2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herkesler burda :))

fatma naber neler yapıyorsun canım..balın sagolsun..tekrar deniyormusun sorması ayıp

sagol süper sezeryan oldugum için 6 ay bekleyin dedi ama içimde çocuga dair en ufak heyecan yok Allah bilir

hoşgeldiniz canım gördüm fotolarını çok güzel çıkmış hepsi karnın kocaman olmuş işallah sağlıklı kolay bir doğum yaparsın kızının adını kararlaştırdınızmı

evet caanim aynen öyle canim kürt böregi cekiyordu onu yerim :)

hemn bakim netten :)

ben o açıyo diye arayamıyorum ya:26:arama canım ya boşa faturana yansımasın

:

aa bizim burdakiler neredeyse masalarındaki telefonları bile bana açtıracaklar
Hey allam wc den laf yetiştiriyo

Aynen canım, beleşçi :101:

uyuz işte öyle

bizimde belli değil....

Ve biz hem konyaya hemde ankaraya gitmek zorundayız bayramda..
Nasıl yetisecegiz bilemiyorum

kaynanamlar bayramda ankarad olcak galiba...çarşamba gidicek..bayramdan sonra gelicek... Eşimde gitmek istiyo bakalım nasip

zuzu-muzu o şarkı ne güzelmiş öye ilk kez dinledim

Dinledinmi..benmde hoşumagidiyo

ayy canlarım yaa tşk ederim hayırlısıyla atlatimde inşallah kızımla resimlerimide paylaşırım burada fatmacım dur bi burayada ekleyim kaldırırım hemen

Hemen kaldırmışsın göremedim

funda boyatmak zaten aklımdaydı da bi türlü cesaret edemiodum. bugün hastane çıkışı gidiverdim :))

ekledim kızlar fotoları, artı bi iki ıvır zıvır da ekledim

ayşeciğim saçlarının rengi güzel olmuş bende o rengi çok seviyorum çikolatak kahvesi galiba kolyerin çantand çok şık güle güle kullan hepsini

hoşgeldiniz canım gördüm fotolarını çok güzel çıkmış hepsi karnın kocaman olmuş işallah sağlıklı kolay bir doğum yaparsın kızının adını kararlaştırdınızmı

saol tatlım darısı en kısa zamanda sizlere inşallah..
valla isim hala bir muallakta bakalım:))
ya buraya ekleyemedim büyük diyor(

Son düzenleme:

ay canim hadi hayirlisi olsun hakkinda ins.

kacinci haftandasin7

bende de nefes problemi oluyor normalmis ama

ayşeciğim saçlarının rengi güzel olmuş bende o rengi çok seviyorum çikolatak kahvesi galiba kolyerin çantand çok şık güle güle kullan hepsini

evet cnm çikolata kahve. çok saol

sinem kürt böreği ben de çok severim annem işten gelirken alırdı eskiden küçükken. 10 yıldan fazla zamandır yemiyorum (((
burda yapan yer var mıdır bilmiyorumki...

benim dedemler dayimlar börekci

bendde cok severim immm

birşey sorucam belki bilen vardır..kızlar neden gözlerde sürekli çapak çıkar....daha dogrusu çıkma nedeni ney????

saol tatlım darısı en kısa zamanda sizlere inşallah..
valla isim hala bir muallakta bakalım:))
ya buraya ekleyemedim büyük diyor(

amin işallah kızının adı muhakkak güzel bir isimdir ismi gibi oda güzel ve tatlı olur annesine benzer

ay canim hadi hayirlisi olsun hakkinda ins.

kacinci haftandasin7

bende de nefes problemi oluyor normalmis ama

34. haftadayım cnm..evt normailmiş nefes darlığıda bazen fena oluyo yani neyseki az kaldı hayırlısıyla bir atlatsam:))
dilekcim ya ekleyemedim buraya facein varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…