2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende aynen oyle yapiyorum ama bize 1 yemek kasigi koysam yetiyor

benimde esimin halasi yapmis gecen senede yapmisti verdi bu senede verdi

kisin cok iyi oluyor tarhana corbasi birde icine kemik atarsaniz daha bir lezzet veriyor. et suyu görevini aliyor yani.

soguk ama bizim kaloferleri daha acmamislar. Merkezi sistem de kötü bir sey.

aksamlari oturunca bayabir soguk oluyor.

x

canım benim alyansım da sıkıyordu, İzmir'e gittiğimizde aldığımız kuyumcuya gittik, genişlettiler. siz de bir sorun kuyumcuya çoğu yapıyor.

sinem sizde hem 1 saat geride hemde erkenden uyanmışsın. Ben evde olacaktım şimdi varya 12 ye kadar uyurdum :)

yarenay bunu beğendi :)))

Günaydın :)))))

günaydınnnn

biz de konuştuk bu sabah eşimle, akşama yorganı çıkartalım diye, battaniyeyle üşüyoruz sabaha karşı.

bidenem yazmamıştın, babanı evde sanıyodum ben (

bende dün dilşadın tarifine göre yaptım...
Tencerede yağla salçayı karıştırdım ...2 kşık tahanayı bi kadese çeşme suyuyla karıştırdım tencereye döktün...o hemen kaynadı zatii...sonrada kaynar su döktüm..karıştırdım karışırdım tuzunu attım.. 1-2 taşım kaynadı kapadım :)

ben olsam yüzük poarmağına ismimi dövme yaptırdırırdım :)))

Bugün her şeyi olduğu gibi kabul edip, onları değiştirmek için savaşmayacağım.

Bugün kendime, vücuduma bakacağım, canımı acıtmayacağım, sadece iyi şeyler yiyip, içeceğim.
Çünkü vücudum benim en iyi dostum.

Bugün beynimi çalıştıracağım.
Bir şeyler öğreneceğim, tembellik etmeyeceğim ve beni akıllandıracak şeyler okuyacağım...

Bugün vicdanım için iki şey yapacağım.
Birincisi: birine, fark ettirmeden, iyilik yapacağım.
İkincisi; çoktandır kaçtığım bir işi halledeceğim.

Bugün olumlu olacağım.
İyi giyineceğim, kibar olacağım, takdir edeceğim, kimseyi eleştirmeyeceğim ve ukalalık yapmayacağım.

Bugün sadece, bulunduğum gün için yaşayacağım.
Hayatımda karşılaşacağım problemlerin hepsini birden çözmeye kalkışmayacağım.

Bugün kendime yarım saat ayıracağım.
Yapayalnız kalıp güzel şeyler düşüneceğim.
Büyük hedeflerimi düşleyeceğim.

Bugün hiç korkmayacağım.
Hele mutlu olmaktan hiç korkmayacağım.
İnsanların beni sevdiğinden şüphe duymayacağım.

Bugün mutlu olacağım!!!

sizlere gelsin kızlar

iyi fikirama yaptırmaqz dövme falan ben olsam yaptırırdım
bize genişlemez bozulur dediler canım:26:

Bugün üşüdüğümüdüşünmeyeceğim,, bendeeee

Teşkür fundacım

Günaydın dememişim :) günaydınnn

..
şu reklamlar smiley penceresinde bilem çıkıyo yuh yaniii

kızlar günaydın
bana pek aydınlanmadı gün gelince tvde şehit hbrlerini duydum nette de 21 şehit dio gözyaşlarımı tutamadım artık
Allah belalarını versin o köpeklerin

Gerçi abdset aldığımz için dövme olmaz

Başka ımmm kadınlar boynuna asıyo ama seninkinin yapcak bişeyi yok galiba

Neden takmıyordu

kızlar günaydın
bana pek aydınlanmadı gün gelince tvde şehit hbrlerini duydum nette de 21 şehit dio gözyaşlarımı tutamadım artık

hergün şehit hergün şehit Soylrı tükensin pisliklerin

Fundacım bende yüzüğümü genişlettim hiç bişeyde olmadı sağ parmağım demek daha inceydi sola takınca sıkmıyorduda zor çıkıyordu 1 numara büyüttüm.

eşiminde yüzüğü yok ya gümüş yüzük takıyor denize düşmüştü dahada alamadık. Alırsak benimkinide değiştiricez.

Bugün üşüdüğümüdüşünmeyeceğim,, bendeeee

Teşkür fundacım

Günaydın dememişim :) günaydınnn

..
şu reklamlar smiley penceresinde bilem çıkıyo yuh yaniii
rica ederim bebeğimben 7 otlu çayımı içiyorum biraz ısındım
kızlar günaydın

Gerçi abdset aldığımz için dövme olmaz

Başka ımmm kadınlar boynuna asıyo ama seninkinin yapcak bişeyi yok galiba

Neden takmıyordu
kilo aldı canım kilo alınca sıkıyo yara oluyo bugün tekrar bi denesin bakalım olmazsa ona göre bi çözüüm bulalım

biz 2 hafta önce geçiş yaptık yorgana, İstanbul çok soğuk

Funda yazı çok güzel, mersi
rica ederim canımnasılsın bugün iyimisin biraz daha

elfim üzülme biraz durumları düzeltip ikinizinkinide yenilersiniz

yüzüğümü değiştirirsem ilk yüzüğümü vermem yaaa saklarım hatıra :) bu yüzüğü takmak için çok uğraştı eşim taaaa mayıs sonu gelmişlerdi kaynanamlar tanışmaya..haber bekliyoruz dediler :) babam ağustosta razı oldu artık ...o sürede kaçkere geldiler telefon ettiler :))ahahaa

iyi fikirama yaptırmaqz dövme falan ben olsam yaptırırdım

bize genişlemez bozulur dediler canım:26:

ben çocuğumun ismini yaptırırım yaptırırsam. ama dediğiniz gibi abdest olayı korkutuyor beni. bir ara Mardin'e gidersem, orda yaptırırım belki, özel bir boyayla falan yapıyorlarmış ya orda, kadınların bir çoğunda oluyor.

benimki hiç bozulmadı canım. aynı orjinalliğinde kullanıyorum.

kızlar günaydın

yaaaa ben senden duyuyorum, sabah acele çıktık evden izlemedim haberleri, dün akşam da sinemadaydık. offfff Allah ailelerine sabır versin ya Allah rahmet eylesin iyice sabır zorlamaya başladılar artık, mecliste de köpekleri var. öncelikle İmralı'yı bombalayasım var!!! biz ona paşalar gibi bakıyoruz orda, bizim vergilerimizle bizden iyi besleniyor köpek!! onun kuyrukları da dışarıda böyle canımızı yakıyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…