super ilk defamı senin evine yemekli geliyolar ?
Nasıl yani..
yok kıs daha önce gelenler eşimin ailesi işte:sm_confused:
hımm anladımm zemuszemus
ilk defa geleceklerse musakka çok günlük bir yemek olurda o yüzden sordum tatlım.
merhabaüsluptan mı bahsettiniz?! birincisi sanırım yazdıklarımı yanlış anlayarak şahsınıza adletmişsiniz ki ben yalnızca bu sohbet bölümündeki konu üzerinden yapılan genel konuşmaların genel bir eleştirisini yaptım. ve sanırım burası size ait bir site olmadığına göre istediğimi eleştirme hakkına sahibim tıpkı sizin eleştirdiğiniz gibi...ancak ben burda bir şahsa hakaret etmedim ki bu sitenin bir çok paylaşımında bu düzeyde mesajları görmek mümkün...eleştiriye neden gelemiyorsunuz neden sizden farklı düşüncelere kedi misali tırnak çıkartıyorsunuz neden " sizin düşünceniz bu yöndeyse saygı göstermek gerek ama ben şahsımca öyle düşünmüyorum" demek daha kolayken illaki o çok övülesi "kadınlığınızın" öfkesiyle ergenlik çağlarındaki kızların tartışma ağzını dillendirmek daha haz verici olsa gerek. tanımadığınız birine laf sokmak dürtüsü, egosu yeterince olgunlaşmamış insanların işi ki bu da ilkokul çağlarındaki çocukların egosuna eşit bir durum...üzgünüm ama bu tarz bir diyaloğu kişiselleştirip "hakaretvari" bir üslupla cevap verişinize ( bir de üsluptan bahsederken bunu yapıyorsunuz) bir cevap olarak algılayın... şunu da ekleyeyim herkese cevap vermek durumunda olmadığım gibi cevap verilenler de kendini özel hissetmesinler öyle denek gelmştir...
öncelikle merhaba
seninde konuya yazarken önce merhaba demeni beklerdim ama sen bunu bile yazmadan çok karışık cümlelerle birşeyler yazmışsın. sadece son cümlenden neye itiraz ettiğini ve karşı olduğunu anlayabildim.
buraya yazan arkadaşlarımızı tanımıyorsun hepsi eğitimli belli kültür seviyelerinden gelmiş genç kızlar. buradaki yemek sohbetlerinden ev işleri sohbetlşerinden çıkardığın anlam eğer kadın-erkek eşitliği falan gibi saçma bir şeyse yanıldığını söylemek isterim. birincisi erkeklerle kadınlar asla eşit değildir bana göre,bizim yapabileceğimiz ve erkeklerin yapabileceği şeyler sınırlıdır ve karşılaştırma yapılabilecek kategoriler değildirler.
evet eşlerde yapılanlara yardım edebilir ve bunuda bizlerin çoğunun eşi zaten yapıyor ama biz bunları onlara sizin zihniyetinizdekiler gibi dayatmayla yani ben yapıyosam sende yapmak zorundasın diyerek değil, kendileri istediği için yapıyolar, çünki yapmasalarda bizim bunu sorun yapmayacağımızı biliyorlar ve buda erkeklerin daha fazla özverili olmasını sağlıyo. hiçbir erkek mecbur bırakılmaktan ve emir kiplerinden hoşlanmaz.
Daha uyumlu,sıcak ve önyargısız bir sohbette görüşürüz inşallah hoşçakal
senin bu kulüp hakkında bir şey bilmediin sözlerinden de belli oluor istersen bi gez dolaş bakalım kadınlar daha nelerden bahsediolarmış burada siyaset ekonomi kültür kitap sosyal aktivite gibi bir sürü konular hakkında başlıklar var ve türk kadınlarının o senin tarifindeki gibi olduunu sanıorsan yanılıorsun hayatım he bi de kadınlıını ifade etmenin ne demek olduunu senin bilebileceini hiç sanmıorum bence eleştiri yaparken bile güzel uslubla eleştiri yapılması gerektiini öğren sora kadınlık nasıl olurmuş onu biz sana burada ayrıntısıyla anlatalım istersen kadınlar kulübü olunca bahsedilen şeyin çoğunlukla aşçılık mahareti ve bilimum temizlik alışkanlığının olması doğal tabi başka nelerden bahsedilebilir ki" gibi bir anlayışı kabul etmek ve "kadınlar bunlardan başka neleri paylaşabilir k"i düşüncesi asıl olarak takıldığım konu ayrıca bu u sözlerindeki kanıya nereden vardın bilinmez çünkü kimse burada bu tür bir düşüncede deil sen evlenince kocana yemek yapmassın madem bu kadar dert senin için yapma sen de alla alla otur bütün gün evde ya da şöle diim zengin bir koca bul temizlikçin hizmetçin falan olsun onlar yapsın sen de gez toz tiyatroya sinemaya falan git sen hayatı sanırım toz pembe görüosun ama hayat hakkında pek bişi bildiini sanmıorum neyse daha fazla cvp verip pirim vermicem zaten daha dicek bişi yok
pisuu yazdığın bütün yorumları okuyorum
''eleştirim kadının sadece mutfak robotu olmadığı daha çok vasfı olduğu yönünde'' demişsin.buna kimsenin itirazı yokki ne yani yemekten konuşuyosak mutfak robotumuyuz .yemek yapıyosak robot olduğumuz içinmi yoksa doymak içinmi ... ne yani özgeçmişimizimi anlatalım başka özelliklerimizi mi yazalım ha yeri gelir onlarıda konuşuruz elbet sonuçta sohbet ediyoruz değilmi.
''evinde yemek yapmadığı ya da yemeğin tuzunu fazla kaçırdığı için dayak yiyen bir ülkede yaşadığımı biliyorum '' herkes aynımı canım .senin çevren bununla mı sınırlı.evet bazı hanzolar olbilir .ama sanki biz bu düşünceyi destekliyomuşuzda sen karşı çıkıyomuşn gibi anlatmışssın.kim hemcinsinin böyle durumlara düşmesini ister.bunları bizimle tartışcağına karşı bi cinsle tartış daha yerinde olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?