2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende de var o sıkıntıdan, ama ben regl olamadım diye böyleyim galiba :84:
kaynana dialogumu yazmıştım ben de dialod yazmışım gerçi
ben az veriosun demedim hiç vermesende olur nie verceksin ki zaten :44:
vijdan azabı çekmim diye, şirketin adını kullandım ya belki aşçı da burda kullanmiycak onları ama verim napim ki

Son düzenleme:
ne renk yaptırcaksın tatlum!

saçımın renginden 3-4 ton açık balyajlar attırmayı düşünüyorumkuaförle konuşuyumda ortak bi karar veririz geçen gittiğimde konuştum sana sarının tonları gitmez dedikahve tonları düşün dedi tenine çok gidiyo dedi

slm kızlar ben geldiimmmmm

size yemek fotolarını yükleyecektim ama yüklenmiyo, bugün yine benim foto eklemede sorun var.

neyseki 5 te çıkıcam, dişçi randevum var
kovulacam zaten bu gidişle, sık sık izin almaktan :18:

Gecelere atma beni
Yüreğine sakla beni
Masallar anlat sabahlara kadar
Aşka inandır beni

bence de sıkıcısınız

kahve tonları canlı dursun die kızıllık katıolar ya öle bişi istio musun? Ben sevmioum eşimde sevmez kızılı ama bi çikolata boyatmıştım bi kere çok beğenmişti ben malum tabii sarıdan vazgeçemediğim için

kızlar size hayıt tohumunu sorcaktım duydunuz mu geçen saba tümere çıktı ya lokman hekim tunç die bi adam o söledi rahim ve meme iltihap ve kistleri yok edio adet düzenlio kadınlık hormonunu artırıp erkeklik hormonunu azaltıp dengelio sivilceler gidio tüyler dökülüo ark. aldı 100 gr 1.5 tl ama henüz başlamadı. duyan var mı?

evet canım ben bekarken bi ara adetim gecikmişti de kullanmıştım. hemen adet olmuştum onu 1-2 gün içince.

annemde hep yıllardır kahvaye boyar içine kızılda karıştırıyorlar sonra akınca kızıl kalıyor kahve gidiyor. Ayda 1 boyatıyordu. en son birlikte gittik kuaföre. 1 ay önce, dedim kızıl katmayın sadece açık kahve olsun. annem çok beğendi her gören saçların çok güzel olmuş diyordu ve akınca aradan kızıllar çıkmıyor artık. Çokta güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…