- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
üşüyorum ya birden soğudu hava
ebrucuğum işallah son mülakatı kazanır gidersiniz hakkınızda hayırlısı olsun .
ben kimsenin salonunu göremedim ama neyse giremiyorum işteyim ordsa giremiyorum eve gelince okuyabiliyorum sabah 9 akşam 9 çalışıyorum eşimle eve geliyorum ama çok yoruldum alışmışım evde.
kızlar tarhanayı sormuşsunuz 2 çeşit tarhana var benim bildiğim. biri toz tarhana turuncu gibi rengi diğeride sıkma yoğurtla falan yaparlar güneşte kuruturlar.
3 kaşık tarhanayı bir kaseye koyup 1 bardak suyla karıştırıyorum.diğer tarafta tencerede yağ salça yakıp üzerine su ekliyorum kaynadığında kasedeki tarhanayı koyarak karıştırıyorum 5-10 dakika karıştırıyorum.bu kadar
xgünaydın kızlar çok yağmur yağıyo yataktan hiç çıkasım gelmedibot derimont giydim yakında montlarda çıkar piyasaya:18:
yarenim üzülme canım benim eşimin alyansı olmuyo parmağına çıkardı valla ona bi çözüm bulmamız lazım..
alişşa allah babana acil şifalar versin canım benim
sinem sizde hem 1 saat geride hemde erkenden uyanmışsın. Ben evde olacaktım şimdi varya 12 ye kadar uyurdum :)
Günaydın :)))))
cnm en son anlattım mı hatırlamıyorum cuma taburcu olcaktı aslında babam ama bağırsakları yine tıkanmış taburcu işi yattı. Yeme-içmeyi de kesmişlerdi bugün sıvı içeceklere başlamışlar tekrar. Ders çıkışıma annemle babam geldi bugün, onlar da ünv. Hastanesinde ya aynı yerde sayılırız :))) biraz okulu gezdirdim, doktor babama yürüyüş yap demiş, o bahaneyle baya yürüdük gezdik sora döndüler geri
Mirayla dün konuştum tlf.da, kardeşi yoğun bakımdan çıkmış servise alınmış biraz ağrısı oluomuş tab haliyle, ilaç falan veriolar dedi. Ama çok şükür böbrekte falan problem oluşmamış.
ebrucuğum işallah son mülakatı kazanır gidersiniz hakkınızda hayırlısı olsun .
Ben kimsenin salonunu göremedim ama neyse giremiyorum işteyim ordsa giremiyorum eve gelince okuyabiliyorum sabah 9 akşam 9 çalışıyorum eşimle eve geliyorum ama çok yoruldum alışmışım evde.
Kızlar tarhanayı sormuşsunuz 2 çeşit tarhana var benim bildiğim. Biri toz tarhana turuncu gibi rengi diğeride sıkma yoğurtla falan yaparlar güneşte kuruturlar.
3 kaşık tarhanayı bir kaseye koyup 1 bardak suyla karıştırıyorum.diğer tarafta tencerede yağ salça yakıp üzerine su ekliyorum kaynadığında kasedeki tarhanayı koyarak karıştırıyorum 5-10 dakika karıştırıyorum.bu kadar
günaydın kızlar çok yağmur yağıyo yataktan hiç çıkasım gelmedibot derimont giydim yakında montlarda çıkar piyasaya:18:
Yarenim üzülme canım benim eşimin alyansı olmuyo parmağına çıkardı valla ona bi çözüm bulmamız lazım..
Alişşa allah babana acil şifalar versin canım benim
iyi fikirbidenem yazmamıştın, babanı evde sanıyodum ben(
bende dün dilşadın tarifine göre yaptım...
Tencerede yağla salçayı karıştırdım ...2 kşık tahanayı bi kadese çeşme suyuyla karıştırdım tencereye döktün...o hemen kaynadı zatii...sonrada kaynar su döktüm..karıştırdım karışırdım tuzunu attım.. 1-2 taşım kaynadı kapadım :)
ben olsam yüzük poarmağına ismimi dövme yaptırdırırdım :)))
bize genişlemez bozulur dediler canım:26:x
canım benim alyansım da sıkıyordu, İzmir'e gittiğimizde aldığımız kuyumcuya gittik, genişlettiler. siz de bir sorun kuyumcuya çoğu yapıyor.
yarenay bunu beğendi :)))
günaydınnnn
biz de konuştuk bu sabah eşimle, akşama yorganı çıkartalım diye, battaniyeyle üşüyoruz sabaha karşı.
kızlar günaydın
bana pek aydınlanmadı gün gelince tvde şehit hbrlerini duydum nette de 21 şehit dio gözyaşlarımı tutamadım artık
Allah belalarını versin o köpeklerin
biz 2 hafta önce geçiş yaptık yorgana, İstanbul çok soğukx
günaydınnnn
biz de konuştuk bu sabah eşimle, akşama yorganı çıkartalım diye, battaniyeyle üşüyoruz sabaha karşı.
rica ederim bebeğimBugün üşüdüğümüdüşünmeyeceğim,, bendeeee
Teşkür fundacım
Günaydın dememişim :) günaydınnn
..
şu reklamlar smiley penceresinde bilem çıkıyo yuh yaniii
kızlar günaydın
bana pek aydınlanmadı gün gelince tvde şehit hbrlerini duydum nette de 21 şehit dio gözyaşlarımı tutamadım artık
kilo aldı canım kilo alınca sıkıyo yara oluyo bugün tekrar bi denesin bakalım olmazsa ona göre bi çözüüm bulalımGerçi abdset aldığımz için dövme olmaz
Başka ımmm kadınlar boynuna asıyo ama seninkinin yapcak bişeyi yok galiba
Neden takmıyordu
kızlar günaydın
bu akşam yine haberleri izlemiycem, hiç dayanamıyorumhergün şehit hergün şehitSoylrı tükensin pisliklerin
rica ederim canımbiz 2 hafta önce geçiş yaptık yorgana, İstanbul çok soğuk
Funda yazı çok güzel, mersi
Fundacım bende yüzüğümü genişlettim hiç bişeyde olmadı sağ parmağım demek daha inceydi sola takınca sıkmıyorduda zor çıkıyordu 1 numara büyüttüm.
eşiminde yüzüğü yok ya gümüş yüzük takıyor denize düşmüştü dahada alamadık. Alırsak benimkinide değiştiricez.
iyi fikirama yaptırmaqz dövme falan ben olsam yaptırırdım
bize genişlemez bozulur dediler canım:26:
kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?