2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayretttt bugün servisi kaçırmadınmı

affin sana maşallh, sabh sabh kokuttun evi desene :)

süt yoğurt yesin bugün bol bol..

hayretttt bugün servisi kaçırmadınmı

affin sana maşallh, sabh sabh kokuttun evi desene :)
kaçırmadımmm walla afferin bana
böreği attım fırına geri yattım, börek kokusuyla uyanmak da değişik
eşim de kalkmış, mutfaa geliyo hiiç uykum da yok diyo, oysa gözleri kapalı
dedim git yat, börek ayırdım sana

zuzu geçmiş olsun eşine, inşallah salgın falan değildir, üşütmüştür belki , dediğin gibi boya dokunduysa.

iyimi şimdi konuştunmu

süt yoğurt yesin bugün bol bol..

süt içmez de, söleyim yoğurt yesinn:93:

hheheheheheh

şunu sölemek istiodum

kızlar sanırım göğüslerim büyüo :44:
ama belli dönemde falan diil yada regl zamanı falan diil

hımm tahmin etmiştim
hemen deşifre etti, sevimli yaaa

amannn olduk olacağımız kadar deşifre
koyver gitsinnn dün ben ilk defa akşam KK ya gireyim dedim , bizimki diyoki zaten hep onları anlatıyosun, gündüz berabersin, gece bari benimle ol diyo, dedim delllüüüüüü ilk defa akşam bakayım dedim sende böyle diyosun pesss

güzel tabisi, özlemimiz o bizim senede 3 defa anca görüyoruz kuzuyu

ayyyyyy bana kardeşim diyebilirsin

bende dizi gelişmelerini sorcaktım sana ama sende tam izleyememişsin.

izlediğim kadarını anlatayım mete iyice o gıcık kıza aşık oldu. Gezmeler öpüşmeler falan. Bu salak aylin ile soner yine öpüştü bu sefer kardeşi murat gördü.Cemile caroline para verdi mustafaya bakabilsin diye. Ali paraları camdan attı carolin onları topladı çok komik bi sahneydi herkes güldü ona. Mustafayı verdiler mustafa carolinde susmuyor hep ağlıyor. Cemile ordan geçerken dayanamadı mustafayı kucakladı sustu. Berrin iş görüşmesine gitti. Kocası istemiyor çalışmasını. öyle bişeler işte...

günaydın kızlargeçmişi okuyamadım yorgunum umarım herkes iyidir..kırlentimi çektim dün iki arada bi deredeekliyorum albüme

Günaydın kızlar

şunu sölemek istiodum

kızlar sanırım göğüslerim büyüo :44:
ama belli dönemde falan diil yada regl zamanı falan diil

Valla dilekçim d.kontrol hapı kullanıyorsan o yapıyor bunu benim baya büyüttü. Yok kullanmıyorsan hamilelik olabilir adetin gecikti mi kaç günün var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…