- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlar size hayıt tohumunu sorcaktım duydunuz mu geçen saba tümere çıktı ya lokman hekim tunç die bi adam o söledi rahim ve meme iltihap ve kistleri yok edio adet düzenlio kadınlık hormonunu artırıp erkeklik hormonunu azaltıp dengelio sivilceler gidio tüyler dökülüo ark. aldı 100 gr 1.5 tl ama henüz başlamadı. duyan var mı?
kızlar size hayıt tohumunu sorcaktım duydunuz mu geçen saba tümere çıktı ya lokman hekim tunç die bi adam o söledi rahim ve meme iltihap ve kistleri yok edio adet düzenlio kadınlık hormonunu artırıp erkeklik hormonunu azaltıp dengelio sivilceler gidio tüyler dökülüo ark. Aldı 100 gr 1.5 tl ama henüz başlamadı. Duyan var mı?
kahve tonları canlı dursun die kızıllık katıolar ya öle bişi istio musun? Ben sevmioum eşimde sevmez kızılı ama bi çikolata boyatmıştım bi kere çok beğenmişti ben malum tabii sarıdan vazgeçemediğim için
dünmüydü oo:44:
Duymadım o tohumu hiçç... Sen neden dolayı kullancan canım..
kızıl pek sevmiyorum canım turuncu renkleride sevmemkuzenim boyatmış (onun rengini çok beğendim)süper olmuş solaryumada girmiş yanmış bayıldımm..bu arada hayıt tohumunu bilmiyorum canım:26:kullanmadım..
film indiriyorum2. filmim iniyo
canım hani bi ara pınar altug boyatmıştı yaa o nası sence?
bide doktorlar dizisindeki elanın saçını her zaman beğenmişimdir.
QUOTE=funda38;21148493]foto eklermisin dilekcim:26:
teşekkür ederim canım belki çikolata kahve yapabilirimsen benim saç rengimi görmüşmüydün:44:
çok net hatırlamıoum tonunu canım :44:
ekliyorum canım bi baksana
Funda nestleyi yanıtladınmı? Ben çok geç kaldım ama yanıtladım demin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?