2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kız Dilek tam gider ayak kafamı karıştırdın şimdi takılırım ben buna 7 ye kadar cevabını yaz çıkıcam :)

çok kötü sancım başladı neyse ki tam vakti hemen eve gitmeliyim umarım olurum artık

hepinize ii akşamlar öpüoum hepinizi

güle güle kızlar iyi akşamlar size de.dilekcim geçmiş olsun hemen eve git ayaklarının altına bi sıcak su torbası falan koy iyi gelir belki.

ben de face'den hediye çekiliş falan onlara bakıyorum :)))

kuzumm üzülme yaa yaparlar tabi bak eşininki olmuş seninkini de yaparlar tekrar güzelce takarsın kaç günde vercekler?

canım benimkinde bir sorun yok. benimkine bakarak eşiminkini düzeltecekler. özellikle renkleri çok karışmıştı onları düzelteceklermiş. bir cila sürmüşler, beyaz altın olan bölümü sarıya kaçmış, ortadaki sarı bölüm de açılmış biraz. her yeri aynı görünüyordu, alyansın da öyle özelliği kalmadı. o yüzden almadım öyle, bakalım kaç günde verecekler. bir tarih vermediler, bitince arayacaklarmış

canım ya üzüldüm babana. biran önce sağlığına kavuşsun artık inşallah. hepiniz için manevi olarak zor oluyordur böyle, sürekli hasta görmek babanı. ama ne mutlu babana ki, kızının görev yaptığı üniversiteye gezmeye gelmiş, ne kadar gurur duymuştur seninle. çok da güzel moral olmuştur eminim

mirayın kardeşine Allah acil şifa versin. peki bebişi ne durumdaymış?

ebrucuğum işallah son mülakatı kazanır gidersiniz hakkınızda hayırlısı olsun .

ben kimsenin salonunu göremedim ama neyse giremiyorum işteyim ordsa giremiyorum eve gelince okuyabiliyorum sabah 9 akşam 9 çalışıyorum eşimle eve geliyorum ama çok yoruldum alışmışım evde.

kızlar tarhanayı sormuşsunuz 2 çeşit tarhana var benim bildiğim. biri toz tarhana turuncu gibi rengi diğeride sıkma yoğurtla falan yaparlar güneşte kuruturlar.

3 kaşık tarhanayı bir kaseye koyup 1 bardak suyla karıştırıyorum.diğer tarafta tencerede yağ salça yakıp üzerine su ekliyorum kaynadığında kasedeki tarhanayı koyarak karıştırıyorum 5-10 dakika karıştırıyorum.bu kadar

günaydın kızlarrr...

Ebuşum ya seni atlamışım kusura bakma. eşinin işi için hayırlısı olur inşallah canım. Allah gönlünüze göre versin

günaydın kızlar çok yağmur yağıyo yataktan hiç çıkasım gelmedibot derimont giydim yakında montlarda çıkar piyasaya:18:
yarenim üzülme canım benim eşimin alyansı olmuyo parmağına çıkardı valla ona bi çözüm bulmamız lazım..
alişşa allah babana acil şifalar versin canım benim

ay aynen bizim burada da baya bir yagmur yagiyor havada kapaali bende yataktan cikmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…