ben de 200 felan fark olsa hiç düşünmeden çık diycem zuzum, ama şimdi 1800 alıyo.. etkiliycek 1000 e girerse hemde çok..sıkma adamıSen nekadar rahatsızsan ,o senden binkat rahatsızdır bu durumdan, sonuçta beden olarak o yoruluyor
trip atabilir hakkıdır yanii
Tam maaş kaç alıyor ayıptır sorması..yani arada 200 fark varsa hiç görmesin o 200 ü ,sizden önemli değil..
Ama daha fazla fark varsa ,tabi etkiler sizi :)) sonuçta sizde borç ödüyonuz biz gibi
inşallah dileğim yaa..
Benimkisi de 22-23 arası geliyodu eskiden
işte bayramdan sonra 2-3 kişi ayrılmış işten, işler çoğaldı tabisi
şimdi 2-3 oluyo gelmesi( mecburen uyuyorum, ben de korkarım çok :/
ben de 200 felan fark olsa hiç düşünmeden çık diycem zuzum, ama şimdi 1800 alıyo.. Etkiliycek 1000 e girerse hemde çok..
Evet ona döküyorum içimi, kızıyorum sonra pişman oluyorum.. Neyse bişi demim, dua edim de bu akşam erken gelsin bari
evet hemde nasılll, yine o saatlere dönse susup oturucam ki o saatler de geç :26:eskiye şükrediyon şimdi dimmi(
gece 2-3 çok kötü kıyamam yaaa
ben de 200 felan fark olsa hiç düşünmeden çık diycem zuzum, ama şimdi 1800 alıyo.. etkiliycek 1000 e girerse hemde çok..
evet ona döküyorum içimi, kızıyorum sonra pişman oluyorum.. neyse bişi demim, dua edim de bu akşam erken gelsin bari
dimmi, ah 1500 olsa hiç düşünmiycek.. walla maaşımın son kuruşunu veririm, destek olurum öyle bişi olursa..uff 800 birden gitmesi kötü olur
Allah yardımcınız olsun ,ne diyim....inşallah şöle 1500 bilem bulsa iyidir
bi sinir harbinde ben de yaptım onuçok üzüldüm ya abartmıyosun haklısın ben olsamm bende çok üzülürdümeşimin eski işi gereği şehir dışınada çıkıyodu ben ne kadar ağladım en sonunda ya ben ya bu iş dedim sıkıntılarda vardı işde işi bıraktı allahıma çok şükürki burası oldu..inşallah sizinde öyle bişey olur sabah beraber gidip akşam beraber gelirsiniz
erken dediğim de 22-23 bizim erkenimiz bu işteevet canım fark çokmuş borç ödeyen biri için büyük para yani
inşallah akşam erken gelir. Tabi zuzunun dediği gibi yüklenme o senden daha çok zorlanıodur
dimmi, ah 1500 olsa hiç düşünmiycek.. walla maaşımın son kuruşunu veririm, destek olurum öyle bişi olursa..
bi sinir harbinde ben de yaptım onuama düşünüyorum, işten çıksa ne olucak? biz için çalışıyo, keyfinden değil ki..
amin canım en çok hayalini kurduğumuz şey bu biliyomusun akşam eve aynı zamanda gelmek
ediyorum, hergece yeni bi iş için.. amin canımAllah tan hayırlısı canım....herşeyin vardır bi zamanı...bolbol dua et sen ,
inşallah bizimkisi de oluröyle zaten canım eşime başka iş teklifleride vardı ama o istemiyodu işten çıkınca işsiz kalıycaktı burdanda çağırıyolardı kendisini..bide bizim durum daha zor benim burda ondan başka kimsem yokki ben kabul edemezdim o şekilde çalışmasını 1 ay çalıştı ama o 1 ay bana zehir oldu resmen..inşallah olur dua et ben çok dua ettim oldu
erken dediğim de 22-23 bizim erkenimiz bu işteInşallahh
Kızlar lezzetbaşından aradılarUlaştı mı kargo dedi, evet teşekkür ederiz dedim.. Denenmeye başladı mı ürünler diyo? Onlardan alış yapıcaz sanmasınlar.. Bir daha ararsa fiyatlarınız pahalı geldi dicem Indirim yaparız derse
arkadaşım geldi,geçen cuma gelen, yarın akşam sözlüsüyle bizde kalacaklar. ne yapayım kızlar yemeğeee?
çorba (?)
patates köfte
pilav
salata
tatlı(?)
kurufasulye yap ben bugün yapacam mesela:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?