2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

adet tarihin gerçi yakınmış ozamanda büyüradet tarhinde gecikme olursa bi test yaparsın biraz bekle en iyisi

canım önceki adetimden önce şişti yani 2 aydır falan farkedioum hastalıklara bağladım. Bi önceki adette şişti geçer dedim hiç inme yok hastalığıma az kaldı evet ama ara dönemde nie normalleşmio ki:26:
korktum yaa hamile falan olmak istemioum ama randevular o kadar sıktı ki ihtimal verioum yani az da olsa

Günaydın fatmacım, canım haddim olmayarak bir yorum yapacağım lütfen yanlış anlama, başına gelmeyen senin gibi anlayamaz hissedemez biliyorum. Ama bence yaşadığın bu üzücü olayı geride bırakmaya çalış tatlım, kendi sağlığın için. Yani ne bileyim forumda mesela aynı durumda olan kişilerle görüşmek konuşmak o acıya saplanıp kalmana neden olabilir. Ya da bi profesyonel yardım alabilirsin bu konuda. Diğer türlü hayata adapte olamazsın gibi geliyor. Allah boy bol sabırlar versin canım. Ne olur bunları art niyetle ya da yargılamak için yazmadığımı bil söylemek istedim sadece...

ben de sökük bile dikemem eşimin çorabı sökülse atıyorum kızıyor kendi dikiyor. eşofmanının ağı sökülmüş terziye götüreyim dedim ben dikerim dedi maşallah ne güzel dikti. :)

test yapsana canım...hamişlik yoksada dr git...kist falan diyosun ,onunla ilgili bi durum olmasın Allah korusun

yap ama test...hadi git all

korkma canım hakkında hayırlısı olsun hamileysen bile sakın üzülme bence regl olucaksın
kız delllüüü ben konuy bilmiyorum tabii

kız benim kırlentler beyazdı koltuklarda beyaz ya bembeyaz duruyodu hoşuma gitmiyodu kumaş aldım sertexden kayınvaldem dikti 6 tanedikerken acık nazlandı ama olsun güzel oldu

zuzu yaa bişey sorucam , zuzu44 nişanlanmış :86:

benim haberim yoktu, artık bizim topiğe gelmiyo galiba resim gördünüzmü ?? o hamarat kız nasl güzel yemekler yapıyodu yaaa ,

ben de sökük bile dikemem eşimin çorabı sökülse atıyorum kızıyor kendi dikiyor. eşofmanının ağı sökülmüş terziye götüreyim dedim ben dikerim dedi maşallah ne güzel dikti. :)
ay konuda bende çok kötüyüm
test yapsana canım...hamişlik yoksada dr git...kist falan diyosun ,onunla ilgili bi durum olmasın Allah korusun

yap ama test...hadi git all

meraklıkız daha regline var geçsin öyle yapsın testi

zuzu yaa bişey sorucam , zuzu44 nişanlanmış :86:

benim haberim yoktu, artık bizim topiğe gelmiyo galiba resim gördünüzmü ?? o hamarat kız nasl güzel yemekler yapıyodu yaaa ,

yaa çok hamarat valla

foto vardı kaldırmış :) arada bir uğruyo..kendi topiğinde...

benim evimde iğne iplik bile yoktu 1 sene hiç gerekmedi de şimdiye kadar.

Bugün öğlen kendime melek şeklinde bi kolye bakıcam bu aralar meleklere taktım

benm de çeyizle ip seti gitmişti :) her renk altınbaşak. ama iğnem yok hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…