2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

super saç rengin karamelden daha açık olmuş sanki :26:ama eski renginden çok çok iyi bence

kızlar begenmenize çok sevindim sagolunnnn..:)

bu orta karamelmiş.ne açık ne koyu funda..malum altan platin sarılar vardı..böyle çıktı ikinci boyamaya dahada oturcak..şimdi bunlar 20 güna akıcak..

kızlar begenmenize çok sevindim sagolunnnn..:)

bu orta karamelmiş.ne açık ne koyu funda..malum altan platin sarılar vardı..böyle çıktı ikinci boyamaya dahada oturcak..şimdi bunlar 20 güna akıcak..

hımm doğru alttaki renk çok açıktı ondanben çikolata kahve karamel arasında gidip geliyorum çağla şikelin bi rengi var ekleyim oda çok güzell

Eklentiler

• $caglabd7.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 20
hımm doğru alttaki renk çok açıktı ondanben çikolata kahve karamel arasında gidip geliyorum çağla şikelin bi rengi var ekleyim oda çok güzell

evettttt bende bu renge bayılıyorum ama bronz tende güzel duruyo bence, ben açık tenliyim bana gitmez diye cesaret edemiyorum :26:

canım çok sıkılıyo, yoğunluk gelene kadar şu kitabımı bitirsem iyi olucak
iyi muhabbetler size

funda ekledigin rengi biliyorum arama motoruna karamel yazınca bu renk çıkıyor..:))

güzel renk

evet bu fundacım
:13:dilşad seninki ne renkti nişan fotolarındaki o renkte çok güzel
evettttt bende bu renge bayılıyorum ama bronz tende güzel duruyo bence, ben açık tenliyim bana gitmez diye cesaret edemiyorum :26:
bencede bronz tende çok güzel duruyo bende o yüzden karar veremiyorum işte:26:
kızalr bakın arkadasımın bebegi, hastane sayfasına fotosunu eklemiş...Eki Görüntüle 268632

çok ama çok tatlı yaa

ayy çok tatlı maşallah minicik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…