2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

annemde miyom var doktorlarda çare bulamadı bide aktarlardan şansımı deniyeyim dedi. Hayıt suyu ile başka bitkiler kullandı. 6 ayda bir kontrole gidiyor doktor demiş nasıl olurda böyle küçülmüş bunlar ne kullanıyorsan devam et demiş.

dünmüydü oo:44:

Duymadım o tohumu hiçç... Sen neden dolayı kullancan canım..

kızıl pek sevmiyorum canım turuncu renkleride sevmem kuzenim boyatmış (onun rengini çok beğendim)süper olmuş solaryumada girmiş yanmış bayıldımm..bu arada hayıt tohumunu bilmiyorum canım:26:kullanmadım..
film indiriyorum2. filmim iniyo

dünmüydü oo:44:

Duymadım o tohumu hiçç... Sen neden dolayı kullancan canım..

ben rahim iltihabı ve meme kistleri için kullanıyım dedim. Kardeşim içinde tüylenmede istioum ben lazere gitmiştim ama genitali tamamlayamamıştım işten çıkınca onun içinde faydası olursa hiç fena olmaz az kaldı zaten cansız ama bitsin işte.

canım hani bi ara pınar altug boyatmıştı yaa o nası sence?

bide doktorlar dizisindeki elanın saçını her zaman beğenmişimdir.

ben çıkıyorum kızlar evime gidip dinleneyim biraz öğlenden beri pek ii değilim. hoşçakalın.

bende saçlarımı karamel yaptırcam bu hafta yıllar sonra tek renge dönücem uuu :d

çok net hatırlamıoum tonunu canım :44:

ekliyorum canım bi baksana [/QUOTE]

baktım canım fotoya koyuymuş saç renginin tonu ama ten rengine bence uyar o elanın saç rengi sanki pınarın saçında daha bi kızıllık var gibi :44:

topiğe noldu yaa kimsecikler yok, olanlarda konuşmuyo, gidiyorum geliyorum hala kimse bişey konuşmamış

ekliyorum canım bi baksana

baktım canım fotoya koyuymuş saç renginin tonu ama ten rengine bence uyar o elanın saç rengi sanki pınarın saçında daha bi kızıllık var gibi :44:[/QUOTE]

evet canım koyu aslında nektar bana bi renk bulmuştu oda çok güzel onu düşünüyodum kuaför kafamı karıştırdı bakalım bi karar vericem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…