gördüm hayatım çok şirinsin sen de tatlım günlük halinle bileee harikasın
maşallah maşallahh tüt tütüüüüüü
fıstık bu kız yaa,dal gibi maşallah tü tü tüü
slm kızlar evleneli tam 25 gün oldu herşey güzel fakat evde tek kalmak çok sıkıcı zaman hiç geçmiyor sanki(
hoşgeldin tatlım..
allah mesut etsin bir ömür..
nedn teksin ki:sm_confused:
ev hanımısın sanırım..
güselim öncelikle merhaba..
canım zaten öyle evlilik:sm_confused:
yeri geliyor benim eşimde mutfakta aşçı oluyor...yeri geliyor temizlikte yapıyor..ortak bir evde yaşadıgımız için..herşeyi birlikte yapıyoruz zaten..sen o düşünceyi nerden çıkardın anlamadım yaniisositososito
biz burda yemekten falan bahsediyoruz ama kendi yönlerimizi konuşuyoruz sadece..eşlerimizi anlatmıyoruz ki....bunlar kadınca muhabbetler şekerim...
adı üstünde kadınlar klübü...:enbuyukkk:
evliliğin ne demek oldugunu biliyoruz şekerim sen rahat ol...yasakkelime
Tamam tatlım sen bizi takip et..
kıslar bugün ben evleneli tam 1 ay oldu...kaydirigubbakcemile3
canım aşkımın tüm abilerini çagırdım kayın valisem memleketine taşındı..
tavuk seviorlar fırında tavuk patates yaptım.kremalı mantar çorbası yaptm
pirinç pilavı yaptım..normal salata yaptım yeşillikler falan..
birde yogurtlu havuç salatası yaptım...
vs.....meyve kahve çay falan..cokacimcoookbayanssulusmile
" kadınlar kulübü olunca bahsedilen şeyin çoğunlukla aşçılık mahareti ve bilimum temizlik alışkanlığının olması doğal tabi başka nelerden bahsedilebilir ki" gibi bir anlayışı kabul etmek ve "kadınlar bunlardan başka neleri paylaşabilir k"i düşüncesi asıl olarak takıldığım konu...ayrıca ben erkekler neden yapmıyor bunları diye bir fikir beyan etmedim. beninmkisi yalnızca sizin de dediğiniz gibi kendi "yönünüz" olarak mutfak maharetlerinizi kadınlık listenizin en üst hatta birinci maddesi olarak gördüğünüzü ifade eden paylaşımlarınız üzerine küçük bir eleştiriydi ...yoksa siz ben ancak bu şekilde kadınlığımı ifade edebiliyorum diyorsanız bu da sizin en ala düşünme hakkınız...ayrıca ben ne sizin ne de bir başkasının "şekeriyim" bu ifadenizdeki alaycı üslubunuzu "kötü söz sahibine aittir" diyerek düşüncelerimi sonlandırıyorum...
afiyet olsun ya canımız istedi şimdi saydıklarını :icecream:
hayırlı olsun canım . bit ömür boyu mutuluklar diliyorum
şimdilik öyle canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?