2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Son 40 dk

Bugün sıkıcıydı ama çabuk geçti

kim kaç bardak su içti.....nigar yazmadan kaçtı çekicem kulağını..

siz naptınız yaa hiç içmemişsiniz ki
ben 500 ml'lik şaşalımı evden çıkmadan bi içtim sabah buraya geldim 1bardak içtim şimdi de 1,5 lt'lik şişemin bitmesine az kaldı.
Ben zaten günde 2,5 3 litre tüketmeye çalışıoum iltihap için.

vuuuu al bakimmmm

Ben malesef 0,5 lt lik şişeyi bile bitiremiyorum bazen ( o bile çok geliyo bana...midem bulanıyo çok su içince

slm kızlar ben geldimm. hemen konuya dalayım ben de bugün 4 bardak su içtim :)

az önce eski çalıştığım yere gittim istifamı verdim vedalaştım geldim

slm kızlar ben geldimm. hemen konuya dalayım ben de bugün 4 bardak su içtim :)

az önce eski çalıştığım yere gittim istifamı verdim vedalaştım geldim

sen daha başarılısın canım en azından 1 bardaktan fazla içmişsin

cnm 8 tl sanırım kargo eşime öle demişler bize daha gelmedi gelir bugün yarın. ama baya çeşit gelmiş tarihlerine bak da uzun zaman varsa al evine götür bence. kullanamazsan da annene falan verirsin.
sen daha başarılısın canım en azından 1 bardaktan fazla içmişsin

evet ama bu aralar ben de az içer oldum yaaa. bazen 1 bardak içiom günde oysa ki eskiden 3 lt'yi bulurdu

iyi ki daha rahat katılcam size dedim yani. bi müşteri geldi kalkmadı yanımdan resmen. o yüzden hiç katılamadım. biraz da geç çıktık işten. geçmişi okuya okuya ancak gelebildim. ben bugün az su içtim, bir kere 0,5 lik şişe bitirdim sonra da 2 bardak su içtim o kadar. şimdi arayı kapatmaya çalışıyorum. ama dilek sıkı rakip çıktı bana kupa başında kavga etcez bugünden itibaren

Son 40 dk

Bugün sıkıcıydı ama çabuk geçti

kim kaç bardak su içti.....nigar yazmadan kaçtı çekicem kulağını..
:101: :101:
ben hiç su içmedim bugün ((
sadece 4 tane çay içtim :/
akşamları içiyorum ama ben 1 lt o saylanmaz mı? :26:

ayşam tarih marih yok üzerinde, numune paketleri mavi böyle üzerine beyaz kağıt yapıştırmışlar ne olduğu yazıyo.. son kullanma şeysi yazmamışlar :26:
3 tanesini verdim aşçıya, giderleri bende.. ben baharat çok severim, az kullanırım ama kullanırım.. işime yarayacaklar çok

yarenimmmm evet katıl artık aramıza

ben evdeyim yarım saattir, melemen yapıcam şimdi kendime..kociş yine geç gelecek (((((((((((

napim yarenay sağlık için içioum biraz mecburi benim ki :26:

yaren baktınız mı cnm sabah bahsettiğin arabaya?

nigar ben de baharat çok severim ama sos gönderecekler zannediyordum

ben de gelirken marketten piliç köfte aldım bunu ilk defa denicektm önce kedimde test ettim az önce ve de beğendim baharatlı falan gayet lezzetli akşam kocişe verilebilir :) kobay faresi gibi hissettim kendimi

hangi marka o Ayşam, ben hazır köfte nezaman alsam pişirip tadına bakıp atarım
bizim kasap güzel köfte yoğuruyo ama, tavuk köftesi ondan almıştım 2-3 defa..
..
melemenden fazgeçtim, yağlayıp unlayıp kabak attım fırına, pişse de yesem

zuzum 1 bardak su içtim :101:

keskinoğlu cnm. ben çok sık hazır köfte almıyorum şnitzel falan da eskiden çok alırdım da azalttım nedense... ama şimdi kolayıma geldi akşam eşim acıktım die tutturuo bazen, dün mesela ton balığı varmış illa da onu yiyelim die tutturdu 12-1di saat

benim eşim gece yemek yemeği bıraktı, ben de kendime kadar yemek yapıyorum :/ öyle detaylı 3 çeşit felan haftaa sonu yapıyorum sadece.. hafta içi kendime kadar..
eşim yiyip geliyor, normalde işte yiyodu, gelince de yiyodu göbiş aldı başını gitti.. 2 haftadır felan dikkat ediyo bakalım nekadar sürecek..
dikkat ediyo da puding, kurabiye türü şeyler varsa yemeden yatmıyo yine de..

keskinoğlu güzel oluyo, beğeniyorum ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…