olsun değişiklik değişikliktir :)
ben o açıyo diye arayamıyorum ya:26:arama canım ya boşa faturana yansımasınevet uyuzzz ben hep diyom uyuzz diye :))
hem uyuz hem kıl :)))
ama ben cepten arıyom, bazen sabit hatları bürodan arıyom belli olmaya patron yoksa tabiii...
foto fotoooo
hiç belli değil..... Iş açısından çok kötü bi zaman denk geliyo kurbannn
aa bizim burdakiler neredeyse masalarındaki telefonları bile bana açtıracaklar..
Ilginç dimmi o açar hep...bırakmaz bize telefonu yarabbimm
Bide şu huyuna sinir oluym..bizim odaya yakın wc...tel çaldımı açıyom ya, diyorum "m. Ami müsait değil" yada arayan yakınsa " m. Abi lavaboda" diyorum... Taa wc den laf yetiştiriyoo" kim o " diyee..ben konuşurken nasıl sana cevap vereym yaa dimmi, en sinir olduğum şeyy
aynen canım, beleşçi :101:iyiymiş nektar sen de bendensin ben de hep işyerinin tel kullanıyorum.fundaaa cepten başkasının iş yerini de arayabilir kuzummm ben öyle anladımmm :)
hiç belli değil..... Iş açısından çok kötü bi zaman denk geliyo kurbannn
ben geldimmmm
saçlarımı boyattım ve kestirdim. her ne kadar rengi belli olmasa daama zaten belli olmasın istiodum çok, yani çok açık bi renk olur da yakışmaz die korkumdan
çikolata kahveye boyattım e tabi kendi rengim koyu olunca boya da biaz koyu oldu. ama güzel yine de :)))
geçmişe de bi döneyim gelcem
sakin ol yarenimm, noldu ki :44:adaşımmm foto istiyoruz en acilinden
ben bugünü işyerinden biriyle kavga etmeden bitirmek istiyorum, son 1 saat. hadi hayırlısı.
canımmm zamanla akıyor zaten benm de düğünde kendi rengimdi, şimdi üstler kendi rengim altlar iii ce aktı açık kahve ve sarı ışıltılar var.
kızlar biz geldik:))
face resim ekledim son halimi:))artık patlıcak gibi oldum resmen..
Nasılsınız bakalım özledim sizi yaa pek giremiyorum yatıyorum nefes problemim var biliyosunuz rahat değilim pek kızım ii çok şükür haftaya artık çatı muayenemiz falan var doğum şekli belli olacak heyecan dorukta:))
nasılsınız bakalım özledim sizi yaa pek giremiyorum yatıyorum nefes problemim var biliyosunuz rahat değilim pek kızım ii çok şükür haftaya artık çatı muayenemiz falan var doğum şekli belli olacak heyecan dorukta:))
nasılsınız bakalım özledim sizi yaa pek giremiyorum yatıyorum nefes problemim var biliyosunuz rahat değilim pek kızım ii çok şükür haftaya artık çatı muayenemiz falan var doğum şekli belli olacak heyecan dorukta:))
iyi yapmışın canımcım bazen değişiklik iyidir bende bi değişiklik yapıcam ama umarım pişman olmam:26:bakıyorum hemenfunda boyatmak zaten aklımdaydı da bi türlü cesaret edemiodum. bugün hastane çıkışı gidiverdim :))
ekledim kızlar fotoları, artı bi iki ıvır zıvır da ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?