2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet uyuzzz ben hep diyom uyuzz diye :))
hem uyuz hem kıl :)))

ama ben cepten arıyom, bazen sabit hatları bürodan arıyom belli olmaya patron yoksa tabiii...

foto fotoooo
ben o açıyo diye arayamıyorum ya:26:arama canım ya boşa faturana yansımasın
hiç belli değil..... Iş açısından çok kötü bi zaman denk geliyo kurbannn

evet ya sanırım ben kurbanda gidemicem kayseriye

aa bizim burdakiler neredeyse masalarındaki telefonları bile bana açtıracaklar
hey Allam wc den laf yetiştiriyo

iyiymiş nektar sen de bendensin ben de hep işyerinin tel kullanıyorum. fundaaa cepten başkasının iş yerini de arayabilir kuzummm ben öyle anladımmm :)
aynen canım, beleşçi :101:

bu bayram eşimden bir küçük olan kaynım geliyor. eşimle bol bol playstation oynarlar sanırım ben de kpss çalışırım ve kitap okurum. büyük ihtimalle biz Çarşamba günü işbaşı yaparız.

canımmm zamanla akıyor zaten benm de düğünde kendi rengimdi, şimdi üstler kendi rengim altlar iii ce aktı açık kahve ve sarı ışıltılar var.güle güle kullannnn,güle güle akıttt :)

Son düzenleme:
funda boyatmak zaten aklımdaydı da bi türlü cesaret edemiodum. bugün hastane çıkışı gidiverdim :))

ekledim kızlar fotoları, artı bi iki ıvır zıvır da ekledim

Ayşam güle güle kullan yeni imajını :)))

bizim bayram tatili de belli değil :))

adaşımmm foto istiyoruz en acilinden

ben bugünü işyerinden biriyle kavga etmeden bitirmek istiyorum, son 1 saat. hadi hayırlısı.
sakin ol yarenimm, noldu ki :44:

zuzu-muzu o şarkı ne güzelmiş öye ilk kez dinledim

kızlar biz geldik:))
face resim ekledim son halimi:))artık patlıcak gibi oldum resmen..
nasılsınız bakalım özledim sizi yaa pek giremiyorum yatıyorum nefes problemim var biliyosunuz rahat değilim pek kızım ii çok şükür haftaya artık çatı muayenemiz falan var doğum şekli belli olacak heyecan dorukta:))

canımmm zamanla akıyor zaten benm de düğünde kendi rengimdi, şimdi üstler kendi rengim altlar iii ce aktı açık kahve ve sarı ışıltılar var.

kuaför bi ara gel aralara bikaç paket atalım dedi. aklıma da yattı bi bakın sizce nası olmuş? aralara attırıım mı ??

ben seduşa uçuom hemen :))))

Dikkat et kendine ve bebeğine :)

bizede haber ver mutlaka...iyi olun da yatın

maşallam maşallah bu ne güzellik yaaaa bayıldım fotolara süper çıkmışsınız hepiniz

bence hiç de öle patlıcak gibi falan diilsin çok yakışmış walla. ay çok az kaldı yaa hayırlısıyla doğur bakalım inşşşşş.

ben göremiyorum ki facede ark. değilsn çatı muayenesimi tek dediğim kasma kndini

herkesler burda :))

fatma naber neler yapıyorsun canım..balın sagolsun..tekrar deniyormusun sorması ayıp

ayy canlarım yaa tşk ederim hayırlısıyla atlatimde inşallah kızımla resimlerimide paylaşırım burada fatmacım dur bi burayada ekleyim kaldırırım hemen

funda boyatmak zaten aklımdaydı da bi türlü cesaret edemiodum. bugün hastane çıkışı gidiverdim :))

ekledim kızlar fotoları, artı bi iki ıvır zıvır da ekledim
iyi yapmışın canımcım bazen değişiklik iyidir bende bi değişiklik yapıcam ama umarım pişman olmam:26:bakıyorum hemen

hoşgeldin fıstığım hiçte patlıycak gibi olmamışın çok yakıştı sana hamilelikfotolarda çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…