offf iyice kazıklar ....
Buaralar acayip bi alışveriş yapasım varrr:84:
Bende çanta istiyoommm:95:
bence de doktora git canım :26: geçmiş olsun..günaydın kızlar
dişim çok kötü apse yaptı mahvoldum akşamdan berikonuşmak istemioum ağzımı açmak istemioum :26:
ve ayrıca yine kasıklarım çok berbat durumda yumurtalıklarım patlıcak gibi neden böle oluo anlamıom akşam ağrıdan ağladım resmen :84:
zuzucum bu arada göğüs büyümesi üzerine hamilelikten konuşmuştuk yaa benim iltihap olduğu için öle bi şansım yok ki o iltihap tamamen temizlenmeden hamile olamazmışım bilmioum siz ne düşünüosunuz :44:
funda çantayı eklicem birazdan tatlım
hıı ayrıca kolye uçlarını fotoları çektim ama kalitesiz oldu yine de anlaşılır umarım.
hepinizin güzel bi gün geçirmesi dileğiyle.
ödesin kaynın kendi kısmınıhheheheh nekk ,köpekde işi biliyo :)))
dilek sen hiç bekleme dr git....
kızlar fatura dökümüne baktım vodf.self servisten...sırf 108 tl yurtdışı konuşma var, ve yurtdışının vergisi yüksek oluyomuş....tabi bu kaynımın sayesinde o konuşuyor yurtdışıyla
eşim sabh aramış vodafonu
50 tl vergi diyoo....
valla billaa............
güzelmiş canım beğendimmbu rengi çok hoş peki ne kadar diyodu buna:26:
kızlar saçlarımı karamele boyattım akşam :)
69 dedi 50ye indi ben 40a indirip alırım die düşünüoum :26:
güzelmiş canım, güle güle kullan :))
benimde acaip alışveriş yapasım var, ama tutuyorum kendimiBuaralar acayip bi alışveriş yapasım varrr:84:
Bende çanta istiyoommm:95:
bende içtekini beğendim.. kaça aldın canım?
güle güle kullan, foto isterizkızlar saçlarımı karamele boyattım akşam :)
ödesin kaynın kendi kısmını
eşimide avea kazıkladı faturalı idi ama kullanmıyodu sabit 18 geliyo kaptmak için aradı dediler kontörlüye çevirelim tmm demiş eşim karşıdaki adam demiş 20 tl yüklüyorum eşimde durun faturam yansıyacaksa yüklemyin sakın adam yok yok beyfendi yansımayacak dedi bi baktıkki yansımış eşim aradı tekrar ne biçim iş şikayetçiyim diye kayıtları incelein yansımayacak dediniz diye olumlu sonuçlaşmış geri iade edeceklermiş
en içteki kolye hoşuma gitti erkeğin diz çöktüğügüle güle tak tatlım nerden aldın
40 verirse al yoksa alma dilekcim bence..ben geçen bu tarz bi çantayı 40 aldım LV değil ama olsun güzel kaliteli ..telin kablosu yanımda olsaydı eklerdim
onu benim en yakın arkadaşım düğün hediyesi almıştı antalyadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?