hatırlamıyorumBenim yıldönümü albümümde var salonum
yeter canım daha ne olsun dolma var ohh yanınada çorba mis gibifundam yapmaya imkanım olmadığı içn yapmıyorum :)) yoksa hevesim var
bütün topiğe yeter valla yaptığım ama bugün yanına sdece çorba yapcam valla banane :))
fundiş benm salonu grmedinmi yaaa
5 gün sonra yıldönümüm
eşim hediye almiycakmış, öylesine bişi almak istemiyorum
param olunca güzel bişi alıcam dedi..
doğum gününde de almadım, bir-kaç hafta sonra 900 tl ye telefon aldım öyle bişi alıyım yine diyo
bence kıvırıyo sanki
aman almasın, pazar günü için işten izin almış ya o yeter
ben de hırka alıcam eşime, birde bi kazak yada gömlek alırım..
pasta, yemek olayını napıcaz bilmiyorum..
bizim topikte meşhurdur o, yalancı mantı :)))ben de dün akşam yoğurtlu makarna yaptım üstüne de salçalı kıymalı sos ve en son da azıcık kuru nane serptim. daha önce eşime sordum annem yapıyordu sevmiyordum demşti,bisssürü yedi.senin yaptığın güzel olmuuuş dio,en basit yemek artık sık sık yapcam :)
zuzucum sıkma canını. Bizim mesai de 8 de başlıo ben her gün 9 u beş geçe gibi geliyorum. Santraldeki abi ooo hoşgeldin biraz daha uyusaydın falan dio ama bende inadına sormaa yaa kalkamıyoruz diyorum.taktıkça üstüne gelirler bosver.
..
Zuzum çok sabırlısın valla :26:
Yeni elemana mı güveniyor napıyor, çıkarsa muallakta kalmam gibilerinden..
Sakın onun yüzünden moralini bozma, zaten amacı da bu..
Normal davran daha çok sinir olsun..
zuzum boşver ya önemseme huzurunu bozma,duymazdan gelmeye çalış ..bende burdaki muhasebeciye sinir oluyorum ama sabrediyorum çünkü eğer ben burda tartışsam işten ayrılsam eşimde sinirlenir ayrılıro yüzden çıkıcaksam bile iyilikle çıkmam lazım
kızlar baktım ev fotolarına Allah hep mesut etsin evlerimizde hepimizi.
bende ekleyim size yarın öbür gün gerçi benim salon çerçeve dolu ve annemin yaptıkları ile ahşap boyama kursuna gitti seramikte yapmışlardı orda o kadar kalabalık ki salon fundanın salona baktım benimkine göre acayip ferah gözüküobenim bide siyah renkte çok farkettirio
bende eşime anlatmıyorum...birini bile duysa bunların..ertesi günü koymaz işe....
6 senelik elemanına tölerans sağlamıyo, üç günlük elemanı mı kayırıyo der....çok sinirlenir..bende size anlatıyom napiim
Biraz iş yapayım ben bu sinirle
5 gün sonra yıldönümüm
eşim hediye almiycakmış, öylesine bişi almak istemiyorum
param olunca güzel bişi alıcam dedi..
Doğum gününde de almadım, bir-kaç hafta sonra 900 tl ye telefon aldım öyle bişi alıyım yine diyo
bence kıvırıyo sanki
Aman almasın, pazar günü için işten izin almış ya o yeter
Ben de hırka alıcam eşime, birde bi kazak yada gömlek alırım..
Pasta, yemek olayını napıcaz bilmiyorum..
anlatma canım ben dün akşam dedimki bigün sinirlendirecek bu muhasebeci beni kavga edicem sonrada çıkıp gidicem dedim..sen çıkarsan veya çıkarılırsan ben kalırmıyım orda dedi benim eşimi işten çıkaracaklar bende orda kalıcam çok beklerler dedi..:18:ay dedimki içimden bidaha bişey anlatmayım çıkarsa kötü olur:18:
Ben mobilyalarımı seçerken çok bilinçsizdim hep öyle gördüğüm için kahve ve krem tonlarnda seçtim klasik modeller. Sonra bi baktım ne modeller varmış eşimin kuzeninin evine gittim bizden 1 ay önce evlendi işte ozaman eşyalarımdan soğudum. öyle ucuz şeylerde almadım hepsini bellonadan aldım. ama hep klasiğe kaçmışım
akşam annem benim için lahana sarmış onu yedim bolca. Eşim yemez die ona patates kızarttım hamburgerle oda ona bayıldı
sonra canım künefe çekiodu 22,30 çıktık künefe yemeye gittik pek beğenmedim madonunki harikaydı bu pek hoş diildi ama yedik işte.
ayrıca bu sabah tekrar test yaptım negatif ama hala hasta olmadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?