2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

" kadınlar kulübü olunca bahsedilen şeyin çoğunlukla aşçılık mahareti ve bilimum temizlik alışkanlığının olması doğal tabi başka nelerden bahsedilebilir ki" gibi bir anlayışı kabul etmek ve "kadınlar bunlardan başka neleri paylaşabilir k"i düşüncesi asıl olarak takıldığım konu...ayrıca ben erkekler neden yapmıyor bunları diye bir fikir beyan etmedim. beninmkisi yalnızca sizin de dediğiniz gibi kendi "yönünüz" olarak mutfak maharetlerinizi kadınlık listenizin en üst hatta birinci maddesi olarak gördüğünüzü ifade eden paylaşımlarınız üzerine küçük bir eleştiriydi ...yoksa siz ben ancak bu şekilde kadınlığımı ifade edebiliyorum diyorsanız bu da sizin en ala düşünme hakkınız...ayrıca ben ne sizin ne de bir başkasının "şekeriyim" bu ifadenizdeki alaycı üslubunuzu "kötü söz sahibine aittir" diyerek düşüncelerimi sonlandırıyorum...

Son düzenleme:

afiyet olsun ya canımız istedi şimdi saydıklarını :icecream:

kadınlar klübü olunca istediğimiz herşeyi her istedigimizi konuşuyoruz..bu sizi hiç ilgilendirmez..
kadınlar bunlardan başka işine gidip gelir..
eşiyle gezer tozar...eglenir...sana burda tüm biyografimizi yazıcak degilim tabiki...
bizimki 3 .5 muhabbet eglenelim..gülelim.biribirimize destek olalım..
bu bizim marifetimiz diye birşey beyan etmedik!.....

neyse seninle tartışma girmicem...çünkü sitede tartışma yasak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…