2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

opuyorumnanaktan
kızlar merhaba
hepinize çooook mutluluklar
kasımda olcak düğünüm inşallah. bugün keşfettim sizi, okuyayım biraz okuyabildiğim kadar öğreneyim nasıl bişeymiş evlilik

benım de aralıgın 26 sındaydı dugunum fakat dun eniştemin ablamı alt kat komsumuzla aldattıgını ogrendık ve ablam bosanıyor,bu halde ıken nasıl dugun yaparım...nasıl evlenmeyı dusunurum...allahım sabrımızı artır ve kolaylık ver

opuyorumnanaktan
kızlar merhaba
kasımda olcak düğünüm inşallah. bugün keşfettim sizi, okuyayım biraz okuyabildiğim kadar öğreneyim nasıl bişeymiş evlilik

merhaba...
sanada mutluluklarrra.s.

:1shok::1shok:

Allah ablanıza sabır versin inş:Saruboceq:
o komşunuzu ve adamı da ıslah etsin

üzüldüm senin adına gerçekten zor o mutsuzken sen nasıl mutlu olucaksın bunu düşünysn demii:sinifsinif:

ben böyle insanlara anlam veremiyorum yaa kadın erkek farketmez madem eşini sevmiyosun başkasında gözün önce boşan sonra ne halt ediyosan ett

Allahım böyle insan müsfettelerinden uzak tut bizi:Saruboceq:

canım Allah sabırlar versin.
bozma moralini, Allah ablana da size de kolaylık versin.
herkes öyle olcak diye bişey yok canım.

merhaba...
sanada mutluluklarrra.s.

çok teşekkürler zuzucum.

Ablam ve eniştem 12 sene evvel deli gibi severek evlendıler,3 sene boyunca ablamla evlenebılmek ıcın nelere neler cektı enıstem son 1 seneye kadar da hep boyleydı sevgılerı..3 tane cocuk en kucugu 2 yasında.alt katımıza bır kadın tasındı ..21 22 yaslarında 4 yasında bır oglu var ..esınden dayak yerdı arasıra el yuz mor ıcınde dert yanardı..allahım derdım yardımcısı ol...bu arada enıstemın evımızın onunde bır marketı vardı ..babam o marketı enıstem ablamın hep yanında olsun dıye emeklısıyle alıp ona vermıstı..ama bu kadın enıstemın pesını hıc bırakmadı...bız enısteme oyle ınandık oyle guvendık kı sorunu hep kadında bulduk..kocasıyla mutlu degıl enıstemle ablamın ılıskısını kıskanıyo halıyle dedık,5 ay once enıstemın ıslerı burda bozulunca buraya 10 dk uzaklıkta baska bı semtte dukkan actık..ve ılsıkılerı hemen baslamıs... bu arada hala o eskı enıstem ama ablama karsı baglılıgı falan..ve dusunebılıyormusunuz 3 gun evvel ablamın dogum gunuydu ve kuyumcudan ablama bı bıleklık almıs enıstem yanında o kadın varmıs ve bıleklıgı o begnemıs..cıldırmamak elden degıl...

bızım sineye cekemedıgımız de bu zaten , a şe....siz desene ben senı ıstemıyorum sevmıyorum bosanmak ıstıyorum...ne oyunlar cevırmısler ne...kadına demıskı 3 gun evvel boynumu ısır ,morart(ilişki anında) karım bunu gorsun ve bızım bosanma sebebımız olsun... son 3 gunu anlatamam arkadaslar..evlerımız basımıza coktu.mahfolduk... hepımız soktayız... ne anlatılır ne yaılır kısaca allahım sabrımızı artırsın... ve dayanma gucumuzu...3 gundur 1 yudum suyla oruc tutuyoruz ne yemek ne aş...ekmegımız goz yasımızla ıslanıyo sofralarda...o ıse sevgılısıyle alem de... eyy azabı cetın ve kesın olan mevlam biz bittik sen yetiş ya rabbım.

canım benimde ablam eşinden ayrılmıştı, dolandırıcıydı enişte. herkesten borç alırdı. ailece hep destek olduk birbirimize. atlattık çok şükür zor günlerimizi.
boşanmadan 1 yıl sonra da küçük ablam evlenmişti. herkes çok üzülüyordu.
şimdi 7 seneden sonra büyük ablam bida evlendi. maşallah çok mutlu.
kötü günler oluyor canım hayatta. sabredin dua edin.
insan içine çıkamayacak olan enişten.
ablanı haketmiyormuş.
Allah yardımcınız olsun.

axfrends ne diyeceğimi şaşırdım Allah sabır versin ablan adına gerçekten çok üzüldüm

hediyeyi bile sevgilisiyle alıyolar ya rabbim bu ne yüzsüzlük böyleee:bbo:

Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder.
Ablanın işi çok zor aklını oynatmamak elde değilakannehir
o çocuklara yazık günah yaa

çok üzüldüm inan ki, sanki kendim yaşamış gibi hissettim... sabır dilemekten başka çare yok, zaman herşeyin ilacı, her işte hayır vardır, böylesi daha hayırlıymış diye düşünmek gerek bu durumda:sinifsinif:
senin düğününe gelince... böyle hayırlı işleri ertelemeye gelmez, mutlaka yapın düğününüzü derim ben. bizim de düğünümüz bu yaz oldu, düğüne 40 gün kala kayınbabam öldü. düğün kalacak diye düşünürken kayınvalidem kalmasın dedi, araya hep bişey girer mutluluğunuz bozulur. ölenleölünmez dediler. üzerinden 40 gün gibi az bi zaman geçmesine rağmen buruk ama yine de eğlenceli bir düğün yaptık ve bu düğün kayınbabamın ruhuna gibi bişey oldu, çünkü babam da düğünümüzü görmüş gibi hissettik ve mutlu olduk... üzülme lütfen :gitme:

hoşbulduk zuzucum yazılanların okuyunca şok oldum ağzım açık kaldı...

axfrends arkadaşım gerçekten çok morart ne biçim insanlar var yaa töbe töbe morart görsün boşanalım deiş bi de söylüyolar yuh yaa deri eşşek derisi mübarek...

rezil ediceksin aslında böyle mahlukları
ablanın başı dik olsun onlar utansın ş...zler
tövbe tövbe yaaa neler varrr

axfrends okuduklarıma inanamadım. Allah sabır versin hepinize, tabii ki özellikle ablana. ne kadar kötü, ne kadar acı bişey bu kadar mutlu bir evliliğin bu şekilde bitmesi. Allah hepimizin eşlerini korusun o kadın gibilerinden. Bunun için kendi düğününü sakın erteleme canım bence. Herkesin başına aynı şey gelecek diye birşey yok. Ayrıca ablana moral olur senin düğünün de. En azından sevdiği insanlardan birini mutlu görmek ona da iyi gelecektir bence.

opuyorumnanaktan
kızlar merhaba

hoşgeldin canım

hoşgeldin canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…