2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar sabah kontrole gittim hiç kilo almamışım, bebiş de göbüş de büyüyor doktorumuz ii haber bu. anneyi değil bebeği besliyoruz dedi :)

ooo süpermiş canım. inşallah bende de öyle olur, yoksa doğumdan sonra yanarım ben Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bebişini

Saba Tümer'in programında Banu Alkan, Oya Aydoğan ve Ahu Tuğba var. çok komik yaaa. Banu Alkan her zamanki gibi felaket

inşallah canım. aminn.

benim ilk ayda tuttu. sadece ovulasyon günümü internetten hesapladım o kadar.
doktor nevranın sitesinden hesaplayabilirsin sende.
allah sanada nasip etsin

yaa elfim sizin kazara mı oldu? yoksa var mıydı bi çalışma.
ben hiç kazara olsun istemioum hazırlıksız gibi o anı tam yaşamadan

filizcim kaç haftalık bebiş?
ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepinize.

Dilşadcım size maşallah

hastane araştırıyorum şimdi işyerinden kolayca gidebileceğim evede yakın bi yer. bi yer buldum gibi şikayetler yorumlar okuyorum dünkü testime göre 3 hafta yani tam ovulasyon günümden bu güne. ama satı baz alacaklar araştırmalarım bitsin randevu alıcam :)

yaa elfim sizin kazara mı oldu? yoksa var mıydı bi çalışma.
ben hiç kazara olsun istemioum hazırlıksız gibi o anı tam yaşamadan

yok canım kazara olmadı planlar yapıyorduk ben iyice karamsar oldum bi gidişte zor gibi demiştim üzülmüştüm eşimde düşünme demişti sonra dedimki yumurtlama günlerim dikkat edelim yok etmeyelim dedi. oldu

bu ay tutarsa hamile olucam o zaman dedim olsun dedi

elfiiiii ayy inanmıyorum tatlımm, hadi hayırlısı olsun inşallah, Rabbim sağlıcakla kucağına aldığınıda göstersin bizlere.

yemeğe çıkamadım dedim kızlara bakayım uzun zaman oldu, ayy ne göreyim minik kelebek hamileymişşşşş :)))

tekrar tebrikler hayatım inşallah mutluluğuna mutluluk, huzuruna huzur katar minik müjdeci.

ayyy

ne güzel işte isteyerek olmuş valla çok daha sevindim
annenler falan ne dedi istiolar mıydı onlarda

dilşad maşallah sana da bebişine de böyle devam edin inş.

ben bu kızamıkçık şeysini bi araştırıcam. anneme sorıyım geçirdim mi diye, hatırlamazsa bi test yaptırıyım. ona göre de aşı olayım baya ciddi bi şey sanırım bu

alishiacım ben İzmirdeyken birkaç arkadaşım olmuştu, hatta bana da bahsetmişlerdi ama ben hiç üstünde durmadım. ablama da bir sorayım bakalım ona yapmışlar mı test falan. sonra da anneme sorayım, birçok hastalık geçirdiğimi biliyorum ama bunların içinde kızamıkçık var mı hiç bilmiyorum. bakalım annem hatırlar sanırım.

Arsecimmmm teşekkür ederim canım

Canım burdaki arkadaşıma sordum o da yeni doğum yaptı sayılır küçükken geçirmemiş kızamıkçık aşı da olmamış bebeğide sağlıklı çok şükür. Bilgin olsun diye söyliyim dedim.

kızlar elfişin bebişi sayesinde 2 günde 42 sayfa yazmışız resmen

özgecim zaten hamilelik sırasında kızamıkçık geçirirsen tehlikeliymiş bebek için. eğer o dönemde yakalanmazsan o hastalığa, bir problem yok yani.

oo annemler çok seviniyorlar hele kardeşlerim çok mutlular..

süpper yaaa :) benim annem de pek çaktırmıyor ama eltim falan anlamış, annen de istiyor bi an önce olmasını falan dedi bana geçenlerde.
Ay bilmiyorum yaa şu kızamıkçık şeysini geçirmişsem küçükken, ben bu ay başlıcam çalışmalara.
Hatta kocişe diorum ki, h.sonu bizim eğitim olacak 5 yıldızlı bi otelde, eşler de geliyor. birlikte gidicez, orda başlarız ilk denemeye dedi :))))

evet cnm herkeste olmuyormuş zaten, eğer hamileyken geçirirsen kötüymüş işte, bilemeyiz ki ama hamileyken kızamıkçık olur muyuz olmaz mıyız...

bugünden aralık 5 e kadar ovulasyon tarihimmiş nevracık öyle söylüyor :)) bu h.sonu yani

Ay hadi bakalım hemde eğitime denk geliyor

ben genelde geçmişten okuyorum ya habire sayfa değiştirmemek için bi sayfaya 50 ileti seçeneğini işaretledim o yüzden bende 1562 syf şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…