2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim sözlüyken öyleydi 34 bedendimpantolon zor buluyodum

kızlar ya bu karın durumu nedir hepimizin derdi galiba,

ben 3 sene öcnesinde tam bir 38 bedendim ve hiç göbek sorunum yoktu. sonra işe başladım ve bir anda 8 kilo aldım ...... sonrasında da bir göbişim oldu ve kac yıldır hiç erimedi.. şimdi diyet yapıyorum eylül basından beri neredeyse 4 hafta oalcak 3 kilo vermişim.. birazda mekik cekebilsem süper olacak

Bende 36-38 giyoyorum...bazı elbiseler kalıp olarak dar oluyo 38 alıym...

Benmde göbeğim var diyorum, insanlar bena dövcekmişler gibi bakıyolar,ne göbeği die

Ay canım il il değişiyordu dimi unuttum :))

bu otelde güzelmiş uygunda ama işte yarım pansiyon cebinizden yemek yiceksiniz yine. Masrafınız artar öyle

tatlım 2 gün 2 kişi 135 yol otobüsle 180 etti 312 yemek fiyatları bilemem ama nolcak ki 100 150 desek 500 milyona gidip geliriz sanırm :44:

çok güldüm şirin bi kayınvalden var sanırım

canım benim sadece göbik sorunum varmekikle gidiyo ama onu çekmekte beni çok yoruyo ya:97:yine iyi vermişin canım :81:kaç kilosun şuan

ben pilates topu aldım evde 1 ay yuvarlandım işe yarıo aslında ama bıraktım şimdi yapmıoum yeniden başlamalıyım sanırm

ben pilates topu aldım evde 1 ay yuvarlandım işe yarıo aslında ama bıraktım şimdi yapmıoum yeniden başlamalıyım sanırm

bende yavas yavas sprora başlayacagım diyorum ama hep bişiler engel oluyor.

aslıdna işyeridne spro odası var iş cıkısında yarım saat kalsam epey işe yarayacak ama nerde bedne o azim

Kızlar su içme yarışını başlatıyorum genneeeeeeeeeee:87:

Hafta başından itibaren başlııyooorrrrrr:129:

Içilsin sularrrr gelsin kupalarrrrr

ben su anda 62 kiloyum ve idealim 57 e inmek. boyum 166 o yüzden 57 kilo ii duruyor....
inşallah veririsin canım
Kız benim görümcem mi var...

Bunu kaynn diyaloglarından kopyaladım :)))
ay dalmışım telde konuşuyodum
Kızlar su içme yarışını başlatıyorum genneeeeeeeeeee:87:

Hafta başından itibaren başlııyooorrrrrr:129:

Içilsin sularrrr gelsin kupalarrrrr

oleyy..

canım gittin herhalde yetişemedim.

ben ümraniyede oturuyorum.. evlendikten sonra burada oturmaya başladım. öncesinde başakşehirde oturuyordum

aaa aslında yakınız canım bende çekmeköyde oturuyorum
oleyyyy su içme yarışı çok sevindim ya ben hergün en az 6 ila 8 bardak su içiyorum bi büyük kupam var iş verinde onla bugün 5bardak içtim yatana kadar 8 e tamamlarım artık bugün giremedim çok karnım ağrıyodu çocukların uyku odasına çıktım yattım öğle yemeğinde mercimek çorbası ve mantı vardı az öncede tavukgöğsü yapmıştı aşçı onu yedim çok güzel yapmıştı karnım çok ağrıyo lekelenmem devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…