2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yazın doğum yapmak çok zor bide hamileliğinin son aylarını yaza denk gelmeside sıkıntılı :18:ben o yüzden mart -nisan arası doğsun istiyorum bebişimbunun içinde yazın çalışmalara başlamak lazım..senin ekim kasım gibi çalışmalara başlamamn lazım canım

Son düzenleme:
ablamın hamileliği tam zamanına geldi. sat 6 temmuz onun. doğum nisan da olacak hayırlısıyla.

Neekkkkkk...............
♥

3 yaş aranız varmış okadar da olgun değil yaa, resmen kıza yaşlı demişlerr.. çok ayıpp

senin bebe bizim bebelere racon keser artık
önce bolunkisi minik ada, abla olucak o..

Elfi gelmemişş :44:

canım çok sıkkın yaa
eşimi göremiyorum 2-3 felan oluyo gelmesi
ben uyumuş oluyorum, kapıyı açıyorum ona yatıyorum.. sonra gelip yatıyo ben çoktan rüya görüyo oluyorum..
sürekli telefonda konuşuyoruz, cumartesiyi bekliyoruz :s
bu ne böyle resmen çıkıyo gibiyiz, özlemeler felan..
sabah durağa bıraktı misal, ayrılamıyoruz..
kokluyo, öpüyo.. bende sabahları çıkarken o uyuyor oluyo, öyle öpüyorum, kokluyorum
nişanlıyken daha çok görüşüyoduk..
artık çok canımı sıkıyo bu durum

çok zor bi durum canının sıkıldığı kadar var yanitek başına insan sıkıntıdan patlar bide geçici bi süreçte değil 1 2 gün sabretsen hani ama sürekli böyle:26:iş bakıcaktı ne oldu bakıyomu:44:ikinizede yazık evliliğinizin en güzel yılları çocukta yokken birlikte güzel zamanlar geçirecekken ikinizde ayrı kalıyosunuz birbirinizden eşinle konuş bence başka bi iş baksın

umarım gecici bir durumdur. eşin nerede çalışıyor bilemiyorum ama umarım düzelir...
ben bile aksamları cok az vakit geciriyoruz diye cok üzülüyorum ve onu cok özlüyorum...

Elfişden inş iyi haberler gelir...işi uzadı demk ki

nekk kıyamam yaaa ,üzülme bebeğim Inşallh daha uygun bi iş bulur biran önce

kocişlerin eve geç gelmesi çok kötü yaaaa. benm eşim de düğün sezonu hep geç geliyor. yapayalnız yaşıyorum resmen. neyseki düğünler bitti de rahatladık.

umarım gecici bir durumdur. eşin nerede çalışıyor bilemiyorum ama umarım düzelir...
ben bile aksamları cok az vakit geciriyoruz diye cok üzülüyorum ve onu cok özlüyorum...

Elfişden inş iyi haberler gelir...işi uzadı demk ki

nekk kıyamam yaaa ,üzülme bebeğim Inşallh daha uygun bi iş bulur biran önce
geçici bir durum diye bakıyorum, iş bulsa çıkacak işte..
eskiden 10 gibi gelirdi ona razıydım ama artık sayımları hep çok uzak,
eşimin arkadaşı var onunla birlikte çalışan onun eşiyle konuşuyoruz ama kız hiç bukadar rahatsız değil..
ben mi abartıyorum
bulduğu işler hep 1000 tl den başlıyo maaş olarak, onun şaun aldığı kadarınına ykın olmalı en azından o nyüzden iş var ama ücret tatmin etmiyo.. o benden çok istiyo yeni bir işe girmeyi
uff şimdi aradığında dicem söyle gündüze geçirsinler, kaç defa söylim daha aşkım diye triplenecek :88: bıktım ben de aynı şeyleri tekrarlamaktan

valla bende hic okadar kalma taraftari degilim yemmekler igrenc olur mecbur disardan yerim gerce soruyorlar türkler icin dana eti falan cikiyor domuz vermiyorlar ama nebilim.

canim burada para ödemiyorsun hastaneye

sadece biz aile odasinda kalacagimiz icin 25 Euro ödeyecez okadar.

canım yaa üzüldüm valla zor tabii ben yalnız olsam uyuyamam ki bi de tek başıma benim eşim 22,30 23,00'te gelio die bile şikayetci oluoum geçen 21,30da gelince nası sevindim dışarı çıktık falan. geç gelince yemek çay ya da kahve derken birden 12 oluo saat
inşallah size yetecek bi maaşı olan ii bir iş bulur en yakın zamanda

sıkma adamı Sen nekadar rahatsızsan ,o senden binkat rahatsızdır bu durumdan, sonuçta beden olarak o yoruluyor
trip atabilir hakkıdır yanii

Tam maaş kaç alıyor ayıptır sorması..yani arada 200 fark varsa hiç görmesin o 200 ü ,sizden önemli değil..
Ama daha fazla fark varsa ,tabi etkiler sizi :)) sonuçta sizde borç ödüyonuz biz gibi

inşallah Dileğim yaa..
benimkisi de 22-23 arası geliyodu eskiden
işte bayramdan sonra 2-3 kişi ayrılmış işten, işler çoğaldı tabisi
şimdi 2-3 oluyo gelmesi ( mecburen uyuyorum, ben de korkarım çok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…