süper kolay gelsinnn guclubacismile[/QUOT
sagol canım opuyorumnanaktan
zuzu yemeklikleri dograyıp tencereye atıp..buzluga koycakmış.............ay ne komik yaa
ordan ocaga hoppppppp pişti mürsel..:roflol::roflol:
opuyorumnanaktan
kızlar merhaba
hepinize çooook mutluluklar
kasımda olcak düğünüm inşallah. bugün keşfettim sizi, okuyayım biraz okuyabildiğim kadar öğreneyim nasıl bişeymiş evlilik
benım de aralıgın 26 sındaydı dugunum fakat dun eniştemin ablamı alt kat komsumuzla aldattıgını ogrendık ve ablam bosanıyor,bu halde ıken nasıl dugun yaparım...nasıl evlenmeyı dusunurum...allahım sabrımızı artır ve kolaylık ver
benım de aralıgın 26 sındaydı dugunum fakat dun eniştemin ablamı alt kat komsumuzla aldattıgını ogrendık ve ablam bosanıyor,bu halde ıken nasıl dugun yaparım...nasıl evlenmeyı dusunurum...allahım sabrımızı artır ve kolaylık ver
merhaba...
sanada mutluluklarrra.s.
bızım sineye cekemedıgımız de bu zaten , a şe....siz desene ben senı ıstemıyorum sevmıyorum bosanmak ıstıyorum...ne oyunlar cevırmısler ne...kadına demıskı 3 gun evvel boynumu ısır ,morart(ilişki anında) karım bunu gorsun ve bızım bosanma sebebımız olsun... son 3 gunu anlatamam arkadaslar..evlerımız basımıza coktu.mahfolduk... hepımız soktayız... ne anlatılır ne yaılır kısaca allahım sabrımızı artırsın... ve dayanma gucumuzu...3 gundur 1 yudum suyla oruc tutuyoruz ne yemek ne aş...ekmegımız goz yasımızla ıslanıyo sofralarda...o ıse sevgılısıyle alem de... eyy azabı cetın ve kesın olan mevlam biz bittik sen yetiş ya rabbım.
opuyorumnanaktan
kızlar merhaba
hepinize çooook mutluluklar
kasımda olcak düğünüm inşallah. bugün keşfettim sizi, okuyayım biraz okuyabildiğim kadar öğreneyim nasıl bişeymiş evlilik
hoşgeldin canıımbenım de aralıgın 26 sındaydı dugunum fakat dun eniştemin ablamı alt kat komsumuzla aldattıgını ogrendık ve ablam bosanıyor,bu halde ıken nasıl dugun yaparım...nasıl evlenmeyı dusunurum...allahım sabrımızı artır ve kolaylık ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?