dursun lazım olurkardeşimin rengi
benim hiç yok o renk bi kıyafetim sanırım :44:
hııı 1 tane t-shirt var ama büyük hamilelik gibi ark. var benim inndirimli bulunca büyükte olsa alır amann hamileyken giyerim die o aldırmıştı bana da
bugün şanslı olman lazım ozaman, işlerinin iyi gitmesi lazım, pozitif olman lazım..Benim üzerimde mor hırkam var bide mor saatim
dün mor oje sürmüştüm bugün çıkardım :)
dursun lazım olur
bugün şanslı olman lazım ozaman, işlerinin iyi gitmesi lazım, pozitif olman lazım..
benim üzerimdeki hırka da laci ama mora kaçıyor sayılır mı acaba
ya topik resmen bomboş
yarenay dilşad zuzu yok nigar az yazıo
digerleri zaten fırsat buldukça giriodu ama kimseler yok çok sıkıcı
evet topik ıssızbu aralarya topik resmen bomboş
yarenay dilşad zuzu yok nigar az yazıo
digerleri zaten fırsat buldukça giriodu ama kimseler yok çok sıkıcı
hep böyle olevet bugün mutluyum
mutlu mutlu çalışıyorum
Olmaz sayılmaz ama sen yinede pozitif ol :)))
evet yaa, en giydiğinizi yazın, güzel oluyo o topikArada nektarın topiğine ne giydiğinizi yazında bilelim ne giymişsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/455190-bugun-giydin-tarif-et-bilelim.html
:26: :26: :26:Birde Dilşad hiç gelmedi galiba bugün. bişey mi oldu acaba
evet topik ıssızbu aralarben hastayım, eşimin iş durumu felan derken ondan az yazıyorum galiba canım
hep böyle ol
ben de iyim bugün, 2-3 aydır giymediğim montumu giydim bugün cebinden 20 tl çıktı, nasıl güzel oluyo
servet bulmuşum gibi sevindim
evet yaa, en giydiğinizi yazın, güzel oluyo o topik
:26: :26: :26:
bana da çok oluyo, ve onun sevinci heyecanı bi başkaYa herkese olur o bi bana olmaz. ben paramın hesabını kuruşu kuruşuna tutuyorum galiba. eşimdede öyle olur. bi bakar cebinden para çıkar :))
bende gerçekten onu merak ettim. Dün eşiyle de biraz limoniydi zaten :26:Birde Dilşad hiç gelmedi galiba bugün. bişey mi oldu acaba
nıç nıç nıçç diğerleri katagorisi ha
bende gerçekten onu merak ettim. Dün eşiyle de biraz limoniydi zaten :26:
yaa kuzumm napıyımdemirbaşlar daha az sayıda die sıraladım
fırsat bulup gelenler listesi uzun die yazamadım
yoksa ayrım yok kesinlikle
evet topik ıssızbu aralarben hastayım, eşimin iş durumu felan derken ondan az yazıyorum galiba canım
hep böyle ol
ben de iyim bugün, 2-3 aydır giymediğim montumu giydim bugün cebinden 20 tl çıktı, nasıl güzel oluyo
servet bulmuşum gibi sevindim
evet yaa, en giydiğinizi yazın, güzel oluyo o topik
:26: :26: :26:
selam kızlarrr. eltim aradı eşi eğitime gitti şehir dışına. sıkılıomuş avm'ye gidelim gezelim dio. sanırım onun yanına gidicem şimdi.
kaçıom ben kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüzz
arkadaşlar kimsede yok ama bişey sorucam ya siz hangi elektrik süpürgesini kulanıyorsunuz yeni süpürge alıcaz ama ne alsak bilmiyoruz
arkadaşlar kimsede yok ama bişey sorucam ya siz hangi elektrik süpürgesini kulanıyorsunuz yeni süpürge alıcaz ama ne alsak bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?