- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
taktı uyuzz...bugün böle gider artık...bi bitseydi gün
Elfi tarhana nasıl yapılıyodu yaa..ona soğuk su yani normal çeşme suyundan kullanıyodun dimi...kaynar su değil:44:
En güzeli....bizdede ev tlf nu yok gerek de yok zatiiii....neti de kaynımdan geçiniyoz :d
bi o faydası var bize
bencede iptal edin gerçekten çok ödüyormuşsunuz. Wireless ı olan komşunuz varsa onlardanda şifre alabilirsiniz sizde 20 - 25 tl arası bişey ödersiniz.
gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.hekes gülüp o...ynarken arkada bie gelin ağlıyormuş.neden ağlıyorsun diye sormuşlar gelin ben kaynanamı evde unuttum demiş :)
canım ben hiç tarhana çorbası yapmadım desem :)
un tarhanası mı yapıyosunuz sıkma tarhana mı? Benm canım sıkma tarhana istiyor temiz bi yerden bulursam alıcam.
bakalım işte ama ayın sonuna doğru kapatalım diyoruz şimdi ayın ortasında kapatmayalımbizim apt doğru düzgün komşuluk yokki herkes kendi halinde olsun zuzu oda bi fayda baksana biz kaç tl ödüyoz:18:
rengi turuncu ve toz halinde mi yoksa avuç içi kadar ve sert mi?:) hıhh bende çok anlarım ya un mudur sıkmamıdır :))))
valla kaynanam kendi yaptı, ama nasıl yaptı hiç bilmiyom anlamam ben
Sen kaynar su mu koyuyosun çorbasını yparken...
kızlar merhaba
tattlı telaşlarımız vardı bu ara eşim biliyorsunuz uzmn çvş kaznmıştı. Dun gece ankaraya gitti bu sbhda mülakatı vardı az önce ararmış geçmiş yrn son mülakat var.
Nasıl sevinçliyim anlatamam salya sümük ağladım arayınca mutluluğumu burdada paylaşmak istedmmm
kızlar merhaba
tattlı telaşlarımız vardı bu ara eşim biliyorsunuz uzmn çvş kaznmıştı. dun gece Ankaraya gitti bu sbhda mülakatı vardı az önce ararmış geçmiş yrn son mülakat var.
nasıl sevinçliyim anlatamam salya sümük ağladım arayınca mutluluğumu burdada paylaşmak istedmmm
rengi turuncu ve toz halinde mi yoksa avuç içi kadar ve sert mi?
toz halindeyse,az bi soğuk suyla ezele,ocağa koy kaynamaya başlayınca ayrı bi yerde kaynattığın suyu koy canım
ay çok sevindim canım hadi gözünüz aydıninş son mülakatıda geçer
inş canım inş.. Kaynanam bu arada fenalaştı biz gidicez dieArtık iyice eminmiş gidiceğimizden. Bende dedim sen dedm en son başa çıkamazsan gidersen hakkımı helal etmiyorum dersn dedim. Hiçbişi demedi beklerim kvden bu lafı Cadıı
kızlar merhaba
tattlı telaşlarımız vardı bu ara eşim biliyorsunuz uzmn çvş kaznmıştı. Dun gece ankaraya gitti bu sbhda mülakatı vardı az önce aradı geçmiş yrn son mülakat var.
Nasıl sevinçliyim anlatamam salya sümük ağladım arayınca mutluluğumu burdada paylaşmak istedmmm
inş canım inş.. kaynanam bu arada fenalaştı biz gidicez dieartık iyice eminmiş gidiceğimizden. bende dedim sen dedm en son başa çıkamazsan gidersen hakkımı helal etmiyorum dersn dedim. hiçbişi demedi beklerim kvden bu lafı cadıı
:) hadi yaa..şaşırdım
kızlar merhaba
tattlı telaşlarımız vardı bu ara eşim biliyorsunuz uzmn çvş kaznmıştı. dun gece Ankaraya gitti bu sbhda mülakatı vardı az önce aradı geçmiş yrn son mülakat var.
nasıl sevinçliyim anlatamam salya sümük ağladım arayınca mutluluğumu burdada paylaşmak istedmmm
:26: Toz halinde
kaç çeşit tarhana varyaaa
öel yapayım, tmm canım sağol
eşime psikolojik baskı yapıyor zaten. kayınpederim çok zor bi adam geçinemiyorlar diorki eşime BEN SENİN İÇİN KATLANDIM BU ADAMA BANA BAKMAK ZORUNDASIN !ay ne gıcık bıraksın canım yakanızıanneler hep bunu yapıyo oğulları dizlerinin dibinden ayrılmasın uzak olmasın bize baksın istiyolar tamam iyi hoşda ya onların hayatı???
sağol zuzum çok sağol hepinizden allah razı olsunSüperrrr ,tebrikler eşine
ayyyy aynı benm kaynana :) eşim polislik sınavına gireyim mi die soruyodu bana. yoook oğlum olmaz giremezsin ben naparım sen(beni umursayan yok,insan usulen siz der) gidince diyor. oğlumun devlette işi olsun dicene hakkını sokuyor hemen işin içine.
:26: Toz halinde
kaç çeşit tarhana varyaaa
öel yapayım, tmm canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?