2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy kızlar bende dün gebermişim yorgunluktan allah tan bugün izinliydim sular akşam beşte geldi sular gelmeden önce koştum yöneticiye depoyu biraz açın diye o depoyu açtı yarım saatte sular geldi ama bi ara mutfak savaş alanı gibiydi.:)))ama alnımın akıyla çıktım çok şükür.zaten ankara da ki en yakın arkadaşım gelcekti pastasını filan kendi yaptı getirdi saolsun...ama bugünde misafirim varmışş bugünde aşkımın en yakın arkadaşı gelecek bekar allah taan tek kişi...dünden ana yemeğim kalmıştı yanına pilav çorba salata yapıcam tamam...

saol arsecım yaa işin kötüsü bi geece öncede meslek hayatımın en kötü nöbetlerinden birini geçirdim...1bir hafta işe gitmesem ancak dinlenirim.

kızlar ya bişey sorucam size şu albümler bölümüne düğün fotolarımı koymalımıyım sizce kararsız kaldım da accıkk...bu konuda ne düşünüyorsuuz merak ettim...

BİRİ BANADA ANLATABİLİR Mİ? 26 EYLÜLDE BENDE EVLENİYORUM DA guclubacismile NASIL Bİ DUYGU ACEBA?

iyi akşamlar , iyi tatiler herkese kendinize iyi bakın..görüşmek üzerezemuszemus

BİRİ BANADA ANLATABİLİR Mİ? 26 EYLÜLDE BENDE EVLENİYORUM DA guclubacismile NASIL Bİ DUYGU ACEBA?

merhaba
emin ol harika birşey, ama tadını çıkarmayı bilirsen, superin dediği gibi biz birbi,rimize çok tiyolar verdik halada devam ediyoruz, ve çok güzel oluyo, istersen biraz sayfaları gezin fikir olabilecek şeylere rastlarsın , veya daha geniş bir zamanda dilimizin döndüğünce anlatırız
hayırlısı olsun senin için vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…