2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

un tarhanası mı yapıyosunuz sıkma tarhana mı? benm canım sıkma tarhana istiyor temiz bi yerden bulursam alıcam.

bencede iptal edin gerçekten çok ödüyormuşsunuz. Wireless ı olan komşunuz varsa onlardanda şifre alabilirsiniz sizde 20 - 25 tl arası bişey ödersiniz.

bakalım işte ama ayın sonuna doğru kapatalım diyoruz şimdi ayın ortasında kapatmayalımbizim apt doğru düzgün komşuluk yokki herkes kendi halindeolsun zuzu oda bi fayda baksana biz kaç tl ödüyoz:18:

gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp o...ynarken arkada bie gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar Gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş :)

canım ben hiç tarhana çorbası yapmadım desem :)

:) hadi yaa..şaşırdımmm

un tarhanası mı yapıyosunuz sıkma tarhana mı? Benm canım sıkma tarhana istiyor temiz bi yerden bulursam alıcam.

hıhh bende çok anlarım ya un mudur sıkmamıdır :))))

valla kaynanam kendi yaptı, ama nasıl yaptı hiç bilmiyom anlamam ben

Sen kaynar su mu koyuyosun çorbasını yparken...

bakalım işte ama ayın sonuna doğru kapatalım diyoruz şimdi ayın ortasında kapatmayalımbizim apt doğru düzgün komşuluk yokki herkes kendi halindeolsun zuzu oda bi fayda baksana biz kaç tl ödüyoz:18:

anladım canım
Fayda fydadır canım :)

kızlar merhaba
tattlı telaşlarımız vardı bu ara eşim biliyorsunuz uzmn çvş kaznmıştı. dun gece Ankaraya gitti bu sbhda mülakatı vardı az önce aradı geçmiş yrn son mülakat var.
nasıl sevinçliyim anlatamam salya sümük ağladım arayınca mutluluğumu burdada paylaşmak istedmmm

Son düzenleme:
:) hıhh bende çok anlarım ya un mudur sıkmamıdır :))))

valla kaynanam kendi yaptı, ama nasıl yaptı hiç bilmiyom anlamam ben

Sen kaynar su mu koyuyosun çorbasını yparken...
rengi turuncu ve toz halinde mi yoksa avuç içi kadar ve sert mi?
toz halindeyse,az bi soğuk suyla ezele,ocağa koy kaynamaya başlayınca ayrı bi yerde kaynattığın suyu koy canım

Heheh biliyodum fıkrayı, genede güldüm :)))

yarenim yaa..uyum ölçer isteğini yaptım ama yayınlayamadan kapatmak zorunda kaldım biri girdi içeri...gitti yaniii Bidaaa gönderr Evde yapıcm budefaa

ay çok sevindim canım hadi gözünüz aydıninş son mülakatıda geçer

gözünüz aydın canım. inşallah son mülakattan da hayırlı haberlerle döner.

rengi turuncu ve toz halinde mi yoksa avuç içi kadar ve sert mi?
toz halindeyse,az bi soğuk suyla ezele,ocağa koy kaynamaya başlayınca ayrı bi yerde kaynattığın suyu koy canım

:26: Toz halinde
kaç çeşit tarhana varyaaa

öel yapayım, tmm canım sağol

ay çok sevindim canım hadi gözünüz aydıninş son mülakatıda geçer

inş canım inş.. kaynanam bu arada fenalaştı biz gidicez die artık iyice eminmiş gidiceğimizden. bende dedim sen dedm en son başa çıkamazsan gidersen hakkımı helal etmiyorum dersn dedim. hiçbişi demedi beklerim kvden bu lafı cadıı

ay ne gıcık bıraksın canım yakanızı anneler hep bunu yapıyo oğulları dizlerinin dibinden ayrılmasın uzak olmasın bize baksın istiyolar tamam iyi hoşda ya onların hayatı???

Süperrrr ,tebrikler eşine

ayyyy aynı benm kaynana :) eşim polislik sınavına gireyim mi die soruyodu bana. yoook oğlum olmaz giremezsin ben naparım sen(beni umursayan yok,insan usulen siz der) gidince diyor. oğlumun devlette işi olsun dicene hakkını sokuyor hemen işin içine.

:) hadi yaa..şaşırdım

Canım bizde yapılmazdı hiç tarhana ama k.validem seviyor toz olanından var evde daha sonra netten tarif bakıp yapıcam.İşyerinde tek içiyorum tarhanayı

Hadi gözünüz aydın canım inş. son mülakatıda geçer.

:26: Toz halinde
kaç çeşit tarhana varyaaa

öel yapayım, tmm canım sağol

Bak ama 2 çeşit olduğunu biliyorum :) hatta başkasına verilmek üzere o taş gibi olandan var evde ama bizim değil. Eşimin yengesine gelmiş bi ara gelip alacaklar :)

ay ne gıcık bıraksın canım yakanızı anneler hep bunu yapıyo oğulları dizlerinin dibinden ayrılmasın uzak olmasın bize baksın istiyolar tamam iyi hoşda ya onların hayatı???
eşime psikolojik baskı yapıyor zaten. kayınpederim çok zor bi adam geçinemiyorlar diorki eşime BEN SENİN İÇİN KATLANDIM BU ADAMA BANA BAKMAK ZORUNDASIN !
eşim gitmk konusunda çok ısrralı umarım taş koymaz yolumuza

Süperrrr ,tebrikler eşine
sağol zuzum çok sağol hepinizden allah razı olsun

ağzında söylüyor kurtarın kendinizi die devlet işi dior ama yüreği gitmemizi istemiyor biliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…