2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

neyse kızlar ben dersime döneyim,güya kitap önümde açık ama aklım hep sizde acaba heaven foto yükledimi,süper ne dedi arse,zuzu ne yazdı diye bi türlü odaklanamıyorum,
bağımlılık yaptınızz

bu arada allah seni napmasın
lafı meşhur oldu burda....
arseden kaptımmmmm hep bana derdi....:roflol:

sanada virüsü bulaştırmışımmmm :çok üzgünüm:
annem çok kızardı, düzgün konuş hiç yakışmıyo,sokak ağzıyla konuşuyosun çiçekçi kızlar gibi derdi ben her Allah seni napmasın dediğimde :dance:

neyse kızlar ben dersime döneyim,güya kitap önümde açık ama aklım hep sizde acaba heaven foto yükledimi,süper ne dedi arse,zuzu ne yazdı diye bi türlü odaklanamıyorum,
bağımlılık yaptınızz

:lepi:
a.s.
:1hug:
Şeniz

sadece burda kullanıyorum şekerim sorun yokyerimseniben

bağımlılık yaptınızz

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm valla canım yaa merak etme sen biz resim falan yüklersek senden yorum gelmeden silmeyiz sen rahat rahat çalış hayatım dersineopuyorumnanaktan

yaaa bakma seni demesi kolay,güzel muhabbet dönüyor
sınıfta kalırsam kızlar allah sizi napmasın emii

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zuzu yemeklikleri dograyıp tencereye atıp..buzluga koycakmış.............ay ne komik yaa

ordan ocaga hoppppppp pişti mürsel..:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum kızlar
görüşürüz,iyi sohbetler sizee,pazartesi en çok ben konuşcam :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…