arseebuarada çok güldüm kız onları ben dikmedim kayınvaldem dikti ben dikiş hiç bilmem
benim de tam tersi
adet tarihin gerçi yakınmış ozamanda büyüradet tarhinde gecikme olursa bi test yaparsın biraz bekle en iyisi
günaydın...........
‎05.06.2011-05.10.2011 tam tamına sensiz 4 ayı mı devirdim ben 4 ay mı oldu seni topraga vereli aynı şehirde olsaydık da gelebilseydim yanına bari topragına sarılabilseydim. ben geldim kuzum deseydim annen geldi doyamadan birbirimize......
canım önceki adetimden önce şişti yani 2 aydır falan farkedioum hastalıklara bağladım. Bi önceki adette şişti geçer dedim hiç inme yok hastalığıma az kaldı evet ama ara dönemde nie normalleşmio ki:26:
korktum yaa hamile falan olmak istemioumama randevular o kadar sıktı ki ihtimal verioum yani az da olsa
korkma canım hakkında hayırlısı olsun hamileysen bile sakın üzülmecanım önceki adetimden önce şişti yani 2 aydır falan farkedioum hastalıklara bağladım. Bi önceki adette şişti geçer dedim hiç inme yok hastalığıma az kaldı evet ama ara dönemde nie normalleşmio ki:26:
korktum yaa hamile falan olmak istemioumama randevular o kadar sıktı ki ihtimal verioum yani az da olsa
kız delllüüü ben konuy bilmiyorum tabii
ben de sökük bile dikemem eşimin çorabı sökülse atıyorum kızıyor kendi dikiyor. eşofmanının ağı sökülmüş terziye götüreyim dedim ben dikerim dedi maşallah ne güzel dikti. :)
test yapsana canım...hamişlik yoksada dr git...kist falan diyosun ,onunla ilgili bi durum olmasın Allah korusun
yap ama test...hadi git all
zuzu yaa bişey sorucam , zuzu44 nişanlanmış :86:
benim haberim yoktu, artık bizim topiğe gelmiyo galiba resim gördünüzmü ?? o hamarat kız nasl güzel yemekler yapıyodu yaaa ,
Bugün öğlen kendime melek şeklinde bi kolye bakıcam bu aralar meleklere taktım
benimde öylebenimde sağ göğsüme göre sol küçük....zaten ikiside çokda büyük değil yaaa
evet çok şekerAy bende o sahnede duygulandım ya. Mustafa çok tatlı ya
sende iyiki izlemiyodunhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?