bellona ve istikbal genelde klasik tarzda yapıyo ben sevmiyorum elfim ikisinide hiç bakmadım bile alırken..olsun canım hiç moralini bozma sen biraz değişiklik yap salonuna çerçeveyle tabloyla düzenle güzelleştirBen mobilyalarımı seçerken çok bilinçsizdim hep öyle gördüğüm için kahve ve krem tonlarnda seçtim klasik modeller. Sonra bi baktım ne modeller varmış eşimin kuzeninin evine gittim bizden 1 ay önce evlendi işte ozaman eşyalarımdan soğudum. öyle ucuz şeylerde almadım hepsini bellonadan aldım. ama hep klasiğe kaçmışım
güle güle zuzum kolay gelsin..evet canm bende bikere bişey anlatmıştım, o da tepki göstermişti, ay dedim bidaha anlatmıcam,senin gibi :)
neyse ya konuşup konuşup dahada sinir olmayım...
Ben gidiyorum çalışmam lazım canım
bol muhabbetler hoş sohbetler sizee beye:80:
olsun canım seninkilerde çok hoş ben beğendimvalla ben mobilya alırken en ucuzunu almaya çalıştım o yüzden beğendiklerim olmadı ama kendim böyle tercih yaptım çok beğendiğim bi takım oldu rapsodide baktım eşim itiraz etmiyor,alsa zorlanacaklar düğün arası. alalım demedim, Allah biliyor ya hiç de almayız demediler sen beğen diye her şeyi bana bıraktılar ama yapamadım durumlarını bilerek. çünkü 2 ay içinde oldu her şey, hazırlıksız yakalandılar. eşim de farkında sık sık senin beğendiğin mobilyaları alcam sana diyor, amaan canımız sağolsun huzurumuz olsun da mobilyaymış eşyaymış alınır hepsi. yemek odası yatak odası oturma grubu 4.000 liraya aldık. koltuk takımım su lekesi yapıyor önceden haftada siliyordum eşim uğraşma çıkmıyor su lekesi bile yeniliycem bunları diyor, bıraktım ben de artık silmeyi.
Trendyol bana 20 tl lik çek vermiş :)))
öyle tabii fundacım. ama bi kere içine sinmeyince sinmiyor işte, bi de sorun çıkınca istemeyerek aldığın şeylerden iice soğuyosun, can sağlığı olsun bebiş biraz bunların üstünde büyüsün de öle değiştiririm artık.
hadi ya niyekikullan bence canım
banada gelmiş trendyoldan 20 tl çek
Kontrol edin üyeler. Sizede gelmiştir belki. cuma günü kargoda ücretsiz :) baktım bugün bişey beğenemedim
cuma kesin kargo bedavamı canım bende ev botu beğenmiştim onu mu alsam diyodumkargo ücreti ne kadar
ohh ne güzel valla canım ne alcaksın bakim
slm millet nasılsınız.
benimkide belleona ben çok memnunum..iyice arşatırp almışım..mobilyalarımı..
benm hepsi istikbal...bitek fortmanto ,yatak odamı kocam yaptı....
..
kızlar yaa hey allam.... yemekten önce wc ye gittim baktım sular yok geri çıktım...yemeğe gittim ,geldim gene yok su.... patrona dedim ben bi belediyenin wc ye gideym sular gelmemiş..."banane gelirken yapsaydın" dedibende sinirlendim "ne bu yaa taktın bana bugün dedim " hadi git git "diyo , gitmoyom dedim çarptım kapıyı odama geldim...
arkamdan geldi ,ben sana takmadım sen sinir ettin beni sabah diyo... hani dedim ya "dediğini bi düşün " diye..ona bozulmuş beyfendi...tersinden klktın herlde dityo..." yoo ben iyi kalktımda sen bozdun keyfimi" dedim...
zorla gönderdi wc ye..gitmicektim inadıma
Kızlar biz evin tel ve internetini kapatmayı düşünüyoruzdevlete boş yere vergi ödemekten anamız ağladı 30 tl tel ödüyoruz hiç konuşmuyoruz internet için bağlattık zaten internet faturamızda çok fazla 55 tl bi ay unutup ödemesek 2. Aya hem gecilkme faizi koyuyolar hemde 2 fatura birden ödüyoz ağır geliyo..zaten gün boyu iş yerinde netteyiz evdede girmeyi verelim
en güzeli bizim gibi. Yandaki internet cafeden çektik her ay 20 tl veriyoruz. :) ev telefonumuzda yok zaten hepimizin cep teli var eşimde şirket hattıda var.
Kesin takmış bu sana belli.
Kızlar biz evin tel ve internetini kapatmayı düşünüyoruzdevlete boş yere vergi ödemekten anamız ağladı 30 tl tel ödüyoruz hiç konuşmuyoruz internet için bağlattık zaten internet faturamızda çok fazla 55 tl bi ay unutup ödemesek 2. Aya hem gecilkme faizi koyuyolar hemde 2 fatura birden ödüyoz ağır geliyo..zaten gün boyu iş yerinde netteyiz evdede girmeyi verelim
valla bıktık usandık artık elfim :18:bizde wın alırız ilerde..dediğin gibi hepimiizn cep teli var..sizinki iyiymiş ..zaten kredi kartları var elek tel su int derken oo ayın sonu zor geliyo valla
taktı uyuzz...bugün böle gider artık...bi bitseydi gün
elfi tarhana nasıl yapılıyodu yaa..ona soğuk su yani normal çeşme suyundan kullanıyodun dimi...kaynar su değil:44:
en güzeli....bizdede ev tlf nu yok gerek de yok zatiiii....neti de kaynımdan geçiniyoz
bi o faydası var bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?