2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar baktım ev fotolarına Allah hep mesut etsin evlerimizde hepimizi.
bende ekleyim size yarın öbür gün gerçi benim salon çerçeve dolu ve annemin yaptıkları ile ahşap boyama kursuna gitti seramikte yapmışlardı orda o kadar kalabalık ki salon fundanın salona baktım benimkine göre acayip ferah gözüküo benim bide siyah renkte çok farkettirio

Benim yıldönümü albümümde var salonum
hatırlamıyorum
fundam yapmaya imkanım olmadığı içn yapmıyorum :)) yoksa hevesim var
bütün topiğe yeter valla yaptığım ama bugün yanına sdece çorba yapcam valla banane :))

fundiş benm salonu grmedinmi yaaa
yeter canım daha ne olsun dolma var ohh yanınada çorba mis gibigörmüşmüydüm:44:

canım daha iyi işte almak için almamış olur kıvırmıyo bence

şuraya azcık enerjiyle geliyom, onuda patronum yok ediyo sağolsun.....

Bugün 9 da geldim geç kaldım....günaydın patron diyo Güya aklısıra bana takılıyo...yok ceza verelim gibilerinden...

Ben geliyorum 8,30-8,35 de eleman geliyo 8,40-8,45...bişey demiyorum....kahvaltıyı burda yapıyo daha yeni bitti kahvaltı keyfi...onuda görüyo patron ama bişey demiyo

Geçen gene geç kaldı 9 gibi hatta biraz geçiyodu 9 u.... Ne diyo biliynz mu "normladir akşam 11-12 maçı vardı galiba" gene sustum ..sabır çekiyom

Ben desem şundan dolayı geç kaldım...banane öle yapsaydın böle yapsaydın benim suçum ne der...

Birikiyo ama...şuan trip atıyom ona konuşmuyorum...

çay demlemiş eleman kahvaltı için, kendinede simit aldırdı... Ben yaptım kahvaltı dedim...yok bide yapma dedi 9 da gel 9dan sonra kahvaltı yap dedi...
Kendi ve eleman onu yapıyo zaten

öle diyince bende dedim, içmiyorum senin çayını

Bigün bırakıcm g.t üstü görcek Töbe töbeee nasıl sinir oldum yaa sabah sabah

ben de dün akşam yoğurtlu makarna yaptım üstüne de salçalı kıymalı sos ve en son da azıcık kuru nane serptim. daha önce eşime sordum annem yapıyordu sevmiyordum demşti,bisssürü yedi.senin yaptığın güzel olmuuuş dio,en basit yemek artık sık sık yapcam :)

zuzucum sıkma canını. bizim mesai de 8 de başlıo ben her gün 9 u beş geçe gibi geliyorum. santraldeki abi ooo hoşgeldin biraz daha uyusaydın falan dio ama bende inadına sormaa yaa kalkamıyoruz diyorum.taktıkça üstüne gelirler bosver.

bizim topikte meşhurdur o, yalancı mantı :)))
..
zuzum çok sabırlısın valla :26:
yeni elemana mı güveniyor napıyor, çıkarsa muallakta kalmam gibilerinden..
sakın onun yüzünden moralini bozma, zaten amacı da bu..
normal davran daha çok sinir olsun..

zuzum boşver ya önemseme huzurunu bozma,duymazdan gelmeye çalış ..bende burdaki muhasebeciye sinir oluyorum ama sabrediyorum çünkü eğer ben burda tartışsam işten ayrılsam eşimde sinirlenir ayrılıro yüzden çıkıcaksam bile iyilikle çıkmam lazım

..
Zuzum çok sabırlısın valla :26:
Yeni elemana mı güveniyor napıyor, çıkarsa muallakta kalmam gibilerinden..
Sakın onun yüzünden moralini bozma, zaten amacı da bu..
Normal davran daha çok sinir olsun..

dilşadcım bazı şeyler insanın zoruna gidiyo ama....

Bana diyo " benimle kıyaslama kendini, bebeğim var kahvaltı yapamıyom evde "diyo... "ben kimseyle kıyaslamıyorum kendimi ,sen sölediğin şeyleri bidaha düşün" dedim...şaka yapıyom ben diyo...

...
Yok canım ona güvenemez...güvenmesi için daha erken oda çok iyi biliyo bunu...
Yok normal davranmıcam, tavır alıcam konuşmucam...sadece iş hakkında okadar...

bende eşime anlatmıyorum...birini bile duysa bunların..ertesi günü koymaz işe....

6 senelik elemanına tölerans sağlamıyo, üç günlük elemanı mı kayırıyo der....çok sinirlenir..bende size anlatıyom napiim

Biraz iş yapayım ben bu sinirle

amin canım en önemlisi de o zatenolsun ekle cannım herkesin bi tarzı varben sadelikten yanayım çok kalabalık sevmem dilekcim evim çok büyük olmadığı için tıkış tıkış dursun istemem

anlatma canım ben dün akşam dedimki bigün sinirlendirecek bu muhasebeci beni kavga edicem sonrada çıkıp gidicem dedim..sen çıkarsan veya çıkarılırsan ben kalırmıyım orda dedi benim eşimi işten çıkaracaklar bende orda kalıcam çok beklerler dedi..:18:ay dedimki içimden bidaha bişey anlatmayım çıkarsa kötü olur:18:

belki masuzcukdan öle demiştir, süprüz olsun diye ...
Ohh izinliymiş sevindim senin adına

Ben mobilyalarımı seçerken çok bilinçsizdim hep öyle gördüğüm için kahve ve krem tonlarnda seçtim klasik modeller. Sonra bi baktım ne modeller varmış eşimin kuzeninin evine gittim bizden 1 ay önce evlendi işte ozaman eşyalarımdan soğudum. öyle ucuz şeylerde almadım hepsini bellonadan aldım. ama hep klasiğe kaçmışım

evet canm bende bikere bişey anlatmıştım, o da tepki göstermişti, ay dedim bidaha anlatmıcam,senin gibi :)

neyse ya konuşup konuşup dahada sinir olmayım...
Ben gidiyorum çalışmam lazım canım

bol muhabbetler hoş sohbetler sizee beye:80:

valla ben mobilya alırken en ucuzunu almaya çalıştım o yüzden beğendiklerim olmadı ama kendim böyle tercih yaptım çok beğendiğim bi takım oldu rapsodide baktım eşim itiraz etmiyor,alsa zorlanacaklar düğün arası. alalım demedim, Allah biliyor ya hiç de almayız demediler sen beğen diye her şeyi bana bıraktılar ama yapamadım durumlarını bilerek. çünkü 2 ay içinde oldu her şey, hazırlıksız yakalandılar. eşim de farkında sık sık senin beğendiğin mobilyaları alcam sana diyor, amaan canımız sağolsun huzurumuz olsun da mobilyaymış eşyaymış alınır hepsi. yemek odası yatak odası oturma grubu 4.000 liraya aldık. koltuk takımım su lekesi yapıyor önceden haftada siliyordum eşim uğraşma çıkmıyor su lekesi bile yeniliycem bunları diyor, bıraktım ben de artık silmeyi.

akşam annem benim için lahana sarmış onu yedim bolca. Eşim yemez die ona patates kızarttım hamburgerle oda ona bayıldı
sonra canım künefe çekiodu 22,30 çıktık künefe yemeye gittik pek beğenmedim madonunki harikaydı bu pek hoş diildi ama yedik işte.
ayrıca bu sabah tekrar test yaptım negatif ama hala hasta olmadım yaa

afiyet olsun canım ben de künfeyi çook severim. daha doğrusu kadayıf türlerini. yarın markete gitcez alayım dörtlülerden evde bi şerbet tamamm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…