hah şincik oldu işte :) odanız hazıııır :)
o gece olacakları yazıyorum,tabi ikiniz arasında :)
:79: :80:
nigaaaar :)
aaaaaaaa öyle miiiiiii :26:
benim çok oluyo öyle, açıyorum telefondan ses yok, dikkatimi bile çekmemiştir yani
arama sen bebeyim, yazmasın ben ararım seni burdan, müsait zamanını söyle yeter
bebiş kısmısı az beklesin tatlım yaa, seneye yaza ekleyelim onu smiley konvoyuna
diğerleri makuldür
canım şirketten arıyorum bentel faturan tabi çok gelir nekkkkkkkk, sen söyle ben ararım diyene doğal olarak 130 gelir
al tamam alo zaman kupayı da alıyorum elinden.
bebiş olmayan randevu kupasızlığa mahkumdur
tel faturan tabi çok gelir nekkkkkkkk, sen söyle ben ararım diyene doğal olarak 130 gelir
aaaaaaaa öyle miiiiiii :26:
Benim çok oluyo öyle, açıyorum telefondan ses yok, dikkatimi bile çekmemiştir yani
arama sen bebeyim, yazmasın ben ararım seni burdan, müsait zamanını söyle yeter
zuzuyu aramak için önce patrona ulaşmak gerekiyo patron cevap veriyo telebidaha ararsam diycemki ben kk dan arkadaşıyım zuzuyu versene lenn diycem:76::118:
hah şincik oldu işte :) odanız hazıııır :)
o gece olacakları yazıyorum,tabi ikiniz arasında :)
:79: :80:
Nigaaaar :)
sinemcim inş bi sorun çıkmaz da gidersin hem sana değişiklik olur hem de bebiş büyükleriyle şimdiden buluşur. ne büyük sevinç olur ailene de.
hadi yaa iyi barii :))
olsunn canm ararım bende cepten aradım...şimdi arayım kontörlüye çevirirsem arayamam
Ozamn sen ararsın :)))
hahahah de bakim ne diyyoo "hönnkkk:44:" :90:
..
Ilginç dimmi o açar hep...bırakmaz bize telefonu yarabbimm
Bide şu huyuna sinir oluym..bizim odaya yakın wc...tel çaldımı açıyom ya, diyorum "m. Ami müsait değil" yada arayan yakınsa " m. Abi lavaboda" diyorum... Taa wc den laf yetiştiriyoo" kim o " diyee..ben konuşurken nasıl sana cevap vereym yaa dimmi, en sinir olduğum şeyy
iyiymiş nektar sen de bendensin ben de hep işyerinin tel kullanıyorum.fundaaa cepten başkasının iş yerini de arayabilir kuzummm ben öyle anladımmm :)
geleli 2 ay oldu ama
olsun
ben geldimmmm
saçlarımı boyattım ve kestirdim. her ne kadar rengi belli olmasa daama zaten belli olmasın istiodum çok, yani çok açık bi renk olur da yakışmaz die korkumdan
çikolata kahveye boyattım e tabi kendi rengim koyu olunca boya da biaz koyu oldu. ama güzel yine de :)))
geçmişe de bi döneyim gelcem
tuvaletten sesleniyo yuh biraz beklesin yni uyuz
Iş yeri dururken niye kendi cebinden arasın kuzumbende iş yerinden arıyorum
ben geldimmmm
Saçlarımı boyattım ve kestirdim. Her ne kadar rengi belli olmasa daAma zaten belli olmasın istiodum çok, yani çok açık bi renk olur da yakışmaz die korkumdan
çikolata kahveye boyattım e tabi kendi rengim koyu olunca boya da biaz koyu oldu. Ama güzel yine de :)))
geçmişe de bi döneyim gelcem
kızlar bayramda kaçgün tatil size bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?