günaydın kızlar
elfim napıosun eşin nası?
Kızlar Günaydın,
dün sabahtan evdeydim ögleden sonrada dişçiye gittim. haftasonu porselen köprüm kırılarak düştü. onun için dişçiye başladım yineya hiç sevmiyorum diş doktoruna gitmeyi.
elficim, eşine tekrar cok cok gecmiş olsun...
günaydınnnn
çiko geçmiş olsun, ayşam bişeyler almışın heralde güle güle giy....
geçmişi okuyamıcam kızlar ,bi görüneyim dedim...dün 7 de çıktım bugünde öle olcak galiba...perşembeye kadar böleyimhoşçakalın kendinize cici bakın baybayınnn:80:
resmen uyukluoum
benim dünden kalan yemeğim var, çok da güzel olduYine ne işler yaptın nereleri temizledin :))
ay benim yemeğim yok ya bi alışverişte yapmadım öyle.
benim dünden kalan yemeğim var, çok da güzel oldu
annemlere gitcem bu akşam kalacak yazık :44: çarşambaya yenmez sanki..
doğaçlama yaptım, elime ne gelirse attımNe yemeği?? fikir olur belki
doğaçlama yaptım, elime ne gelirse attım
iri iri doğranmış iki soğan ve bitane havucu halka halka kesip kavurdum
buzluktan köz kırmızı biber çıkarttım 4 tane 1 de patlıcan onları da ekledim kavurdum, bir kaşık salça..
sonra da küp küp kesilmiş 3 domates, kapağını kapattım kendi kendine pişti..
sonra yarım bardak su ekledim, azcık karabiber, kekik..
en son da 3 diş sarımsağı küp küp kesip 1 kaşık tereyağda soteleyip ekledim yemeğe, sarımsak sosuyla süper oldu :)))
eşim de çok beğendi..
o ağrılarda çok can yakar inşallah tamamen geçer canımGünaydın şeker
eşimin dün gene ağrısı vardı diken üstündeydik resmen bugün daha iyi
Yine ne işler yaptın nereleri temizledin :))
ay benim yemeğim yok ya bi alışverişte yapmadım öyle.
doğaçlama yaptım, elime ne gelirse attım
iri iri doğranmış iki soğan ve bitane havucu halka halka kesip kavurdum
buzluktan köz kırmızı biber çıkarttım 4 tane 1 de patlıcan onları da ekledim kavurdum, bir kaşık salça..
sonra da küp küp kesilmiş 3 domates, kapağını kapattım kendi kendine pişti..
sonra yarım bardak su ekledim, azcık karabiber, kekik..
en son da 3 diş sarımsağı küp küp kesip 1 kaşık tereyağda soteleyip ekledim yemeğe, sarımsak sosuyla süper oldu :)))
eşim de çok beğendi..
Gerçekten doğaçlamaymış hayal etmeye çalıştım ama edemedim :))
z. yağlı sebze yemeği denilebilir sankibende bi isim uydurmaya çalıştım ama olmadı :44:
bende dün ıspanak z.yağlı pırasa un çorbası et yaptım et bitti ıspanak ve pırasa duruo ama eşim yemez akşama :26:
ne yapcam bilmioum bi de yine hasta olcak galiba
Çorba yaparken önce yağda un kavururken üzerine sıcak sumu soğuk sumu dökmek lazım
ben akşama terbiyeli ve tavuklu şehriye çorbası yapıcam teyzeyede dedim bi kaç patatesi küp küp doğra kızart eve gidince üzerine yumurta kırıcam napıyım bugünlük böyle olsun yemeğimiz. yada domatesli biberli bulgur pilavıda yapabilirim
Çorba yaparken önce yağda un kavururken üzerine sıcak sumu soğuk sumu dökmek lazım
ben akşama terbiyeli ve tavuklu şehriye çorbası yapıcam teyzeyede dedim bi kaç patatesi küp küp doğra kızart eve gidince üzerine yumurta kırıcam napıyım bugünlük böyle olsun yemeğimiz. yada domatesli biberli bulgur pilavıda yapabilirim
Bugünün rengi mor'muş
Bugünün rengi mor'muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?