bende yaz olsun istiom. eşim zaten ağustos istio babasıyla aynı ay olsun dio :44: ben napcaksam 2 aslanlabunun için sanırım kasımda çalışma olması lazım dimi
bol yaz olmasın çok bunalırsın dio ama :18:
♥Neekkkkkk...............
3 yaş aranız varmışsen üzülme tatlım istediğin isim değişikliği olsun yaparız hemen ,
mesela , olgunluk kupası,büyüklük kupası, güngörmüşlük kupası, aşmış artık kupası :)))))
senin istediğin varmı onlarıda koy sıraya, istediğini kulanırız :))
önce bolunkisisenin bebe bizim bebelere racon keser artık
zuzuuuuuuuuu bugün ayın 6 sıymış benim reglime daha çok varben bugün ayın 13 sanıyodum 1 hafta ilerden geliyorum
bende şaşırdım yaniii....
nekk evet adamız abla olucak
evet, ama öğlen gelirim demişti..bugün girmicekmiydi ameliyata annanesi
canım çok sıkkın yaa
eşimi göremiyorum 2-3 felan oluyo gelmesi
ben uyumuş oluyorum, kapıyı açıyorum ona yatıyorum.. sonra gelip yatıyo ben çoktan rüya görüyo oluyorum..
sürekli telefonda konuşuyoruz, cumartesiyi bekliyoruz :s
bu ne böyle resmen çıkıyo gibiyiz, özlemeler felan..
sabah durağa bıraktı misal, ayrılamıyoruz..
kokluyo, öpüyo.. bende sabahları çıkarken o uyuyor oluyo, öyle öpüyorum, kokluyorum
nişanlıyken daha çok görüşüyoduk..
artık çok canımı sıkıyo bu durum
canım çok sıkkın yaa
eşimi göremiyorum 2-3 felan oluyo gelmesi
ben uyumuş oluyorum, kapıyı açıyorum ona yatıyorum.. sonra gelip yatıyo ben çoktan rüya görüyo oluyorum..
sürekli telefonda konuşuyoruz, cumartesiyi bekliyoruz :s
bu ne böyle resmen çıkıyo gibiyiz, özlemeler felan..
sabah durağa bıraktı misal, ayrılamıyoruz..
kokluyo, öpüyo.. bende sabahları çıkarken o uyuyor oluyo, öyle öpüyorum, kokluyorum
nişanlıyken daha çok görüşüyoduk..
artık çok canımı sıkıyo bu durum
çok zor bi durum canının sıkıldığı kadar var yanitek başına insan sıkıntıdan patlar bide geçici bi süreçte değil 1 2 gün sabretsen hani ama sürekli böyle:26:iş bakıcaktı ne oldu bakıyomu:44:ikinizede yazık evliliğinizin en güzel yılları çocukta yokken birlikte güzel zamanlar geçirecekken ikinizde ayrı kalıyosunuz birbirinizden eşinle konuş bence başka bi iş baksın
umarım gecici bir durumdur. eşin nerede çalışıyor bilemiyorum ama umarım düzelir...
ben bile aksamları cok az vakit geciriyoruz diye cok üzülüyorum ve onu cok özlüyorum...
geçici bir durum diye bakıyorum, iş bulsa çıkacak işte..Elfişden inş iyi haberler gelir...işi uzadı demk ki
nekk kıyamam yaaa ,üzülme bebeğimInşallh daha uygun bi iş bulur biran önce
öle çevirme işi var ama o kolay bişi değil dışardan yapılıyormuş araştırmıştım hamileyken benim oğlum hep tersti zaten dönmedi dönmüyo ne yaparsan yap... 1 cm açıklıgı nasıl normal dogum yaptıracaklar acaba orasıda garip geldi hem normal dogum yapmış birini neden 3-4 gün tuıtuyorlar ki ben sezeryan oldum ben bile 1 gün kaldım bence para almak için o kadr hastanede tutuyorlar ben olsam kalmam o kadr normal bile yapmış olsam hastane enfeksiyonu diye bişey var sonuçta bebeğide etkiler bence sen iyi hissedersen bide normal yaparsan boşuna 3-4 gün hastanede kalma
geçici bir durum diye bakıyorum, iş bulsa çıkacak işte..
eskiden 10 gibi gelirdi ona razıydım ama artık sayımları hep çok uzak,
eşimin arkadaşı var onunla birlikte çalışan onun eşiyle konuşuyoruz ama kız hiç bukadar rahatsız değil..
ben mi abartıyorum
bulduğu işler hep 1000 tl den başlıyo maaş olarak, onun şaun aldığı kadarınına ykın olmalı en azından o nyüzden iş var ama ücret tatmin etmiyo.. o benden çok istiyo yeni bir işe girmeyi
uff şimdi aradığında dicem söyle gündüze geçirsinler, kaç defa söylim daha aşkım diye triplenecek :88: bıktım ben de aynı şeyleri tekrarlamaktan
geçici bir durum diye bakıyorum, iş bulsa çıkacak işte..
Eskiden 10 gibi gelirdi ona razıydım ama artık sayımları hep çok uzak,
eşimin arkadaşı var onunla birlikte çalışan onun eşiyle konuşuyoruz ama kız hiç bukadar rahatsız değil..
Ben mi abartıyorum
Bulduğu işler hep 1000 tl den başlıyo maaş olarak, onun şaun aldığı kadarınına ykın olmalı en azından o nyüzden iş var ama ücret tatmin etmiyo.. O benden çok istiyo yeni bir işe girmeyi
Uff şimdi aradığında dicem söyle gündüze geçirsinler, kaç defa söylim daha aşkım diye triplenecek :88: Bıktım ben de aynı şeyleri tekrarlamaktan
inşallah Dileğim yaa..canım yaa üzüldüm valla zor tabiiben yalnız olsam uyuyamam ki bi de tek başıma benim eşim 22,30 23,00'te gelio die bile şikayetci oluoum geçen 21,30da gelince nası sevindim dışarı çıktık falan. geç gelince yemek çay ya da kahve derken birden 12 oluo saat
inşallah size yetecek bi maaşı olan ii bir iş bulur en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?