2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sanırım kimsenin aklında kalmamış. sen baştan söyle bence zemuszemus

yanlış.....canım

hazır çorba yapcam
musakka
pilav
yogurtlu havuç salatam (klasik)şaşmaz:::)
çoban salata

vs...

benim dün akşamki menüm musakka, pilav, cacık :lepi: ama biz bu sıcaklarda çorba aramıyoruz hiç. tabii konu misafir olunca iş değişiyor. bu akşam ne yapcam die düşünmeye başladım bile...

bende çorba yapmıyorum normalde..misafire yani..hemde herkes oruç oldugu için

ya neden hazır çorbaya gerek duyoysun şehriye çorbası yapsana hafif maydonozlu yada yayla çorbası

ben şehriye çorbasını sevmiyorum ki...

hemde gelenlere zaten zorla çorba içiyorum.kimse çorba istemiyor..boşu boşuna kendimi yormuyim...
hemde hiç çorba yapmadım hazır dışında :d

evet ya annemde çorbayı nerdeyse ramazandan ramazana yapardı:)))
hele yazın hiç yapmaz diyebilirim
ama kayınvlidemlerde herakşam vardır azda olsa
çünkü kayınpederim çorbayla başlar her yemeğe:))

eşimde aramaz çorbayı bende

mercimek şehriye ve yoğurt çorbasından başkada yemem zatiii

burdaım cancaızım arsecim saol hayatım atlattık bunu da bakalım kıslar resimleri bugün işlerimi kolaylayabilirsem kesin eklicem unutmadım işler hep birikmiş zuzuuuu kıs dün nikahta bi heyecan yaptım ki sorma nikah memuru bana kabul ediyormusun die sorunca böletuhaf oldum acaip heyecan yaptım hele annemle babamın adını unutucam die ödüm koptu valla baya heyecan yaptım yaaaww halbuki masaya oturana kadar çok rahattım sanki başkasının nikahına gelmiş gibiydim ama oraya oturunca bi tuhaf oldum ama harika bi duygu yaa çok farklı bişi

kaydirigubbakcemile3
bende annemleri ve kayınvalidmleri ramazanın ilk aftasındaalmştım ya

ilk defa çorba yapıcam tarhana olsun dedim
sıcak suyla yapmaya kalktım top top oldu
meğer sıcak su olmazmış dökücektim sonra annem yetişdi imdadıma

ben şehriye çorbasını sevmiyorum ki...

hemde gelenlere zaten zorla çorba içiyorum.kimse çorba istemiyor..boşu boşuna kendimi yormuyim...
hemde hiç çorba yapmadım hazır dışında :d

ne bilim mercimek çorbası yayla çorbası güzeldir bu çorbalar kız çorba yapmada ne var sen kolaya kaçmışım:)

sanırım bu sene en rahatınız benim. Kıbrısta olduğumuzdan iftarda hiç misafirim olmadı. bu benim için çok iyi çünkü ben evlenmeden önce yemek yapmakla hiç ilgilenmedim. şu anda yeni öğreniyorum tüm yemekleri. super gibi ben de daha hiç çorba yapmadım. kış geliyo artık netten araştırmaya başlamak lazım çorbaları. yaşasın google amcam kaydirigubbakcemile3

heaven cım çok tebrik ederim canım,inşallah ömür boyu mutlu olursunnn,,

ya super sana bişey söylicem ama kızmazsannn

ne bilim mercimek çorbası yayla çorbası güzeldir bu çorbalar kız çorba yapmada ne var sen kolaya kaçmışım:)

daha hiç denemedim onları zor demedimki kolaydır elbette..
aşkım çorbayı hiç sevmiyor..o yüzden hi el atmadım kışın denerim artık..
kıs ben bekerkan mutfagın yolunu bilmezdim.
2,,5 aydır daha yemek yapıyorum yeni gelinim ..bırakta elimden hazır çorba yesinlersositososito

kız superim sen daha geçen gün misafirlerim gelcek musakka yapcam dediydin o bugün gelicek olanlar içinmiydi hayatım :uhm:

evet canım bakın hatırlayan çıktıkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…