2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dursun lazım olur

Benim üzerimde mor hırkam var bide mor saatim

dün mor oje sürmüştüm bugün çıkardım :)
bugün şanslı olman lazım ozaman, işlerinin iyi gitmesi lazım, pozitif olman lazım..
benim üzerimdeki hırka da laci ama mora kaçıyor sayılır mı acaba

dursun lazım olur

bugün şanslı olman lazım ozaman, işlerinin iyi gitmesi lazım, pozitif olman lazım..
benim üzerimdeki hırka da laci ama mora kaçıyor sayılır mı acaba

evet bugün mutluyum

mutlu mutlu çalışıyorum

Olmaz sayılmaz ama sen yinede pozitif ol :)))

ya topik resmen bomboş
yarenay dilşad zuzu yok nigar az yazıo
digerleri zaten fırsat buldukça giriodu ama kimseler yok çok sıkıcı
evet topik ıssızbu aralar ben hastayım, eşimin iş durumu felan derken ondan az yazıyorum galiba canım
evet bugün mutluyum

mutlu mutlu çalışıyorum

Olmaz sayılmaz ama sen yinede pozitif ol :)))
hep böyle ol
ben de iyim bugün, 2-3 aydır giymediğim montumu giydim bugün cebinden 20 tl çıktı, nasıl güzel oluyo
servet bulmuşum gibi sevindim

Arada nektarın topiğine ne giydiğinizi yazında bilelim ne giymişsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/455190-bugun-giydin-tarif-et-bilelim.html
evet yaa, en giydiğinizi yazın, güzel oluyo o topik

Birde Dilşad hiç gelmedi galiba bugün. bişey mi oldu acaba
:26: :26: :26:

Ya herkese olur o bi bana olmaz. ben paramın hesabını kuruşu kuruşuna tutuyorum galiba. eşimdede öyle olur. bi bakar cebinden para çıkar :))

Öyle mi tamam ozamann....
Evet dilşad gelmedi niye acaba kötü bir durum yoktur umarım:26:

ben geldim tekrar,
yemegimi yedim, üstüne keyif cayımı da içtim, masama geldim sonunda :):)

bizim ofisin yemekelri acık büfe oluyor bu yüzden cok secenek var
bugun: mantar graten, yesil salata, elma ve ekler pasta yedim..... ekler cok güzelmiş bi tane daha alcaktım ama sonra utandım

aksama annem mantı yapacakkk. oooo mismis

selam kızlarrr. eltim aradı eşi eğitime gitti şehir dışına. sıkılıomuş avm'ye gidelim gezelim dio. sanırım onun yanına gidicem şimdi.

Yaren sen mi sormuştun cnm evet ek derslerden ekstra ücret alıyoruz ama fazla bi şey diil.

Mor en sevdiğim renk beniiiiiiiiiiiiiiiiim bugün benim günüm o zaman.

süpperrrrrrrrrrrrr :) bana da çok nadir olur öyle ay bi sevinirim sanki hazine bulmuşum gibi

çok da acıktım yaa ne yesem... dur bakim elticiime sorayım yemedilerse avm'de yeriz
kaçıom ben kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüzz

ohh ne güzel benim içinde gez çok sıkıcı bi gün geçirioum ben

arkadaşlar kimsede yok ama bişey sorucam ya siz hangi elektrik süpürgesini kulanıyorsunuz yeni süpürge alıcaz ama ne alsak bilmiyoruz

arkadaşlar kimsede yok ama bişey sorucam ya siz hangi elektrik süpürgesini kulanıyorsunuz yeni süpürge alıcaz ama ne alsak bilmiyoruz

benim süpürgem arçelik ama ben almadım kayınvalidem almış ben de ses etmedim kullanıyorum şimdilik idare ediyor pratik minik bir şey emiş gücü de yüksek.

ama süpürgem olmasaydı ben alacak olsaydım suya çekenlerden alırdım annemin süpürgesi ihlas ın aura suya çeken makinesi; biraz ıvır zıvırı çok ama kesinlikle çok güzel 8 yıldır kullanıyor. Halılarını sürpürdügünde silinmiş gibi tüylerini kaldırıyor. Hatta ben yeni evlendigimde halılarımın çok fazla tüyü olurdu o makine 1 aya yakın bende kaldı tüylenme sorunu baya gitmiş oldu. Bütçen ne kadar? Fakire de iyi diyorlar

bende fakir kullanıoum gayet memnunum benden sonra babanemede aldık rahat etsin die oda kullanıo iyi yani.
halılarına da bağlı ama benimki shaggy o fırça ucuyla biraz zor oluo ama 5 farklı başlık var hangisi uygunsa onu takıoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…