2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim şuanki makinem arçelik. küçük olanlardan o da kayınvalidemin süpürgesi. tam çöplük olmuş en son boru kısmıda koptu ne alsak bilmiyorum.kaynanam alacak bide. 200 den fazla vermez sanmıyoum biraz bende ekleyebilirm

toz torbasızmı alsam acaba yoksa sulu olanlardan mı?

günaydın kızlar

sinemcim nasılsın nası gidio
alishia güle güle giy aldıklarını
elfim napıosun eşin nası?

tesekkürler iyiyim canim kusura bakkma cevp gec oldu ciktim ben okula gidiyordum cünkü.

iyi gidiyor artik zorlasmalar basladi agirlastim yavas yavas 7 ay bitti iste 8. aya girdik

32 haftalik oldum.

seen naslsin her sey yolunda mi ?

sulu olanlar suya çekiyor yani süpürgenin diğer ucundan eve toz saçmıyorsun. Ama su haznesini çıkartıp yıkıyorsun; süpürgeden sonra yerleri silerken hiç toz gelmiyor beze. Daha temiz oluyor bence. Ama toz torbalılar da pratik hemen yere şeker mi döküldü tak fişe çalıştır; öyle su haznesine su koy çalıştır olmaz. Bütçeniz kısıtlı ama senin yerinde olsam suluları tercih ederim saana faceden mesaj attım kontrol et.

arkadaşlar kimsede yok ama bişey sorucam ya siz hangi elektrik süpürgesini kulanıyorsunuz yeni süpürge alıcaz ama ne alsak bilmiyoruz

elfişim bende bekonun sulusu var bir tane. ama hiç pratik olmuyor ve normallerden daha çok ses çıkarıyor. ben sevemedim onu. bir de hitachi'mi ne öyle bi markanın var. toz torbasız. onun çekişi harika, süper de temizliyor. ama haznesini temizlerken ben kirleniyorum resmen. ortalık toza bulanıyor. o yüzden bana sorarsan toz torbalı al. hem tertemiz hem de pratik kullanımlı oluyorlar.

Sirkencim inceliyorum

yarencim toz torbalılar iyide diğerlerinide size sorayım dedim kararsız kaldım birazda internetten araştırayım

bende çorba çabuk olsun diye sıcak ekliyim dedim ama topaklanır diye düşündüm size sorayım dedm.

soğuk su eklerim

slm kızlar,merak etmşsiniz iiyim sabah günaydın yazmıştım ama gözden kaçtı galiba.
bugün biraz yoğun geçti, geldim neler yazmışsınız okudum, ancak cevap yazabiliyorum. şimdi ders çalışmaya başlıcam. akşam dersane çıkışı kayınvalidemlere gidiyormuşuz o yüzden yemek yapmıcam. kendimi derse veriyorum görüşürüz.

tesekkürler iyiyim canim kusura bakkma cevp gec oldu ciktim ben okula gidiyordum cünkü.
iyi gidiyor artik zorlasmalar basladi agirlastim yavas yavas 7 ay bitti iste 8. aya girdik
32 haftalik oldum.
seen naslsin her sey yolunda mi ?

yetişemedim sana yine çıkmışsın.
maşallah çok az kaldı. inş bu son 2 ayıda rahatça geçirirsin yeni yılda yeni doğmuş bebişle herşey istediğin gibi olur inş

Elfişcim benimki de sulu süpürge temizlik açısından süper çok güzel herşeyi içine çekiyor suya hapsediyor deniz seki misali
En son işin bitip içini açtığında tozlar böyle yumak şeklinde oluyor tertemiz evden bile pislik çıkartabiliyor.
Ama çalışanlar için pratik değil tek kötü yönü o. Zahmetli biraz. Arnica bora diye bir marka var kase gibi yandan kulplu hem çıkıyor, dökülüyor hemde fiyat olarak diğerlerine göre daha ucuz...
Benim kardeşimin ki ondan ordan biliyorum. Ona da bak istersen.

k.validen asker yemeğimi verio yoksa :44:

beko bks 9220'miş benimkini modeli. şimdi baktım da benimle aynı şeylerden şikayetçi olan ne çok insan var!! ben indirimden 125 TL.'ye almıştım, insanlar 300 tlnin üzerinde para vermişler.

bende çorba çabuk olsun diye sıcak ekliyim dedim ama topaklanır diye düşündüm size sorayım dedm.

soğuk su eklerim

ben biraz ezeleyecek kadar yani soğuk su eklerim, o kaynamaya yakın kaynar su eklerim. daha çabuk kaynamış oluyor hem de topaklanmıyor.

k.validen asker yemeğimi verio yoksa :44:

dükkanda kaynımın arkadaşı bizim eleman. o ailesiyle yemeğe gidiyormuş, güle güle gitsine. eşim gidelim mi bizde dedi, ben de sen git ben dersaneden sonra gelirim dedim.öyle işte canım

Bilgisayarım ağırlaştı yazılar ben yazdıktan sonra arkadan geliyor :) hepinizin makinelerini araştırıyorum bakalım ay sonunda hangisine karar vericez

sağolun kızlar

Bilgisayarım ağırlaştı yazılar ben yazdıktan sonra arkadan geliyor :) hepinizin makinelerini araştırıyorum bakalım ay sonunda hangisine karar vericez

sağolun kızlar

ben beko ve ihlas kullanıyorum ihlas bekodan ii çekiyor annemin eski süpürgesini getirdim ama bekonunki 1600 w ufaklardan belki o yüzdendir. arkadaşımın arzumun suya çekeni var, çok az ses çıkarıyor ve çok kibar modelini bilmiyorum ama. benm bil. alışveriş sitelerine girmiyor yasaklı o yüzden bakamıyorum da malesef.

cnm benim süpürgem bosch halı yıkamalı. ben çok memnunum. yanlız biraz büyük ve yer çok kaplıyor onun haricinde bir sıkıntım yok. fiyatı 600 ile 700 civarı.

bizim patron bugün 3-4 kişi çıkartacak sanırım kızlar. sabah bana dedi o yazdığın yazıyı son 1-2 ekleme yapalım da 3-4 adet çıkartcaz bugün dedi. hayırlısı inşallah. ablam, eniştem ve ben aynı yerde çok kötü oluyor. kendimden korkum yok ama eniştemi çıkartmasından korkuyoruz. inşallah bizden biri olmaz giden...

inşallah cnm. nefret ediyorum şu özel sektörün çalışanını bir çırpıda harcamasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…