bende de var o sıkıntıdan, ama ben regl olamadım diye böyleyim galiba :84:Bendeee şöle eğlenceli bi konu olsada okusam :))
kaynana dialogları ve rezil olma topikinde yeni şeyler yok.. Buarada nekkk gözümden kaçmadınnn:82: Yeter 2 tane
Içimde bi sıkıntı var..araara kalbim sıkışıyoEşimi aradım iyiymiş
vijdan azabı çekmim diye, şirketin adını kullandım yaben az veriosun demedim hiç vermesende olur nie verceksin ki zaten :44:
ne renk yaptırcaksın tatlum!
slm kızlar ben geldiimmmmm
size yemek fotolarını yükleyecektim ama yüklenmiyo, bugün yine benim foto eklemede sorun var.
neyseki 5 te çıkıcam, dişçi randevum var
kovulacam zaten bu gidişle, sık sık izin almaktan :18:
perşembe günü 2 haftalık alıcakmışız bakalım, benim 100 tl avansım var gene bişeye benzemiycekAsıl paranı versinler önce canım. Hala kovulucam diye düşünüyor yaw. Git tabi diş çok önemli.
saçımın renginden 3-4 ton açık balyajlar attırmayı düşünüyorumkuaförle konuşuyumda ortak bi karar veririz geçen gittiğimde konuştum sana sarının tonları gitmez dedi kahve tonları düşün dedi tenine çok gidiyo dedi
ama ama
neyseki 5 te çıkıcam, dişçi randevum var
kovulacam zaten bu gidişle, sık sık izin almaktan :18:
Gecelere atma beni
Yüreğine sakla beni
Masallar anlat sabahlara kadar
Aşka inandır beni
bence de sıkıcısınız
diğmmi
ohhh 5te :)))
nekadar para okadar iş
bilemiycem artıksabahlara kadar anlatılan masallar nedir kiii
kızlar size hayıt tohumunu sorcaktım duydunuz mu geçen saba tümere çıktı ya lokman hekim tunç die bi adam o söledi rahim ve meme iltihap ve kistleri yok edio adet düzenlio kadınlık hormonunu artırıp erkeklik hormonunu azaltıp dengelio sivilceler gidio tüyler dökülüo ark. aldı 100 gr 1.5 tl ama henüz başlamadı. duyan var mı?
kahve tonları canlı dursun die kızıllık katıolar ya öle bişi istio musun? Ben sevmioum eşimde sevmez kızılı ama bi çikolata boyatmıştım bi kere çok beğenmişti ben malum tabii sarıdan vazgeçemediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?