- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sen hiç bir şeyini beğenme zatenbiz senin herşeyini beğeniyoruz ama
ben de arayabilirim
sevgi pıtırcığı olduk yaa şu son yarım saaat
görüşmelere gidiyor işte canım, ama istediği maaşı vermiyolar..
borçlar var, çıkamaz yaklaşık aynı maaşı veren bir yer bulmadan
şımarıklar
en kolayı da o zaten, dibine de çifte kavrulmuş petibörAy akşam akşam keyiflendim
Ama bugün hiç bitmedi bana
6da çıkıcam..acaba yemekten sonra çayın yanına bişeylermi yapsm...pratik yaptığınız tarif varmı yaaa..aslında canım puding çekiyor çiklatlı
doğru söylüyor, hoş ben de çok takıntılıyım sürekli eleştiririm kendimi :97:Ay eşim duysa yine derki bi kerede kendinle barışık ol. :))
Ay eşim duysa yine derki bi kerede kendinle barışık ol. :))
en kolayı da o zaten, dibine de çifte kavrulmuş petibör
Doğru söylüyor, hoş ben de çok takıntılıyım sürekli eleştiririm kendimi :97:
afferim onaaşka geldik
Ay ben bu hızla kocişe süprayz yapabilirim:89: Dünden 2 tane artısı var zaten....
1. Beni yemeğe götürdü dışarda tost+cola
2. Bebeği görmek istedim ,oraya da götürdü:81:
Bak iyi yaz artılarımı diyo
bizim borçlar bitse araba almak hayalimiz, bakalım hayırlısı..OFFFşu borçlarinş istediği gibi bi yer bulur hatta daha da ii bulurda hemencecik biter borçlarınız
bende dün akşam önümüzdeki 1 yılın bilançosunu yaptım temmuzda bitio tüm herşey ve o zaman maaşlar tamamen bize kalıo
ama eşim arabayı değişiriz dio :26: yani yine kredi çekmek lazım. Yine borca gircez ama böle olmazsa da bu hayatta bişi sahibi olmak çok zor.
Ay geçen çok ısrar ettide giymediydim, giyeyim nektar :):89:
Ya funda benimki yemez sakızlı...o tadı sevmiyo
Ben puding yapayım en iyisi...piskivili
aminnn canımmEvet canım eşim ırağa gitmişti ozamandı sanırım:44:
Canım benim hangimiizn borcu yokki 1 yıllık evliyiz hala borçları tüketemedikallah hepimize yardım etsin..inşallah istediği gibi bi iş bulur canım ya beklerim istediğin zaman arayabilirsin canım ..bana bugün çabuk geçti zuzum
walla mütevaziyim ben, hatta en belirgin özelliğimdiray süpper öyle yapayım ...
Yani hiç ben ve funda gibi kendini beğenmiş değilsin yaaa
şaka şaka biz çok mütaviziyiz dimmi fundam
Elfişş bi bakm dicemde..çıkmam lazım şimdi 10dk var...gene arkasından bakakalmayım
Herkeşe iyi akşamlar:80:
Aşk dolu geceler bizlerin olsuunnnn:89:
çok haklısın.. işte ben bunu başarabilsem zaten çok daha pozifit ve neşeli biri olucam da yok yapamıyorum :)))YOK ZUUZM BİZ KENDİMİZİ BEĞENMİŞİZBOŞVER BEĞENELİM YOKSA MUTSUZ OLURUZ KENDİMİZLE BARIŞIK OLAMAMIZ LAZIM BENCE BURDAKİ KIZLARIN HEPSİ ÇOK GÜZELLER Nazar..zuuzu ben bu ara dr sakızlı muhallebisine taktım
iyi akşamlar zuzumElfişş bi bakm dicemde..çıkmam lazım şimdi 10dk var...gene arkasından bakakalmayım
Herkeşe iyi akşamlar:80:
Aşk dolu geceler bizlerin olsuunnnn:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?