2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar

elfi nerden çıkarıosun sima kötü olabilir die halt etmişsin sen onu bence senin sade masum bi güzelliğin ve en önemlisi iç güzelliğin arkadaşım.

teşekkür ederim arkadaşım

yok canım yüzünle uyumlu burnun sen takıntı yapıyosun

Şu an sadece omuzlarımı düşünüyorum. Şu masa başı işleri çok kötü ya. Dik oturmaya çalışayım biraz

fundacım sorup sorup biz söledikçe yok be hayır yaa die kabul etmiceksin ki
neyse bende sölim benimde dişlerim daha bi güzel inci gibi olsun isterdim beyaz sıra sıra inciler
göbeğimi sölememe gerek yok sanırım kesip atmak istediğim göbeğim

dişlerini görmediğim için yorum yapamayacağım dilekcim..bunu sormamdaki amaç aslında herkes kendini beğeniyosorduğumda sıralasaydınız eğer tamam beğenmiyo kendini derdimbende otrunca çıkıyo kesip atılacak gibi olsada keseek atsak

teşekkür ederim arkadaşım

Şu an sadece omuzlarımı düşünüyorum. Şu masa başı işleri çok kötü ya. Dik oturmaya çalışayım biraz

bende aynı dertten yakınıoum valla yarenaya bel sırtlığı gelcekti ya o bi denesin bende alcam. iyilerinden file gibi olanlar bi işe yaramıo ama daha güzel bişi buldum

tatlım benim acilen bişi yapmam lazım yaa kotu giyioum üzerine kısa montlarım var benim onu giyioum kotun üstüyle mont arasından fışkıran şey 3 aylık hamile imajı veriodur sanırım

ay birde açıklama yapmış kzı alınmadım ben, böyle bir şeye alınacak kadar çocukmuyum ilahii
günaydın kızlar

elfi nerden çıkarıosun sima kötü olabilir die halt etmişsin sen onu bence senin sade masum bi güzelliğin ve en önemlisi iç güzelliğin arkadaşım.
dileğe katılıyorummm elfişim çoook masum bir yüzün var senin ben çook beğeniyorum seni, maşallah gözlerin yeter, cildin bebek gibi daha ne istiyosunn

Fundaaa sen nereni beğenmiyosun sen de söyle bakalım

Günaydın herkese, servisi kaçırdım.. sonra da güllüşahımla kahvaltı yaptık toplantı odasında anca geldim

ben söylememişim, totomu beğenmiyorum ama eşim çok beğeniyo bu halini bende öyle arada kalıyorum işte
dişlerimi çok beğenmiyodum ama tellerden sonra mükemmel olucaklarmış görücez bakalım

beğendiğimiz yerlerimizi yazsak

Teşekkür ederim mleğim o senin güzelliğin.

Fundanın bi göbek galiba :90:

tatlım benim acilen bişi yapmam lazım yaa kotu giyioum üzerine kısa montlarım var benim onu giyioum kotun üstüyle mont arasından fışkıran şey 3 aylık hamile imajı veriodur sanırım
ayy acilen mekik çekmen lazım benimde oturunca çıkıyo normalde okadar belli değil ama bazen banada soruyolar hamilemisin diye

ben göbişimi beğenmiyorumbide cildimin bebek gibi olmasını isterdimama genel anlamda beğenirim sen yazmamışın

Dün k.valide kızında kaldı. Bizde çok güzel bi aksiyon filmi izledik. Sonra kocişim beni duşa soktu omuzlarıma bi güzel masaj yaptı sağolsun. Kremde sürdü ama bu sabah yine omuzlar başladı karıncalanmaya

olur yazın hadişımarın kızlar havaya girin

ceyranda mı kalıyosun napıyosun sen elfim yaa, hiç dikkat etmiyosun kendine :26:

ayy ne güzel olmuş elficim görümcen yalnızdı dimi yani eşiyle ilgili bişiler demiştin sanırım :44: k.valide nie onunla kalmıo
bide akşama dair eksik anlattığın bişiler olabilir mi?

bizim çaycı çatlak ya :) Kendi çayımı kendim almaya gittim. Bardağıma sıcak su çalkalayacaktım bi baktım dibi kireç doldu bardağın bu ne dedim. Ya kireç sökücü alamadım bişey olmaz dedi. Yok böyle içemem dedim. Kettle da su ısıttım çayın suyunu ordan ekledim.. bozuluyor mannak :)

ceyranda mı kalıyosun napıyosun sen elfim yaa, hiç dikkat etmiyosun kendine :26:

2 hafta önce ceyranda kalmıştım eşim arkadanki camı açma fark edeceksin dedi evet sonra ağrımadı ama bu ağrıda değil üzerinde böcekler geziyor sanki..

ayy ne güzel olmuş elficim görümcen yalnızdı dimi yani eşiyle ilgili bişiler demiştin sanırım :44: k.valide nie onunla kalmıo
bide akşama dair eksik anlattığın bişiler olabilir mi?

Yok canım görümcem evli k.valide damatla anlaşamıyor. Sen mirayın görümcesiyle karıştırdın onun görümcesi eşinden ayrıydı

ben dudaklarımı göğüslerimi ve bacaklarımı beğenirim toto bazen kıyafete göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…