2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok canım daha imam nikahı olmadı onu kına gecesinden bir iki gün önce falan yaparız herhalde diye düşünüyoruz ama bakalım nolur bilmem

bencede düğünden önce yapın
düğn günü yapan arkadşlrım vardı ve çok karışıkık oldu salona bile geç kaldılar
hepsini biraraya sıkıştırmamak lazım

evet canım ben de o yüzden öle düşündüm düğün bitiminde evde kıyıyor kimileri ama ben onu da istemiorum çünkü gelinliklerle git çıkar makyaj temizle falan abdest al zor yani o yüzden kınadan bir iki gün önce yaparsak daha rahat olur

bugünde kimse yokkk
super arse ajikall fatmaa gulbumm yprk(yaşıyomu belli değl:)) )

inci desen düğüne kaptırdı:))

adaş sen çık barim:)) yemeekkk:)))))

vereliniortakvereliniortak

günaydın kızlarr

heaven hayırlı olsun tatlım, dün seni unuttuk sanma, dedim hatta kıza birşeyler diyemeden çıktık, cuma söyleriz diye lmaz:
hadi resim bekliyoruzz

merhaba çileklipudinga.s.
mrb canım ben ara ara topiği takip ediyorumda çok sık paylaşım yapamıyorum...
boshayallersmile heaven seni tebrik ederim. ben düğün, nikah, imam nikahını aynı gün yaptırdım. çünkü gelinin başında meşale yanarmış, iki yanında da melek durumuş ve gelin çok güzel olurmuş. önemli bir gün ama acaba Allah katında hangisi geçerli (çünkü resmi nikahında imam nikahı gibi geçerli olduğunu söyleyenler var) bilmediğim için hepsini aynı gün yaptık

bugünde kimse yokkk
super arse ajikall fatmaa gulbumm yprk(yaşıyomu belli değl:)) )

inci desen düğüne kaptırdı:))

adaş sen çık barim:)) yemeekkk:)))))

geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmkaydirigubbakcemile3

bu akşam misafirlerim gelcekkkkkkdelikafadulden

bugün eşimin ailesi
yarın benim ailem

Heaven canım hayırlı olsun nikahın. Bir ömür boyu sürsün mutluluğunuz inşallah. diğer kızların da dediği gibi fotoları bekliyoruz heyecanla hihoyyyt

super menüyü hazırladın mı? neler var yemekte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…