benim sözlüyken öyleydi 34 bedendimpantolon zor buluyodum
Ay canım il il değişiyordu dimi unuttum :))
bu otelde güzelmiş uygunda ama işte yarım pansiyon cebinizden yemek yiceksiniz yine. Masrafınız artar öyle
Bende 36-38 giyoyorum...bazı elbiseler kalıp olarak dar oluyo 38 alıym...
Benmde göbeğim var diyorum, insanlar bena dövcekmişler gibi bakıyolar,ne göbeği die
""" kayınvalidemle görümcem arasındaki eşimle bizi koparan dialog;
kayınvalidem elindeki tabağı televizyonun yanına koyar.görümcem;'anne koyma onu oraya,radyasyon geçer.kayınvalidemin cevabı;'örttüm ben onun üstünü,geçmez...(peçeteyle!!!)
hala bu dialogu hatırlayıp hatırlayıp güleriz.... """"
kızlar ya bu karın durumu nedir hepimizin derdi galiba,
ben 3 sene öcnesinde tam bir 38 bedendim ve hiç göbek sorunum yoktu. sonra işe başladım ve bir anda 8 kilo aldım ...... sonrasında da bir göbişim oldu ve kac yıldır hiç erimedi.. şimdi diyet yapıyorum eylül basından beri neredeyse 4 hafta oalcak 3 kilo vermişim.. birazda mekik cekebilsem süper olacak
kızlar ya bu karın durumu nedir hepimizin derdi galiba,
ben 3 sene öcnesinde tam bir 38 bedendim ve hiç göbek sorunum yoktu. sonra işe başladım ve bir anda 8 kilo aldım ...... sonrasında da bir göbişim oldu ve kac yıldır hiç erimedi.. şimdi diyet yapıyorum eylül basından beri neredeyse 4 hafta oalcak 3 kilo vermişim.. birazda mekik cekebilsem süper olacak
canım benim sadece göbik sorunum varmekikle gidiyo ama onu çekmekte beni çok yoruyo ya:97:yine iyi vermişin canım :81:kaç kilosun şuan
ben pilates topu aldım evde 1 ay yuvarlandım işe yarıo aslında ama bıraktım şimdi yapmıoum yeniden başlamalıyım sanırm
çok güldüm şirin bi kayınvalden var sanırım
Bende 36-38 giyoyorum...bazı elbiseler kalıp olarak dar oluyo 38 alıym...
Benmde göbeğim var diyorum, insanlar bena dövcekmişler gibi bakıyolar,ne göbeği die
inşallah veririsin canımben su anda 62 kiloyum ve idealim 57 e inmek. boyum 166 o yüzden 57 kilo ii duruyor....
Kız benim görümcem mi var...
Bunu kaynn diyaloglarından kopyaladım :)))
Kızlar su içme yarışını başlatıyorum genneeeeeeeeeee:87:
Hafta başından itibaren başlııyooorrrrrr:129:
Içilsin sularrrr gelsin kupalarrrrr
Kızlar su içme yarışını başlatıyorum genneeeeeeeeeee:87:
wc ye yol oluyo yaa, ben gene bıraktım içmeyiKızlar su içme yarışını başlatıyorum genneeeeeeeeeee:87:
inşallah veririsin canım
ay dalmışım telde konuşuyodum
oleyy..
nasıl bir yarış bu :44::44::44::44::44::44:
wc ye yol oluyo yaa, ben gene bıraktım içmeyi
canım gittin herhalde yetişemedim.
ben ümraniyede oturuyorum.. evlendikten sonra burada oturmaya başladım. öncesinde başakşehirde oturuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?