2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nasil üye oldun canim sen ?

nasıl yaniiii

bide hastanede kalma süreleri çok uzun yaa...
benm bildiğim eskidenmiş öle uzun kalma..şimdi sezerciği bile 3 günde çıkarıyolar burda :26:

Kızlar günaydın....

yeni acabildim bilgisayarı....

bugun biraz başım agrıyor.. o yüzden halsiz hissediyorum kendimi

dün aksam yemek yapmaya üşendigim için eşime yumurta yaptım. ama bu aksam artık sıcak yemek yapsam ii olacak.

bide bu sabah diyetisyen tarım aldı sadece 100 g yag vermişim gecen hafatdan bu yana, cok moralim bozuldu... gerci hafta sonu regl olacagım, onun etkisinden dolayı az vermişsin gibi görünüyor olabilir dedi diyetisyen....

nasıl yaniiii

bide hastanede kalma süreleri çok uzun yaa...
benm bildiğim eskidenmiş öle uzun kalma..şimdi sezerciği bile 3 günde çıkarıyolar burda :26:

offf bende napicam okadar orada bilmiyorum cok sIkIci burda hastanede kalmakk

televizyon hep alman kanallari ayy uffffffff

günaydın kızlar..elfiş ananene geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..zuzu seninde eşine geçmiş olsun geçmiş gerçi:)..ayşam yeni aldıklarını güle güle kullan tatlım çantanı çok merak ettim ne kadar uygun almışın..sen kargo konusunda şanslısın ya ne güzel bana hiç gelmiyo..bi doğadan ve bioder geldi okadar..yarenay bizde artık her sabah evde kahvaltı yapmaya çalışıyoruz..sinemcim bebeği elle nasıl çeviriyolarmış :)))ilkkez duydum canım ya..

Son düzenleme:

valla beende ilk kez duydum balim ben sandim alttan cevirecekler ama distan karindan ceviriyorlarmis.

öle çevirme işi var ama o kolay bişi değil dışardan yapılıyormuş araştırmıştım hamileyken benim oğlum hep tersti zaten dönmedi dönmüyo ne yaparsan yap... 1 cm açıklıgı nasıl normal dogum yaptıracaklar acaba orasıda garip geldi hem normal dogum yapmış birini neden 3-4 gün tuıtuyorlar ki ben sezeryan oldum ben bile 1 gün kaldım bence para almak için o kadr hastanede tutuyorlar ben olsam kalmam o kadr normal bile yapmış olsam hastane enfeksiyonu diye bişey var sonuçta bebeğide etkiler bence sen iyi hissedersen bide normal yaparsan boşuna 3-4 gün hastanede kalma

sinem kaçıncı haftadasın sen ve bebeğin ters mi ki senin

Ayşam ne şanslısın yaa, bir sürü numunelerin gelmiş :81:
yeni cicilerini güle güle giy :))

Sinem yurtdışında öyle canım, sezaryanı en son çare olarak görüyolar,
%90 normal doğum yapılıyo.. Allahın su gibi doğumlar versin inş :))
..
servisi kaçırdım ben yine
eşimi uyandırdım, apartmanın önündeki köpişten geçirsin beni diye
hayvan resmen haraca bağladı, ekmek atmadan geçemiyorum üstüme zıplıyo
ben senle pastaneye de gelimd edi, poğaça aldım, durağa da gelim dedi
bindirdi beni eve gitti, gece de geç geldi zaten hiç görüşemiyoruz yaa
..
günaydın herkese

günaydın kızlar
dişim çok kötü apse yaptı mahvoldum akşamdan beri konuşmak istemioum ağzımı açmak istemioum :26:
ve ayrıca yine kasıklarım çok berbat durumda yumurtalıklarım patlıcak gibi neden böle oluo anlamıom akşam ağrıdan ağladım resmen :84:

zuzucum bu arada göğüs büyümesi üzerine hamilelikten konuşmuştuk yaa benim iltihap olduğu için öle bi şansım yok ki o iltihap tamamen temizlenmeden hamile olamazmışım bilmioum siz ne düşünüosunuz :44:

funda çantayı eklicem birazdan tatlım
hıı ayrıca kolye uçlarını fotoları çektim ama kalitesiz oldu yine de anlaşılır umarım.

hepinizin güzel bi gün geçirmesi dileğiyle.

hheheheh nekk ,köpekde işi biliyo :)))

dilek sen hiç bekleme dr git....

kızlar fatura dökümüne baktım vodf.self servisten...sırf 108 tl yurtdışı konuşma var, ve yurtdışının vergisi yüksek oluyomuş....tabi bu kaynımın sayesinde o konuşuyor yurtdışıyla
eşim sabh aramış vodafonu

50 tl vergi diyoo....

geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur ya..kasık ağrın üşüttüğünden olabilir sanırım:26:ayaklarını sıcak tutmaya çalış canımekle bekliyorumm

offf iyice kazıklar ....

diş agrısı offf...
cok cok geçmiş olsun

günaydın arkadaşlar
sinemcim hastanede fazla kalmak mantıklı değil ablam sezaryanla doğum yaptı özel odada kalıyordu ama bebeği burnundan hafif sararmaya başlayınca doktor hemen çıkış verdi. hastane enfeksiyonu kötüdür dedi. ne kadar hijyenik olursa olsun o kadar bebek ve ailesi oluyor. enfeksiyon riski çok yüksek oluyor. bence ii olursan çık. Rabbim hayırlı doğumlar versin. bol dan haberi olan var mııı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…