aynen aynen kocişin bana kahvaltı hazırlamalarını özledimmmhihoyyythihoyyyt
arseeee ben kilo aldığımızdan beri yemeklerin yanına makarna pilav yapmıyorum,ekmekte yemiyoruz artık bir dilim bile..
sebze yemeği yada et temeği işte ne varsa yapıyorum yanına güzel bir yeşil salata yapıyorum balsamikli
ama daha kilo vermeyi başaramadık, kaydirigubbakcemile3bi dahaki aya spora yazılıcam inşallah
günaydın kıslar hiç beni anmamışsınız dün( nikahım oldu dün beniimmmm herşey çok güzeldi biraz heyecan vardı super o kadar ayaına basmayıo unutma dedi ama been unuttuuuuum nişanlım benim ayaıma basar gibi yaptı da öle hatırladım sora bastım ama iş işten geçti tabi resimleri taratabilirsem eklicem kıslar ama çok güzel bi duygu birden evlilik cüzdanın elinde oluyor ve artık evlisin resmen artık kocam oldu nişanlım evliyim artııkkk:lepi:
günaydın kıslar hiç beni anmamışsınız dün( nikahım oldu dün beniimmmm herşey çok güzeldi biraz heyecan vardı super o kadar ayaına basmayıo unutma dedi ama been unuttuuuuum nişanlım benim ayaıma basar gibi yaptı da öle hatırladım sora bastım ama iş işten geçti tabi resimleri taratabilirsem eklicem kıslar ama çok güzel bi duygu birden evlilik cüzdanın elinde oluyor ve artık evlisin resmen artık kocam oldu nişanlım evliyim artııkkk:lepi:
teşekkürler kıslar cidden çok heyecanlandım ama yaa ne biliim nikah olunca insan daha bir başka gözle görüor eşini sanki ne bilim ben öle oldum daha bi yakınlaşıor sanki insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?