2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:13:dilşad seninki ne renkti nişan fotolarındaki o renkte çok güzel

tşk ettim canım ben de geri döncem o rengime 3. Ayımızı bitirince. O da karamel ama işte altta röfle olduğu için açık renk gibi oldu. Aralar ışıltılı oldu falan. Adı yok yani onun :)

evet söylemesi ayıptır biraz kuvvetli oluyo biz akreplerin sezgileri

Zuzuuuuuuu napıyosun dön döönnn başın dönecekkk

napiiimmm

hastaneden zor ayrıldım o gün ya
öyle şekerki

sanırım benim bebek sahibi olma vaktim gelmiş

bebiş çok tatlı maşalah, senin yaş kaçtı

zuzuuuuuuuuuu ne zman planlıyorsun hamilleliği????????*

valla biz planlamayı bilem erteledik artıkın

Sağol canım. Hamilelikte boyatılmaz falan diolarda diplerine sürdürtmem bişe olmaz di mi :26:

Kızlar eğer hamiş olmasaydım benm regl dönemimdi bugünler. şimdi sanki regl olmuşum gibi sancım var. Bel-karın. Napcam ben. Ilaç da içemem

kızlar eğer hamiş olmasaydım benm regl dönemimdi bugünler. şimdi sanki regl olmuşum gibi sancım var. Bel-karın. Napcam ben. ılaç da içemem

sıcak suyun içine şeker at iç yani şerbet yap...yada çok açık çayı bol şekerli iç

:) ozamn gebeliği ağustosa denk getir... çocuğun baharda doğsun..

Ben öle istiyorum nasipse

hımmm nasıl yani..ay eşim dün demezmi ocak şubatta başlayalım..yazın dogsun oda senin gibi dedi..fakat ben öyle düşünmemiştim ki..2012 yaz tatilimizi yapalım bir kez daha senle ben öyle yaparız demiştim ama bilmiyorum. ki ???????????

benim yaş 32 ama daha planlarımızda bebek yok.

topiğin en yaşlısı kupamı çikolata arkadaşımıza vermekten büyük bir zevk, onur ve grur duyuyorum. kendisine topik hayatımızda başarılar dilerken , bu kupayı onunda başarıyla taşıyacağından hiç şüphem yok. Alkışlıyoruuuuuzzzzz

en büyükümüz senmişinn Arse senin kaçtı yaa sendİn büyüğümüz
niyeyse daha küçük hissettim seni yani ben 23 üm öle falan sandım:78:

ben 29 tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…