2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Geçmiş olsun Çikooo

Sağol canım

zuzum işler baya birikmiş desene.

kolay gelsin canım

Ne yemeği?? fikir olur belki
doğaçlama yaptım, elime ne gelirse attım
iri iri doğranmış iki soğan ve bitane havucu halka halka kesip kavurdum
buzluktan köz kırmızı biber çıkarttım 4 tane 1 de patlıcan onları da ekledim kavurdum, bir kaşık salça..
sonra da küp küp kesilmiş 3 domates, kapağını kapattım kendi kendine pişti..
sonra yarım bardak su ekledim, azcık karabiber, kekik..
en son da 3 diş sarımsağı küp küp kesip 1 kaşık tereyağda soteleyip ekledim yemeğe, sarımsak sosuyla süper oldu :)))
eşim de çok beğendi..

Son düzenleme:

Gerçekten doğaçlamaymış hayal etmeye çalıştım ama edemedim :))

Günaydın şeker
eşimin dün gene ağrısı vardı diken üstündeydik resmen bugün daha iyi
o ağrılarda çok can yakar inşallah tamamen geçer canım
Yine ne işler yaptın nereleri temizledin :))
ay benim yemeğim yok ya bi alışverişte yapmadım öyle.

hiç bi yer temizlemedim valla. ama haftaya çok yorgun ve uykusuz başladım öylede gidio

bende bi isim uydurmaya çalıştım ama olmadı :44:
bende dün ıspanak z.yağlı pırasa un çorbası et yaptım et bitti ıspanak ve pırasa duruo ama eşim yemez akşama :26:
ne yapcam bilmioum bi de yine hasta olcak galiba

Gerçekten doğaçlamaymış hayal etmeye çalıştım ama edemedim :))

z. yağlı sebze yemeği denilebilir sanki
sırf sebzelerden oluştuğundan

ay çok sevindirik oldum yaaaa, bilgi işlem müdürümüz twitter'ımı açtıı
rica etmiştim bikere daha ama olmaz demişti.. şimdi tekrar şansımı denedim açtııı
resmen mutluyum

Çorba yaparken önce yağda un kavururken üzerine sıcak sumu soğuk sumu dökmek lazım

ben akşama terbiyeli ve tavuklu şehriye çorbası yapıcam teyzeyede dedim bi kaç patatesi küp küp doğra kızart eve gidince üzerine yumurta kırıcam napıyım bugünlük böyle olsun yemeğimiz. yada domatesli biberli bulgur pilavıda yapabilirim

ben bir kere sıcak su ile yaptım topak topak oldu annem soğuk su ile yapcaksın dedi artık öyle yapıoum

ben de ilk zamanlar tarhana çorbasına çabuk pişsin diye sıcak su eklemiştim topak topak olmuştu blendırdan geçirmiştim hazır çorba gibi olmuştu. Ondan beridir hep soğuk su kullanırım unlu şeylere soğuk su giriyor.

Bugünün rengi mor'muş

kardeşimin rengi
benim hiç yok o renk bi kıyafetim sanırım :44:

hııı 1 tane t-shirt var ama büyük hamilelik gibi ark. var benim inndirimli bulunca büyükte olsa alır amann hamileyken giyerim die o aldırmıştı bana da

bende çorba çabuk olsun diye sıcak ekliyim dedim ama topaklanır diye düşündüm size sorayım dedm.

soğuk su eklerim

ya topik resmen bomboş
yarenay dilşad zuzu yok nigar az yazıo
digerleri zaten fırsat buldukça giriodu ama kimseler yok çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…