- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
günaydın kızlar
elfi nerden çıkarıosun sima kötü olabilir die halt etmişsin sen onubence senin sade masum bi güzelliğin ve en önemlisi iç güzelliğin arkadaşım.
yok canım yüzünle uyumlu burnun sen takıntı yapıyosun
teşekkür ederim arkadaşım
Şu an sadece omuzlarımı düşünüyorum. Şu masa başı işleri çok kötü ya. Dik oturmaya çalışayım biraz
fundacım sorup sorup biz söledikçe yok be hayır yaa die kabul etmiceksin ki
neyse bende sölim benimde dişlerim daha bi güzel inci gibi olsun isterdim beyaz sıra sıra inciler
göbeğimi sölememe gerek yok sanırımkesip atmak istediğim göbeğim
teşekkür ederim arkadaşım
Şu an sadece omuzlarımı düşünüyorum. Şu masa başı işleri çok kötü ya. Dik oturmaya çalışayım biraz
dişlerini görmediğim için yorum yapamayacağım dilekcim ..bunu sormamdaki amaç aslında herkes kendini beğeniyo sorduğumda sıralasaydınız eğer tamam beğenmiyo kendini derdim bende otrunca çıkıyo kesip atılacak gibi olsada keseek atsak
ay birde açıklama yapmışkız nektar alıngan nektarzuzu kendini beğenmişiz derken hani biz diyoruzya sürekli biz güzeliz falan diye o açıdan söyledi valla ben kendimi beğeniyorum napim illaki herkesin beğenmediği yönleri vardır kimse kusursuz değilki hadi bakalım herkes beğenmediği yerini yazsın
günaydın fıstıklar
dileğe katılıyorummm elfişim çoook masum bir yüzün var senin ben çook beğeniyorum seni, maşallah gözlerin yeter, cildin bebek gibi daha ne istiyosunngünaydın kızlar
elfi nerden çıkarıosun sima kötü olabilir die halt etmişsin sen onubence senin sade masum bi güzelliğin ve en önemlisi iç güzelliğin arkadaşım.
ay birde açıklama yapmışkzı alınmadım ben, böyle bir şeye alınacak kadar çocukmuyum ilahii
dileğe katılıyorummm elfişim çoook masum bir yüzün var senin ben çook beğeniyorum seni, maşallah gözlerin yeter, cildin bebek gibi daha ne istiyosunn
Fundaaa sen nereni beğenmiyosun sen de söyle bakalım
Günaydın herkese, servisi kaçırdım.. sonra da güllüşahımla kahvaltı yaptık toplantı odasında anca geldim
ayy acilen mekik çekmen lazım benimde oturunca çıkıyo normalde okadar belli değil ama bazen banada soruyolar hamilemisin diyetatlım benim acilen bişi yapmam lazım yaa kotu giyioum üzerine kısa montlarım var benim onu giyioum kotun üstüyle mont arasından fışkıran şey 3 aylık hamile imajı veriodur sanırım
ay birde açıklama yapmışkzı alınmadım ben, böyle bir şeye alınacak kadar çocukmuyum ilahii
dileğe katılıyorummm elfişim çoook masum bir yüzün var senin ben çook beğeniyorum seni, maşallah gözlerin yeter, cildin bebek gibi daha ne istiyosunn
Fundaaa sen nereni beğenmiyosun sen de söyle bakalım
Günaydın herkese, servisi kaçırdım.. sonra da güllüşahımla kahvaltı yaptık toplantı odasında anca geldim
beğendiğimiz yerlerimizi yazsak :74:[/QUOTE .!.:olur yazın hadişımarın kızlar havaya girin
olur yazın hadişımarın kızlar havaya girin
ceyranda mı kalıyosun napıyosun sen elfim yaa, hiç dikkat etmiyosun kendine :26:Dün k.valide kızında kaldı. Bizde çok güzel bi aksiyon filmi izledik. Sonra kocişim beni duşa soktu omuzlarıma bi güzel masaj yaptı sağolsun. Kremde sürdü ama bu sabah yine omuzlar başladı karıncalanmaya
Dün k.valide kızında kaldı. Bizde çok güzel bi aksiyon filmi izledik. Sonra kocişim beni duşa soktu omuzlarıma bi güzel masaj yaptı sağolsun. Kremde sürdü ama bu sabah yine omuzlar başladı karıncalanmaya
ceyranda mı kalıyosun napıyosun sen elfim yaa, hiç dikkat etmiyosun kendine :26:
ayy ne güzel olmuş elficim görümcen yalnızdı dimi yani eşiyle ilgili bişiler demiştin sanırım :44: k.valide nie onunla kalmıo
bide akşama dair eksik anlattığın bişiler olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?