fotosunu ekleyemedim:44:
Tw Anastasia Bej Ev Botu ben bunu aldım canım eşimin beğendiği yani
fotosunu ekleyemedim:44:
Tw Anastasia Bej Ev Botu ben bunu aldım canım eşimin beğendiği yani
dilekkk halen dr gitmedin mii
ohh eşim aradı butarafa geliyomuş arabayla...benide alcak evimize gitcez
selam kızlarrr... benim stajyer vardı bugün yine yanımda. o yüzden arada girip okudum ama yazamadım. iş çıkışı kuyumcuya gittim eşimin alyansını almaya. sağlam tamir etmişler ama bu sefer renkleri dönmüş alyansın. ortası ve yanları tek renk gibi görünüyordu ve sarı-beyaz arası krem tarzı bir renge dönmüştü. kendi alyansımı bıraktım, renklerini ona göre ayarlayacaklarmış, çok moralim bozuldu yainşallah bu sefer düzgün yaparlar. ben çok seviyorum alyanslarımızı yaaaaa
selam kızlarrr... benim stajyer vardı bugün yine yanımda. o yüzden arada girip okudum ama yazamadım. iş çıkışı kuyumcuya gittim eşimin alyansını almaya. sağlam tamir etmişler ama bu sefer renkleri dönmüş alyansın. ortası ve yanları tek renk gibi görünüyordu ve sarı-beyaz arası krem tarzı bir renge dönmüştü. kendi alyansımı bıraktım, renklerini ona göre ayarlayacaklarmış, çok moralim bozuldu yainşallah bu sefer düzgün yaparlar. ben çok seviyorum alyanslarımızı yaaaaa
gitmedim tatlım yaa gitsem de veriolar ilacı oda başka tarafımı olumsuz etkilio istemioum her gittiğimde de 5 muayene ücreti 3 reçete parası alıodu hep veriodum geçen gittim 40tl yine borcum var eczacımı bi numara yapıo devletin bu saçmalıkları hepmi beni buluo anlamadım
o gün çok sinirlendim işte ilaç alcaktım 40tl borç gözüküo dedi şok oldum hep yatırdığım parayı tekrar istiolar yaagitmicem artık hastaneye demiştim valla
ne güzel senin için zaten bunalmıştın eşinle gidersiniz beraberbenimki de her sabah bırakıo akşam tabanway yapıoum geçen işyerinde diolar her sabah getirio hiçbir akşam almıo die
filiz bişi almadı galiba dimi :44:
alishia baban nası oldu?
hastanede mirayla tekrar karşılaştın mı onun son durumu ne ki?
cnm en son anlattım mı hatırlamıyorum cuma taburcu olcaktı aslında babam ama bağırsakları yine tıkanmış taburcu işi yattı. yeme-içmeyi de kesmişlerdi bugün sıvı içeceklere başlamışlar tekrar. ders çıkışıma annemle babam geldi bugün, onlar da ünv. hastanesinde ya aynı yerde sayılırız :))) biraz okulu gezdirdim, doktor babama yürüyüş yap demiş, o bahaneyle baya yürüdük gezdik sora döndüler geri
mirayla dün konuştum tlf.da, kardeşi yoğun bakımdan çıkmış servise alınmış biraz ağrısı oluomuş tab haliyle, ilaç falan veriolar dedi. ama çok şükür böbrekte falan problem oluşmamış.
offf zor ya hastalık. Allah kimsenin sağlığını bozmasın. Babanda en kısa zamanda daha da ii olur inşallah
amin dilekçim çok saol.
üff ama canım sıkıldı şimdi 20 tl lik bi çekim olsa fena mı olurdu :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?