2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

pazartesi tatilmi hee 30 ağustos

bize tatil değil ama((

ohh ne güsel super yaa cumartesi pazar pzrtesi((

İyyim sagol canım sen nasılsın..
bugün cuma güsel birgün...veee pazarteside tatil:lepi:
3 gün yatış holey:sm_cool:

evet öleeee :):) süpper.... pazr günü eski kaldıgım lojmandaki arkaaşlarımı iftara alayım diorum bakalım

bugün evden çıkarken aşkımla kendimizi teselli ediyoruz:)

diyoruz ohh bi gün kaldı yarında kalkcaz pazar uyucaz diye

evet öleeee :):) süpper.... pazr günü eski kaldıgım lojmandaki arkaaşlarımı iftara alayım diorum bakalım

al canım kolay gelsin şimdiden

bende haftaya cuma eşimin ailesini
cumarteside kendi ailemi alcamkaydirigubbakcemile2

pazartesi tatilmi hee 30 ağustos

bize tatil değil ama((

ohh ne güsel super yaa cumartesi pazar pzrtesi((

kaydirigubbakcemile evet çok güsel kıs
sizde resmi tatil uygulaması yok degilmi :teselli:

bu arada senin tahminlerini destekler bir şikayet buuuzemuszemus hamlelikte mide yanması görülür az ve sık yemen lazım ama oruçsun bi de süt iç akşamları...

bu arada senin tahminlerini destekler bir şikayet buuuzemuszemus hamlelikte mide yanması görülür az ve sık yemen lazım ama oruçsun bi de süt iç akşamları...

gulbum sahurda sadece 1 elma ve 1 şeftali yedim bilmiyorumkismile bilmiyorum yaa heveslenmek istemiyom yok gibi gelio bana :sinifsinif: eşimde dün karnıma yatmış acaba varmıdır diyo :sinifsinif: sence varmı dedim oda evet bence var inşallah dedi bana sordu bende yok dedim bence yok dedim...dünde iftara gittiğimiz yerde 3-4 defa batma oldu kasıklarımda şiddetli idi

evet supercm malesef resmi tatil bilmiyoruz biz:mymeka:

fatma yaaa hadi hayırlısı kıss:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…