''benim çevremde bu tip insanlar yok çok şükür. ama duyarlı olmak için illaki yakınımda bu tür olayların yaşanması gerekmez. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemeyeceğim kusura bakmayın''
peki çok duyarlı bayan bunun için siz ne yapıyorsunuz konuşmaktan başka..yani bu kısır döngüyü değiştirmek için....
ayrıca tırnaklarını çıkaran sizsiniz yorumlarınızı bi kavga edasıyla yazıyorsunuz...
ilk yorumum kavga edasıyla yazılmamıştı ama diğer bayanların cevapları sokak edasıyla olunca onların azğından konuşmak gerektiğini anladım...bir de bu sitede şaşkınlıkla dikkatimi çeken şey kadınların bütün yorumlarındaki canımlar cicimler şekerimler tatlılar aşkımlar bu ne cıvık cıvık samimiyetsiz samimilikler...yapaylığa hayran olmamamk elde değil ...normal bi şeklide yorumlarınızı yapamıyor musunuz illa koca koca kadınlar 5 aylık bebek moduna geçmeniz mi gerekiyor...eşleriniz için oldukça çekici geliyor olmalı...
umarım haddinizi aştığınızın farkındasınızdır.sitenin genellemesini bizim topiğimize de yükleme hakknız yok.madem bu kadar rahatsızsınız girmeyin okumayın yapacak çok işiniz yok sanırım...kaçtır yazıyorsunuz ben hiç kaale almadım yazar gidersiniz diye ama yeter artık buraya her girdiğimde sizin sinir bozucu yroumlarınızıı okumak istemiyorum...lütfen feminen duygularınızı gidin başka topikte ya da başka sitede aşılayın...sağlık çalışanı olarak yaşadığınız olayların bilinç altınızda dışa vurumu olarak tanımlıyorum...maalesef hekim değilim yoksa bu tanıyı yapıştırırdım size...eğer kadınların bu kadar tavırlarından rahatsızsanız;değişime burdan değil çevrenizden başlayın...ve tavsiyem kendinize uğraşlar bulun...sevgilerrr canımmmkaydirigubbakcemile3
ya kızım kalk git yaaa
ilk yorumum kavga edasıyla yazılmamıştı ama diğer bayanların cevapları sokak edasıyla olunca onların azğından konuşmak gerektiğini anladım...bir de bu sitede şaşkınlıkla dikkatimi çeken şey kadınların bütün yorumlarındaki canımlar cicimler şekerimler tatlılar aşkımlar bu ne cıvık cıvık samimiyetsiz samimilikler...yapaylığa hayran olmamamk elde değil ...normal bi şeklide yorumlarınızı yapamıyor musunuz illa koca koca kadınlar 5 aylık bebek moduna geçmeniz mi gerekiyor...eşleriniz için oldukça çekici geliyor olmalı...
kızlar yaaa bugün resmi tatil
ama ben işteyim
siz nerdesiniz evdemi iştemi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?