2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

banada zuzu
giyerken dedimki...bu gelinligi nasıl giyiyor bu kıslar ya deddim.
benimki arkadan inci dügmeliydi..ablam o düğmeleri kapamak için zor ugraştı

saolun kızlaarr yardımlarınız için canlarım beniimmm sizi seviorum zuzucum ben superin saç modelini biliorum taçlıydı onunkisi çok da yakışmıştı ayrıca kendisine arsem hayatım senin saç modelini göremedim sanırım ben yaa kıslaaar varya çok moralim bozuldu benim internette öle saç modeli bakarken bir site buldum işte düğünden hazırlıklardan bahsedior falan offf dioki eğer düğün kapalı bir yerde düğün salonunda olcaksa gelinlik saten ve beyaz olmalı salonun renklerine ve ışıına uyum sağlamalı dior ee benim gelinlik tülden ve krem yani kırık beyaz gibi düğün salonunun ışıkları beyazdı gittiimizde renkeri de pembe ve beyaz saten eee nolcak şimdi been çok mu kötü görüncem orda damatlıkla gelinlik uyumlu olmalıymış benim damadın gömlei ve kıravat tarzı fülar var ya beyaz ve saten offf birbirimizle bile uyumlu olmıcaz ki yaa çok canım sıkıldı çook ağlıcam nerdeyse yaa

ya canım sen ne bakıyosun onlara o kadar çok ayrıntıya dikkat etsek inan evlenemezdik.uyumsuz olmazsıız ki bu zamana kadar kırık beyaz gelinlik giyenlerin düğününde damat kırık beyaz gömlek mi giymii sanki...bişiy olmaz sıkma canını sen saç modeline bak bakma onlara...

tatlım sen sıkma canını o uyumların hiçbirini takma kafana, siz nasıl rahat hissedecekseniz öyle olsun herşey.emin ol senin senin yüzündeki mutluluktan önemlisi yok. uymuş uymamış boşşşvverrr

valla ya kıslar sormayın varya bi araştırmaya kalksan ooof büssürü ayrıntı ayrıntı ben nerden bulucam mesela krem gömlek damatlıın içine ki bulamadım damat yaka krem gömlek ben napim şimdi gelinlii deiştiremem düğün salonunu baştan mı yarattırııim en iisi hiç bakmamak böle şeylere bakın ben de bi kaç model buldum sizce hangisi güsel benim yüzüm küçük alnım da geniş resmimi ekliim hemen silcem tamam alıntı yapmassanız memnun olurum kıslar benim resmime göre saç modeli ayarlayalım ben buyum :);

Son düzenleme:
tatlım bende son anda saçlarımı açık dağınık yapmasaydım bir numara gibi yapacaktım ve ben,m papatyadan taçım vardı onu yapacaktık. ama fikir değiştirince olmadı. o yüzden ben çok beğeniyorum 1 numarayı, 3 numarada güzelmiş,
benimkinide ekleyeyim istersen bak. yaptırdığım tacı çiçeklerine ayırıp öyle kullanmıştık saçımda

kıslar hadi gülbümmden başka kimse bişi sölemedi yaa gülbümcüm ben de dördü beendim şuanda zaten aslında saçımda yandan kahkül var bilerek kestirdim onu da düğüne kadar hafif de uzar dedim tam istediim boyutta olur dedim ama işte bazen kuaför burdaki modelin tamamen farklısını yapıor benzemior bile ondan dolaı gerçi benim kuaförüm farklı bile yapsa en azından benzetir tıpa tıp aynısı bile olmasa ayyyy yaa ne güzel siz atlattınız bunları benim de bitcek mi bu streslerim yaaa

ayyy canıımm çok güzel olmuş ben de papatyalara bayılırım senin gibi ama işte gelinliim krem olunca olmıcak papatya ben çiçek olursa eğer zambak istiorum ama senin saçında çok hoş durmuşlar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…