2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nassı yaniii....hamiş olma ihtimalin varmı, o dönemde gögüğler dolgunlaşırmış yaaa

tatlım ikiside büyüo gibi ama sol daha bi şiş benim sağda kist var oysa :18:
ya ne yapmalıyım acaba?
hamilelik riskini pek düşünmüoum

hamilelikte büyüyor evet ama önce uçlarının rengi hafif koyulaşıyor. ilk belirti büyümeden önce bu yani. direk büyümenin nedenleri farklı

ama zaten çift olan organlarımızın birinin farklı boyda olması normal. benm de sağ küçük biraz.

Günaydın kızlar

Valla dilekçim d.kontrol hapı kullanıyorsan o yapıyor bunu benim baya büyüttü. Yok kullanmıyorsan hamilelik olabilir adetin gecikti mi kaç günün var?

günaydın canım hayır hap kullanmıoum adetim de 12 ekimde olmalı:26:

ayyyyyy bana kardeşim diyebilirsin
derim tamam

ben şu hani gece mustafanın yatağının yanında toplandı ya herkes, orda konuşuyolar... mustafanın sırtı dönük, yüzünü gösterdiler uyumuyo ama dönmüyo onlara, üzgün küsmüş orda ben çok duygulandım yaa (((

nassı yaniii....hamiş olma ihtimalin varmı, o dönemde gögüğler dolgunlaşırmış yaaa

oyoyyy

dilek adet tarihin yakınmış, ondandır , bazen hava değişimlerinde böyle farklılıklar oluyo adet zamanı

günaydın kızlar. ancak gelebildim bugün. eşimin alyansının orta kısmı çıkmış. sabahtan beri tarz alyansla görüşüyorum. bir sonuca vardık gibi bakalım...

ayşeyle miray komik olmuşlar gerçekten, dün akşamki konuşmaları daha bi komik

fundam kırlentin çok güzel olmuş, güle güle kullan. keşke odayı geniş açıdan çekseydin.

zuzum geçmiş olsun eşine.

sağol bebeğimdaha güzelleri senin olur inşallah..tamam akşam çekerim canım :78:

Ay bende o sahnede duygulandım ya. Mustafa çok tatlı ya

günaydın...........

‎05.06.2011-05.10.2011 tam tamına sensiz 4 ayı mı devirdim ben 4 ay mı oldu seni topraga vereli aynı şehirde olsaydık da gelebilseydim yanına bari topragına sarılabilseydim. ben geldim kuzum deseydim annen geldi doyamadan birbirimize......

ama zaten çift olan organlarımızın birinin farklı boyda olması normal. benm de sağ küçük biraz.

benim de tam tersi

günaydın canım hayır hap kullanmıoum adetim de 12 ekimde olmalı:26:

Canım panik olma o zaman hemen doktora filan bekle derim ben bi adet gününü olursan ve ondan sonra hala şişse o zaman gidersin

Ay yarenaycım bizimkinin de kilo mu verdi nedir bariz 2 ölçü küçülmüş parmağı yaa yüzük düşüyordu parmaktan artık bu ay sonu ksmetse yaptırcaz ama en uygun 200TLye patlıyor bize

Fatma günaydın. gelmez oldun artık canım

luxxorcum onu satıp yerine ölçüsü olandan mı yaptıracaksınız? bizimki tamirlik bir iş olduğundan garantisinden yaptırcam büyük ihtimalle. garantisi olmazsa da şuan ne kadar deseler razıyım. sonuçta yeni bir yüzükten pahalı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…