2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de 200 felan fark olsa hiç düşünmeden çık diycem zuzum, ama şimdi 1800 alıyo.. etkiliycek 1000 e girerse hemde çok..
evet ona döküyorum içimi, kızıyorum sonra pişman oluyorum.. neyse bişi demim, dua edim de bu akşam erken gelsin bari

eskiye şükrediyon şimdi dimmi (

gece 2-3 çok kötü kıyamam yaaa

uff 800 birden gitmesi kötü olur

Allah yardımcınız olsun ,ne diyim....inşallah şöle 1500 bilem bulsa iyidir

çok üzüldüm ya abartmıyosun haklısın ben olsamm bende çok üzülürdümeşimin eski işi gereği şehir dışınada çıkıyodu ben ne kadar ağladım en sonunda ya ben ya bu iş dedim sıkıntılarda vardı işde işi bıraktı allahıma çok şükürki burası oldu..inşallah sizinde öyle bişey olur sabah beraber gidip akşam beraber gelirsiniz

çok üzüldüm ya abartmıyosun haklısın ben olsamm bende çok üzülürdümeşimin eski işi gereği şehir dışınada çıkıyodu ben ne kadar ağladım en sonunda ya ben ya bu iş dedim sıkıntılarda vardı işde işi bıraktı allahıma çok şükürki burası oldu..inşallah sizinde öyle bişey olur sabah beraber gidip akşam beraber gelirsiniz

evet canım fark çokmuş borç ödeyen biri için büyük para yani
inşallah akşam erken gelir. Tabi zuzunun dediği gibi yüklenme o senden daha çok zorlanıodur

uff 800 birden gitmesi kötü olur

Allah yardımcınız olsun ,ne diyim....inşallah şöle 1500 bilem bulsa iyidir
dimmi, ah 1500 olsa hiç düşünmiycek.. walla maaşımın son kuruşunu veririm, destek olurum öyle bişi olursa..

bi sinir harbinde ben de yaptım onu ama düşünüyorum, işten çıksa ne olucak? biz için çalışıyo, keyfinden değil ki..
amin canım en çok hayalini kurduğumuz şey bu biliyomusun akşam eve aynı zamanda gelmek

Allah tan hayırlısı canım....herşeyin vardır bi zamanı...bolbol dua et sen ,

evet canım fark çokmuş borç ödeyen biri için büyük para yani
inşallah akşam erken gelir. Tabi zuzunun dediği gibi yüklenme o senden daha çok zorlanıodur
erken dediğim de 22-23 bizim erkenimiz bu işte inşallahh

kızlar lezzetbaşından aradılar ulaştı mı kargo dedi, evet teşekkür ederiz dedim.. denenmeye başladı mı ürünler diyo? onlardan alış yapıcaz sanmasınlar.. bir daha ararsa fiyatlarınız pahalı geldi dicem indirim yaparız derse

öyle zaten canım eşime başka iş teklifleride vardı ama o istemiyodu işten çıkınca işsiz kalmıycaktı burdanda çağırıyolardı kendisini..bide bizim durum daha zor benim burda ondan başka kimsem yokki ben kabul edemezdim o şekilde çalışmasını 1 ay çalıştı ama o 1 ay bana zehir oldu resmen..inşallah olur dua et ben çok dua ettim oldu

Son düzenleme:
inşallah bizimkisi de olur

Ay nekkk :)

ımm sende dersin aşçımız vazgeçti, başka bi anlaşma yapmış

arkadaşım geldi,geçen cuma gelen, yarın akşam sözlüsüyle bizde kalacaklar. ne yapayım kızlar yemeğeee?
çorba (?)
patates köfte
pilav
salata
tatlı(?)

kocalar eve geç gelince evin tadı tuzu olmuyor ne yediğin yemeğin tadı oluyor ne uyuduğun uykunun. ben hiç uyuyamam 3 te de gelse korkudan oturur beklerim yazın. vakit geçmek bilmiyor. ama geçen kış 4 buçukta geliyordu eve. yemeği birlikte yapıp 6 gibi yiyorduk. sonra haberler, diziler, bil. da oyun oynuyorduk, dolu dolu geçiyordu zaman. bu aralar 7,30-8 gibi geliyor. bugünlere şükür. inşallah sizin kocişlerin işleri de bizimkininki gibi hafifler bu dönemde bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…