2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Gel gel gel güzelim gel gel acımıcakk
Gel gel gel güzelim gel hiç acımıcak :94::94:

dilşad o farklı bir anlam taşıyor sanki ya, 2010'dan beri ancak gerdeğe girebilmişiz gibi

eşimin telefonunda da alarm sesi tarkan,adımı kalbine yaz çalıo kapatmak istemiyorum alarm çalarken :) çok güzel ya

toplu halde hamile kalıp başka topik açarsanız, ben o topiğede gelmem , KK yıda bırakırım ona göre bakkkkk , adamı hasta etmeyin yaaa , ne bebeği, ne hamileliği, oturun oturduğunuz yerde , sadece fatma hamile olabilir bide zuzu( ama zuzu istemiyo zaten aferin akıllı arkadaşım benim ) anlaşıldımı

Ama amama sen diyodun sıra zuzuda diye

çok acıkttımmm (( midemin taaa dibi gurulduyo, başım ağrıdı (((

eşimin telefonunda da alarm sesi tarkan,adımı kalbine yaz çalıo kapatmak istemiyorum alarm çalarken :) çok güzel ya

Bugün o yüzüne gülen dost sandıkların
Yarın da yanında olacak mı?
İyi günde ne ala
Kötü günde firarda
İçin sızlamayacak mı?

Öyleyse sımsıkı sarıl kendine
Özünden başka yola sapma
Seni gönülden seveni
El üstünde tut emi hatırla daimaen çok burasını seviyorum

:d şarkı genel itibariyle çok güzel yaa. neyse kızlar ben yemeğe çıkıyorum öpüldünüz

yemeğe gidesim kaçtı. yanımda aclı domatesli çabuk çorba getirmiştim onu yicem. siz yemeğe gittiniz heralde afiyet olsunnn

zuzuuuuuuuuu bugün ayın 6 sıymış benim reglime daha çok varben bugün ayın 13 sanıyodum1 hafta ilerden geliyorum

bende bebişim bahar çocuğu olsun istiyorum annesi gibi baharda doğsuntemmuz-ağustos gibi düşünüyorum

bende yaz olsun istiom. eşim zaten ağustos istio babasıyla aynı ay olsun dio :44: ben napcaksam 2 aslanla bunun için sanırım kasımda çalışma olması lazım dimi
bol yaz olmasın çok bunalırsın dio ama :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…