyor meer bu yazıları o yazmamış ama onun adı altında yayınlanmış o da sitesine eklemiş bunları

öncelikle merhaba
seninde konuya yazarken önce merhaba demeni beklerdim ama sen bunu bile yazmadan çok karışık cümlelerle birşeyler yazmışsın. sadece son cümlenden neye itiraz ettiğini ve karşı olduğunu anlayabildim.
buraya yazan arkadaşlarımızı tanımıyorsun hepsi eğitimli belli kültür seviyelerinden gelmiş genç kızlar. buradaki yemek sohbetlerinden ev işleri sohbetlşerinden çıkardığın anlam eğer kadın-erkek eşitliği falan gibi saçma bir şeyse yanıldığını söylemek isterim. birincisi erkeklerle kadınlar asla eşit değildir bana göre,bizim yapabileceğimiz ve erkeklerin yapabileceği şeyler sınırlıdır ve karşılaştırma yapılabilecek kategoriler değildirler.
evet eşlerde yapılanlara yardım edebilir ve bunuda bizlerin çoğunun eşi zaten yapıyor ama biz bunları onlara sizin zihniyetinizdekiler gibi dayatmayla yani ben yapıyosam sende yapmak zorundasın diyerek değil, kendileri istediği için yapıyolar, çünki yapmasalarda bizim bunu sorun yapmayacağımızı biliyorlar ve buda erkeklerin daha fazla özverili olmasını sağlıyo. hiçbir erkek mecbur bırakılmaktan ve emir kiplerinden hoşlanmaz.
Daha uyumlu,sıcak ve önyargısız bir sohbette görüşürüz inşallah hoşçakal

ilk gecede sacımdan tokaları çıkartırken hiç of demedi..yardım ediyim dedim..birlikte çıkardık..kaydirigubbakcemile3
kankim benim yaaolumunekankayizsmile

arseee ağzına sağlık mantıklı kızsın vesselam

arseee ağzına sağlık mantıklı kızsın vesselam

teşekkür ederim tatlım
çok sinirleniyorum böyle kadın-erkek eşit muhabbeti yapan insanlara.
onlara desenki gideceksin tamirhanede çalışacaksın eve ekmek getireceksin yaparız ederiz derler ama iki gün sonra hastanelere düşerler yorgunluktan. ama diğer tarafta admaların evi süpürmesini, silmesini,yemek yapmasını mecbur kılarlar.
tamam tabiki yapsınlar erkeklerde yardım etsin bayanlara, sonuçta evet bizde çalışıyoruz ama bunu mecburlarmış gibi yansıtınca adamlarda severek yapmıyo zorunluluktan yapıyo ve sallama yapıyo hayır gelmiyo o işten

arsenin de sölediği gibi buradaki muhabbetlerde yemek ev işi konuşuluor olabilir ma dikkat ettiysen hepimiz bir meslek sahibi okumuş kültürlü insanlarız evliliin de kadın olmanın da ne demek olduunu hepimiz bilioruz.ayrıca kadın olmak ne sadece süslenip püslenmek ne de sadece kendini ev işlerine adamak deildir.ikisini de yapabiliorsan kadınsındır evlilik süs bebeği gibi evde dolanmak hiç deildir.Kadın erkek her konuda eşit deildir bir defa ev işlerinde kadının üstünlüü varsa tamir gibi yine ev işi olan ama daha ağır işlerde de erkein üstünlüü vardır ve kimse kimsenin işini yapamaz yapmak zorunda da deildir ben eşimin afedersiniz ama fino köpei gibi ben ne dersem onu yapmasını istemem eğer canı istiorsa bana yardım etmek eder istemiorsa da etmez ama şu önyargıdan kurtulsan ii olur burada edilen sohbetlere dayanarak bizlerin kendimizle eşimizle ilgilenmediimizi veya ilgilenmeyeceimizi düşünüp burada evlilik yemek yapıp temizlik yapmak deildir demen yanlış burada konuşulan sohbetlerdeki amaç birbirimize bazı konularda yardımcı olmaktır ki bazı zamanlar eşlerimizden ya da öüstakbel eşlerimizden bahsettiimiz onlar için yaptıımız jestlerden yaptıımız tartışmalardan bahsedip destek olduk tavsiyelerde bulunduk evlilii sadece ev işleri olarak görmüoruz merak etme canım bu öğüde ihtiyacımız yok hiç birimizin buradaki arkadaşlarım evliler ben de bir hafta sora nikahlanıcam ve biz burada her konuda fikir alışverişinde bulunuoruz merak etme evliiin ne demek olduunu bize ailelerimiz zamanında öğretti öğrendik gerektiinde

herkese tabiki açık bir konu, kimsenin ambargosunda falan değil,gelene hep hoşgeldin diyoruz ama böylede Allahın selamını vermeden, ağır ve sert bir uslup kullanarak yazılmaz.
deseydiki arkadaşlar merhaba,takip ettim çok fazla ev işlerinden yemekten konuşmuşsunuz, eşleriniz size yardım etmiyomu ,neden etmiyo. ben etmeleri gerektiğini düşünüyorum falan dese, eyvallah deyip hoşgeldin deyip bizde ona göre sohbete katar anlatırdık ama yok yanii akannehir

amaaan kıslar boşverin yaa siz dilediinizi konuşun millet ne derse desin biz neyin ne olduunu usuluünü her bişeini biliorz kimsenin aklına fikrine ihtiyacımız yok paylaşıoruz zaten paylaşmamız gerekenleri burada biz kendimizi bildikten sora millet ne düşünmüş önemli deil boşverin siz sinirlernmeye değmez

ya kıslar konjonktivit salgını var yaa napıcaz ben çok korkuorum o hastalıktan valla bir yakanlandımı 2 3ay kurtulamıor insan ben bi defa yakalndım da ne çektim yaaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…