super bu dünki kız yinemi ortaya çıktı ?
" kadınlar kulübü olunca bahsedilen şeyin çoğunlukla aşçılık mahareti ve bilimum temizlik alışkanlığının olması doğal tabi başka nelerden bahsedilebilir ki" gibi bir anlayışı kabul etmek ve "kadınlar bunlardan başka neleri paylaşabilir k"i düşüncesi asıl olarak takıldığım konu...ayrıca ben erkekler neden yapmıyor bunları diye bir fikir beyan etmedim. beninmkisi yalnızca sizin de dediğiniz gibi kendi "yönünüz" olarak mutfak maharetlerinizi kadınlık listenizin en üst hatta birinci maddesi olarak gördüğünüzü ifade eden paylaşımlarınız üzerine küçük bir eleştiriydi ...yoksa siz ben ancak bu şekilde kadınlığımı ifade edebiliyorum diyorsanız bu da sizin en ala düşünme hakkınız...ayrıca ben ne sizin ne de bir başkasının "şekeriyim" bu ifadenizdeki alaycı üslubunuzu "kötü söz sahibine aittir" diyerek düşüncelerimi sonlandırıyorum...
Kadın Olmak!...
Bir kadın çocuktur aslında… Çocuk gibi davranmayı sever. Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını… Ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez. Söylediği şeyler çocukça da olsa dinlenilmesini, dikkate alınmasını ister.Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz; ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz..
Kadın Olmak!...
Bir kadın sevgidir aslında...
İçinde her zaman sevgiyi taşır. Sevdiklerinden kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz. Zor sever; ama, tam sever. Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer alamazsınız. Her an terk edilebilirsiniz. Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette Bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri ”acımak" duygusudur.
buda benlik..acıması duygusu çok var bende:sinifsinif:
paylaşım için çok mersi canım
sağol tatlım sen nasılsın ?
super cim sağol
kızlar hayırdır bugün herkes döktürüyo zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?