kızlar sabah kontrole gittim hiç kilo almamışım, bebiş de göbüş de büyüyor doktorumuz ii haber bu. anneyi değil bebeği besliyoruz dedi :)
ooo süpermiş canım. inşallah bende de öyle olur, yoksa doğumdan sonra yanarım benAllah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bebişini
Saba Tümer'in programında Banu Alkan, Oya Aydoğan ve Ahu Tuğba var. çok komik yaaa. Banu Alkan her zamanki gibi felaket
benim ilk ayda tuttu. sadece ovulasyon günümü internetten hesapladım o kadar.
doktor nevranın sitesinden hesaplayabilirsin sende.
allah sanada nasip etsin
filizcim kaç haftalık bebiş?
ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepinize.
yaa elfim sizin kazara mı oldu? yoksa var mıydı bi çalışma.
ben hiç kazara olsun istemioum hazırlıksız gibi o anı tam yaşamadan
yok canım kazara olmadı planlar yapıyorduk ben iyice karamsar oldum bi gidişte zor gibi demiştim üzülmüştüm eşimde düşünme demişti sonra dedimki yumurtlama günlerim dikkat edelim yok etmeyelim dedi. oldu
bu ay tutarsa hamile olucam o zaman dedim olsun dedi
elfiiiii ayy inanmıyorum tatlımm, hadi hayırlısı olsun inşallah, Rabbim sağlıcakla kucağına aldığınıda göstersin bizlere.
yemeğe çıkamadım dedim kızlara bakayım uzun zaman oldu, ayy ne göreyim minik kelebek hamileymişşşşş :)))
tekrar tebrikler hayatım inşallah mutluluğuna mutluluk, huzuruna huzur katar minik müjdeci.
ayyy
ne güzel işte isteyerek olmuş valla çok daha sevindim
annenler falan ne dedi istiolar mıydı onlarda
Canım burdaki arkadaşıma sordum o da yeni doğum yaptı sayılır küçükken geçirmemiş kızamıkçık aşı da olmamış bebeğide sağlıklı çok şükür. Bilgin olsun diye söyliyim dedim.dilşad maşallah sana da bebişine de böyle devam edin inş.
ben bu kızamıkçık şeysini bi araştırıcam. anneme sorıyım geçirdim mi diye, hatırlamazsa bi test yaptırıyım. ona göre de aşı olayım baya ciddi bi şey sanırım bu
oo annemler çok seviniyorlar hele kardeşlerim çok mutlular..
evet cnm herkeste olmuyormuş zaten, eğer hamileyken geçirirsen kötüymüş işte, bilemeyiz ki ama hamileyken kızamıkçık olur muyuz olmaz mıyız...
Canım burdaki arkadaşıma sordum o da yeni doğum yaptı sayılır küçükken geçirmemiş kızamıkçık aşı da olmamış bebeğide sağlıklı çok şükür. Bilgin olsun diye söyliyim dedim.
evet cnm herkeste olmuyormuş zaten, eğer hamileyken geçirirsen kötüymüş işte, bilemeyiz ki ama hamileyken kızamıkçık olur muyuz olmaz mıyız...
bugünden aralık 5 e kadar ovulasyon tarihimmiş nevracık öyle söylüyor :)) bu h.sonu yani
kızlar elfişin bebişi sayesinde 2 günde 42 sayfa yazmışız resmen
özgecim zaten hamilelik sırasında kızamıkçık geçirirsen tehlikeliymiş bebek için. eğer o dönemde yakalanmazsan o hastalığa, bir problem yok yani.
kızlar sabah kontrole gittim hiç kilo almamışım, bebiş de göbüş de büyüyor doktorumuz ii haber bu. anneyi değil bebeği besliyoruz dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?