amin dilekçim çok saol.
üff ama canım sıkıldı şimdi 20 tl lik bi çekim olsa fena mı olurdu :))))))))))))
kontrol et canım mail atmamışlar tesadüfen gördüm ben.
filiz aramız kötü diil dimi :44:
o nerden çıktı dilekcim neden kötü olsunki aramız :)
tmm canımbiraz soğukluk hissettim onun için sordum.
kuzumm üzülme yaayaparlar tabi bak eşininki olmuş seninkini de yaparlar tekrar güzelce takarsın kaç günde vercekler?
cnm en son anlattım mı hatırlamıyorum cuma taburcu olcaktı aslında babam ama bağırsakları yine tıkanmış taburcu işi yattı. yeme-içmeyi de kesmişlerdi bugün sıvı içeceklere başlamışlar tekrar. ders çıkışıma annemle babam geldi bugün, onlar da ünv. hastanesinde ya aynı yerde sayılırız :))) biraz okulu gezdirdim, doktor babama yürüyüş yap demiş, o bahaneyle baya yürüdük gezdik sora döndüler geri
mirayla dün konuştum tlf.da, kardeşi yoğun bakımdan çıkmış servise alınmış biraz ağrısı oluomuş tab haliyle, ilaç falan veriolar dedi. ama çok şükür böbrekte falan problem oluşmamış.
günaydın kızlar çok yağmur yağıyo yataktan hiç çıkasım gelmedibot derimont giydim yakında montlarda çıkar piyasaya:18:
yarenim üzülme canım benim eşimin alyansı olmuyo parmağına çıkardı valla ona bi çözüm bulmamız lazım..
alişşa allah babana acil şifalar versin canım benim
ay aynen bizim burada da baya bir yagmur yagiyor havada kapaali bende yataktan cikmak istemedim.
ay aynen bizim burada da baya bir yagmur yagiyor havada kapaali bende yataktan cikmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?