çok mu kullanılıyorbenm hiç yok gibiydi evlenince büyüdü mesela :26:
nassı yaniii....hamiş olma ihtimalin varmı, o dönemde gögüğler dolgunlaşırmış yaaa
tatlım ikiside büyüo gibi ama sol daha bi şiş benim sağda kist var oysa :18:
ya ne yapmalıyım acaba?
hamilelik riskini pek düşünmüoum
Günaydın kızlar
Valla dilekçim d.kontrol hapı kullanıyorsan o yapıyor bunu benim baya büyüttü. Yok kullanmıyorsan hamilelik olabilir adetin gecikti mi kaç günün var?
derim tamamayyyyyy bana kardeşim diyebilirsin
ben şu hani gece mustafanın yatağının yanında toplandı ya herkes, orda konuşuyolar... mustafanın sırtı dönük, yüzünü gösterdiler uyumuyo ama dönmüyo onlara, üzgün küsmüş orda ben çok duygulandım yaaizlediğim kadarını anlatayım mete iyice o gıcık kıza aşık oldu. Gezmeler öpüşmeler falan. Bu salak aylin ile soner yine öpüştü bu sefer kardeşi murat gördü.Cemile caroline para verdi mustafaya bakabilsin diye. Ali paraları camdan attı carolin onları topladı çok komik bi sahneydi herkes güldü ona. Mustafayı verdiler mustafa carolinde susmuyor hep ağlıyor. Cemile ordan geçerken dayanamadı mustafayı kucakladı sustu. Berrin iş görüşmesine gitti. Kocası istemiyor çalışmasını. öyle bişeler işte...
nassı yaniii....hamiş olma ihtimalin varmı, o dönemde gögüğler dolgunlaşırmış yaaa
oyoyyy
arkadaşlarımda bana diyor....kalçaların genişlemiş :)) bende diyorum " heralde hep oraya çalışıyor, söleyim biraz da üste çalışsın"
ama zaten çift olan organlarımızın birinin farklı boyda olması normal. benm de sağ küçük biraz.
günaydın canımhayır hap kullanmıoum adetim de 12 ekimde olmalı:26:
günaydın kızlar. ancak gelebildim bugün. eşimin alyansının orta kısmı çıkmış. sabahtan beri tarz alyansla görüşüyorum. bir sonuca vardık gibi bakalım...
ayşeyle miray komik olmuşlar gerçekten, dün akşamki konuşmaları daha bi komik
fundam kırlentin çok güzel olmuş, güle güle kullan. keşke odayı geniş açıdan çekseydin.
zuzum geçmiş olsun eşine.
derim tamam
ben şu hani gece mustafanın yatağının yanında toplandı ya herkes, orda konuşuyolar... mustafanın sırtı dönük, yüzünü gösterdiler uyumuyo ama dönmüyo onlara, üzgün küsmüş orda ben çok duygulandım yaa(((
ama zaten çift olan organlarımızın birinin farklı boyda olması normal. benm de sağ küçük biraz.
günaydın canımhayır hap kullanmıoum adetim de 12 ekimde olmalı:26:
günaydın kızlar. ancak gelebildim bugün. eşimin alyansının orta kısmı çıkmış. sabahtan beri tarz alyansla görüşüyorum. bir sonuca vardık gibi bakalım...
ayşeyle miray komik olmuşlar gerçekten, dün akşamki konuşmaları daha bi komik
fundam kırlentin çok güzel olmuş, güle güle kullan. keşke odayı geniş açıdan çekseydin.
zuzum geçmiş olsun eşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?