- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
benim süpürgem arçelik ama ben almadım kayınvalidem almış ben de ses etmedim kullanıyorum şimdilik idare ediyor pratik minik bir şey emiş gücü de yüksek.
ama süpürgem olmasaydı ben alacak olsaydım suya çekenlerden alırdım annemin süpürgesi ihlas ın aura suya çeken makinesi; biraz ıvır zıvırı çok ama kesinlikle çok güzel 8 yıldır kullanıyor. Halılarını sürpürdügünde silinmiş gibi tüylerini kaldırıyor. Hatta ben yeni evlendigimde halılarımın çok fazla tüyü olurdu o makine 1 aya yakın bende kaldı tüylenme sorunu baya gitmiş oldu. Bütçen ne kadar? Fakire de iyi diyorlar
günaydın kızlar
sinemcim nasılsın nası gidio
alishia güle güle giy aldıklarını
elfim napıosun eşin nası?
Benim şuanki makinem arçelik. küçük olanlardan o da kayınvalidemin süpürgesi. tam çöplük olmuş en son boru kısmıda koptu ne alsak bilmiyorum.kaynanam alacak bide. 200 den fazla vermez sanmıyoum biraz bende ekleyebilirm
toz torbasızmı alsam acaba yoksa sulu olanlardan mı?
herkese selam
arkadaşlar kimsede yok ama bişey sorucam ya siz hangi elektrik süpürgesini kulanıyorsunuz yeni süpürge alıcaz ama ne alsak bilmiyoruz
bende çorba çabuk olsun diye sıcak ekliyim dedim ama topaklanır diye düşündüm size sorayım dedm.
soğuk su eklerim
tesekkürler iyiyim canim kusura bakkma cevp gec oldu ciktim ben okula gidiyordum cünkü.
iyi gidiyor artik zorlasmalar basladi agirlastim yavas yavas 7 ay bitti iste 8. aya girdik
32 haftalik oldum.
seen naslsin her sey yolunda mi ?
slm kızlar,merak etmşsiniz iiyim sabah günaydın yazmıştım ama gözden kaçtı galiba.
bugün biraz yoğun geçti, geldim neler yazmışsınız okudum, ancak cevap yazabiliyorum. şimdi ders çalışmaya başlıcam. akşam dersane çıkışı kayınvalidemlere gidiyormuşuz o yüzden yemek yapmıcam. kendimi derse veriyorum görüşürüz.
bende çorba çabuk olsun diye sıcak ekliyim dedim ama topaklanır diye düşündüm size sorayım dedm.
soğuk su eklerim
k.validen asker yemeğimi verio yoksa :44:
Bilgisayarım ağırlaştı yazılar ben yazdıktan sonra arkadan geliyor :) hepinizin makinelerini araştırıyorum bakalım ay sonunda hangisine karar vericez
sağolun kızlar
bizim patron bugün 3-4 kişi çıkartacak sanırım kızlar. sabah bana dedi o yazdığın yazıyı son 1-2 ekleme yapalım da 3-4 adet çıkartcaz bugün dedi. hayırlısı inşallah. ablam, eniştem ve ben aynı yerde çok kötü oluyor. kendimden korkum yok ama eniştemi çıkartmasından korkuyoruz. inşallah bizden biri olmaz giden...
cnm benim süpürgem bosch halı yıkamalı. ben çok memnunum. yanlız biraz büyük ve yer çok kaplıyor onun haricinde bir sıkıntım yok. fiyatı 600 ile 700 civarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?