2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigarım aradı da , süprayz oldu beklenmedik anda

şaşırdım ne konuşcaamı

çok etkiliyici bi sesi var dimikkiiii:89:
he çok etkileyici çok boğazım kurumuş, telefonda laf anlatmaktan bitkin morali bozuk, bu halimle bile etkileyiciyim uvv

ben aradım bugün patronu yok diye, şaşırdı konuşmadı öyle tuhaf oldu, ben de konuşacak şey bulamadım haliyle
Olsun bir daakine açılır artık

:78::78:

ben normalde çok çekingenim ama hiç birinizde heyecan yapmadım diye hatırlıyorum :))

sanki sizi yıllardır tanıyorum

ya ben sende de funda da gayet normaldim...
Ama şimdi resmen kal geldi

he çok etkileyici çok Boğazım kurumuş, telefonda laf anlatmaktan bitkin Morali bozuk, bu halimle bile etkileyiciyim uvv

iviiitttt:89:

bunu saymam

Hadi yaaa nasıl yaniiii
böyle 23 yaşında birinin sesi gibi, çıtır, genç
ama zuzu gibi değilsin, çekingen gibi konuştunn
çekinme benden bir daha

Ben normalde çok çekingenim ama hiç birinizde heyecan yapmadım diye hatırlıyorum :))

Sanki sizi yıllardır tanıyorum
ben sende azcık heycan yaptım, fundada da heycanlanıyorum hele ilkinde uvv, ama sonra çok rahat konuştuk en çok onunla konuştum
yarenimde hiiiç heycan yapmadım, sanki 40 yıllık arkim

Son düzenleme:

bende okadar çekinmemişti ama biliyodu benim arayacağımı tahmn etmiş sen şimdi birden aradın ya şok olduayy nektar bende nasıl heycan yaptın anlatamamsonrakilerde yine biraz iyiydibiz çok konuştuk senle evet..elfim çok rahat ben onun ses tonunu çok beğendim:98:

Evet dedim ya kal geldi
Bidaaa olmaz

burda hiç yağmıyo, 1-2 saat önce çiseliyodu
ben bayılırım yağmura :97:
..
Kocişinle yemekten sonra sarıl uzan, keşke benim eşim de erken gelse ((((((

ayy canım benim ya :26:iş bakıcaktı ne oldu bi gelişme varmıinş çalışma saatleri size uyan bi iş bulur

evet fundaa

Elfişşş bende şeye benzettim ımmm hani müşteri hizmt.deki bayanlar gibi öyle kibar bi ses tonun var :)

hepinizin ayrı güzel yaaaa Ay ne çok güzeliz biz yaaaa

evet, eşimle küstüğümüzde bile dertleşmiştik, nasıl iyi gelmişti iyi ki varsınız yaa, şu forumdaki bir-kaç kişinin yeri çok ayrı bende

evet fundaa

Elfişşş bende şeye benzettim ımmm hani müşteri hizmt.deki bayanlar gibi öyle kibar bi ses tonun var :)

hepinizin ayrı güzel yaaaa Ay ne çok güzeliz biz yaaaa

elfinin ses tonu bana terapi gibi gelmişti :98 gün hatta canım sıkkındı onunla konuşmak iyi gelmişti..evet hepimizde güzeliz

Ay bende kendi sesimi hiç beğenmem ya. Bide benim "r" ler tam çıkmıyor r özürlü değilim ama hızlı konuşunca kayboluyor :))

evet, eşimle küstüğümüzde bile dertleşmiştik, nasıl iyi gelmişti Iyi ki varsınız yaa, şu forumdaki bir-kaç kişinin yeri çok ayrı bende

evet canım artık mesajla ifade edemeyince aramaya karar vermiştimyine ararım bi arasörprayz olsunn..seninde yerin ayrı canım bizde

Ay bende kendi sesimi hiç beğenmem ya. Bide benim "r" ler tam çıkmıyor r özürlü değilim ama hızlı konuşunca kayboluyor :))
sen hiç bir şeyini beğenme zaten biz senin herşeyini beğeniyoruz ama

evet canım artık mesajla ifade edemeyince aramaya karar vermiştimyine ararım bi arasörprayz olsunn..seninde yerin ayrı canım bizde
ben de arayabilirim

Ay akşam akşam keyiflendim

Ama bugün hiç bitmedi bana

6da çıkıcam..acaba yemekten sonra çayın yanına bişeylermi yapsm...pratik yaptığınız tarif varmı yaaa..aslında canım puding çekiyor çiklatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…