zuzucum geçmiş olsun eşin nası oldu daha iyidir inş.
kızlar normalde gündüzleri annem hep babamın yanında kalıo refakatçi olarak ama babam bugün için anneme izin verdisosyete pazarı vardı oraya gittik sabah 10a geliodu evden çıkttık, akşam 6da ancak evde bulabildik kendimizi :)))biraz fazla gezmişiz heralde, ama özlemişim annemle çarşı pazar gezmeyi yaa.
pazardan sonra da çarşıya çıktık ordan da bi avm'ye geçtik. bi iki üst aldım bonra ince çorap ten rengi sütyen atlet falan. işe hazırlık yani anlıcanız. Bi de çanta beğendim adam fermuarı bozuk bunun, 5 tl'ye bırakırım dedi aldım ben deçarşıda bi yerde çıtçıt attıralım dioduk kadın fermuarı takıverdi bitiiiii oldu mu sana 5 tl.lik on numara çanta ona uygun aykkap lazım şimdi :))
doğadan çaylarım gelmiş sadece benim adıma 2 paket gelmiş. anlaşılan daha eşime falan da gelecek daha baya olcak bizim çaylar :))
lezzetbaşından da gelmişler kayınvalide almış kargo parasını da vermiş. yarın parasını verir paketimizi alırız şimdi çıkmaya üşeniom.
bi kargo daha gelmiş ama onlar kağıt bırakmışlar gelin alın die.Biscolatalarım gelmiş olabilir
yarın kadın doğumdan randevu aldım bi iice incelesin beni hap map bişiler versin ben bu regl dönemindeki karın ağrılarıyla baş edemem işteyken((((((
bizde dün dogum yapacagim hastaneyi gezmeye gittik bilgiedinmeyye
güzell temiz bir hastane dogumhaneyi göremedik doluymus
baska zamman bir daha gidicez artik
aile odasi var bebek hep benim yanimda kaliyormus
normal dogum yaparsam 3 ile 4 gün arasi hastanede kaliyormusum
sezeryanda ise 4-6 gün aarasiymis kisiden kisiye degisiyor
tam donamimli bir hastaneymis her türlü dogumu yaptiriyoruz dedi
1 cm de acilsa 10 cm de acilsa rahim normal dogum yaptiriyoruz
normal dogum yapicaz diyorlarmis ama dayanamiyorlarmis sezeeryan yapiyorlarmis.
bakalim ben ne yapicam :26::26:
birde bebek ters ise karnimdan bebegi elle ceviriyorlarmis buna sasirdim.
nasıl yaniiii
bide hastanede kalma süreleri çok uzun yaa...
benm bildiğim eskidenmiş öle uzun kalma..şimdi sezerciği bile 3 günde çıkarıyolar burda :26:
günaydın kızlar..elfiş ananene geçmiş canım allah acil şifalar versin..zuzu seninde eşine geçmiş olsun geçmiş gerçi:)..ayşam yeni aldıklarını güle güle kullan tatlım çantanı çok merak ettim ne kadar uygun almışın..sen kargo konusunda şanslısın ya ne güzel bana hiç gelmiyo ..bi doğadan ve bioder geldi okadar ..yarenay bizde artık her sabah evde kahvaltı yapmaya çalışıyoruz..sinemcim bebeği elle nasıl çeviriyolarmış :)))ilkkez duydum canım ya..
bizde dün dogum yapacagim hastaneyi gezmeye gittik bilgiedinmeyye
güzell temiz bir hastane dogumhaneyi göremedik doluymus
baska zamman bir daha gidicez artik
aile odasi var bebek hep benim yanimda kaliyormus
normal dogum yaparsam 3 ile 4 gün arasi hastanede kaliyormusum
sezeryanda ise 4-6 gün aarasiymis kisiden kisiye degisiyor
tam donamimli bir hastaneymis her türlü dogumu yaptiriyoruz dedi
1 cm de acilsa 10 cm de acilsa rahim normal dogum yaptiriyoruz
normal dogum yapicaz diyorlarmis ama dayanamiyorlarmis sezeeryan yapiyorlarmis.
bakalim ben ne yapicam :26::26:
birde bebek ters ise karnimdan bebegi elle ceviriyorlarmis buna sasirdim.
valla beende ilk kez duydum balim ben sandim alttan cevirecekler ama distan karindan ceviriyorlarmis.
offf bende napicam okadar orada bilmiyorum cok sIkIci burda hastanede kalmakk
televizyon hep alman kanallari ayy uffffffff
günaydın kızlar
dişim çok kötü apse yaptı mahvoldum akşamdan berikonuşmak istemioum ağzımı açmak istemioum :26:
ve ayrıca yine kasıklarım çok berbat durumda yumurtalıklarım patlıcak gibi neden böle oluo anlamıom akşam ağrıdan ağladım resmen :84:
zuzucum bu arada göğüs büyümesi üzerine hamilelikten konuşmuştuk yaa benim iltihap olduğu için öle bi şansım yok ki o iltihap tamamen temizlenmeden hamile olamazmışım bilmioum siz ne düşünüosunuz :44:
funda çantayı eklicem birazdan tatlım
hıı ayrıca kolye uçlarını fotoları çektim ama kalitesiz oldu yine de anlaşılır umarım.
hepinizin güzel bi gün geçirmesi dileğiyle.
hheheheh nekk ,köpekde işi biliyo :)))
dilek sen hiç bekleme dr git....
kızlar fatura dökümüne baktım vodf.self servisten...sırf 108 tl yurtdışı konuşma var, ve yurtdışının vergisi yüksek oluyomuş....tabi bu kaynımın sayesinde o konuşuyor yurtdışıyla
eşim sabh aramış vodafonu
50 tl vergi diyoo....
günaydın kızlar
dişim çok kötü apse yaptı mahvoldum akşamdan berikonuşmak istemioum ağzımı açmak istemioum :26:
ve ayrıca yine kasıklarım çok berbat durumda yumurtalıklarım patlıcak gibi neden böle oluo anlamıom akşam ağrıdan ağladım resmen :84:
zuzucum bu arada göğüs büyümesi üzerine hamilelikten konuşmuştuk yaa benim iltihap olduğu için öle bi şansım yok ki o iltihap tamamen temizlenmeden hamile olamazmışım bilmioum siz ne düşünüosunuz :44:
funda çantayı eklicem birazdan tatlım
hıı ayrıca kolye uçlarını fotoları çektim ama kalitesiz oldu yine de anlaşılır umarım.
hepinizin güzel bi gün geçirmesi dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?