2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

''benim çevremde bu tip insanlar yok çok şükür. ama duyarlı olmak için illaki yakınımda bu tür olayların yaşanması gerekmez. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemeyeceğim kusura bakmayın''

peki çok duyarlı bayan bunun için siz ne yapıyorsunuz konuşmaktan başka..yani bu kısır döngüyü değiştirmek için....
ayrıca tırnaklarını çıkaran sizsiniz yorumlarınızı bi kavga edasıyla yazıyorsunuz...

ilk yorumum kavga edasıyla yazılmamıştı ama diğer bayanların cevapları sokak edasıyla olunca onların azğından konuşmak gerektiğini anladım...bir de bu sitede şaşkınlıkla dikkatimi çeken şey kadınların bütün yorumlarındaki canımlar cicimler şekerimler tatlılar aşkımlar bu ne cıvık cıvık samimiyetsiz samimilikler...yapaylığa hayran olmamamk elde değil ...normal bi şeklide yorumlarınızı yapamıyor musunuz illa koca koca kadınlar 5 aylık bebek moduna geçmeniz mi gerekiyor...eşleriniz için oldukça çekici geliyor olmalı...

umarım haddinizi aştığınızın farkındasınızdır.sitenin genellemesini bizim topiğimize de yükleme hakknız yok.madem bu kadar rahatsızsınız girmeyin okumayın yapacak çok işiniz yok sanırım...kaçtır yazıyorsunuz ben hiç kaale almadım yazar gidersiniz diye ama yeter artık buraya her girdiğimde sizin sinir bozucu yroumlarınızıı okumak istemiyorum...lütfen feminen duygularınızı gidin başka topikte ya da başka sitede aşılayın...sağlık çalışanı olarak yaşadığınız olayların bilinç altınızda dışa vurumu olarak tanımlıyorum...maalesef hekim değilim yoksa bu tanıyı yapıştırırdım size...eğer kadınların bu kadar tavırlarından rahatsızsanız;değişime burdan değil çevrenizden başlayın...ve tavsiyem kendinize uğraşlar bulun...sevgilerrr canımmmkaydirigubbakcemile3

diğerleri kadar komiksiniz:) sözlerimden ve üslubumdan dem vururken aynı şekilde yazdığınızı göremeyecek kadar körsünüz. sizlerle oyun oynuyorum ve her defasında da tahmin ettiğim gibi cevaplar veriyorsunuz. eleştirdiğniz şeye bürünüyorsunuz. kötüsün deyip kötü oluyorsunuz. canım,cicim,şekerim,tatlım,güzelim şeklindeki ifadeleri sana iade ederek iyi ki hekim olmadığına şükretmem gerekiyor. ayrıca okuma, sinrlenme,geç git. iradene sahip çık. kadın işte illa merak ediyor. illa cevap vermek laf sokmak istiyor.

pisuu ; sırnaşık şeysırnaşık şey iyi hoş da o kadar yazıyorsun amacın ne yaa merak ediyorum sadece buraya yazmakta amacın ne ?delikafadulden

pisuu sorduğum soruya cevap istiyorum....

kızlar pisu ne derdi var madem çok rahatsız burddan neden bu siteye giriyoki madem samiyetsiz bir ortam o zaman kendine samimiyet dolu bir ortam bulsun

günaydın kızlarr,,,
bende saçma buldum açıkcası bu tartışmayı,başından beri okuyorum sesimide çıkarmadım,kendi yorumudur üslup ne kadar doğru yada yanlış orasına da bişey demiyorum da
bu kadar yerden yere vurmaktaki amaç ne anlamadım
yok ne kadar cıvık bir konuşmamız varmışta,5 aylık bebek gibiymişiz,tabi eşlerimize çekici geliyormuş bu konuşmlar,
kendi düşüncelerini söyledin bitti de ne diye hakaret boyutuna getiriyorsun arkadaşım,amacın ne anlamadım.
hoşuna gitmediyse gidersin,kimse seni burda zorla bu konuşmaları okuda analizini çıkar diye tutmadı,,

Boşverin cevap bile vermeyin ne kadar konuşursa konuşsun.. kendine eğlence arıyor bence.. eğlence arıyorsa gitsin okula çocuklarla oyun oynasın :))
Gelmiş buraya konuşulmayan konu hakkında laf kalabalığı yapmaya geliyor amacını bile bilmeden herkeze hakaret eder gibi konuşmaya çalışıyor..
Ben onun öğrencilerine artık nasıl ders anlattığını merak ediyorum, nasıl bilgiler veriyor acaba çocuklara..

ya ben neye sinir oluyorum biliyormusunuz madem cıvık geliyo madem samiyetsiz o zaman burda ne işin var git

iyiyim zuzucumm,sen nasılsın?
valla ben buygüne kadar resmi tatilin t sini göremedim malesef
işteyim...
ama allahtan patronum 1 haftalık tatilde,,rahatım

kızlar yaaa bugün resmi tatil
ama ben işteyim
siz nerdesiniz evdemi iştemi(((

bende işteyim canım :) evde olsam keşke. şimdi görümcem bizde bebeği bizde annemlerle oturuyorlar ve ben gece 5 ten sonra uyudum ve 8bucukta kalktım uykusuzum :S evde olmak güzel olurdu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…