yok canım kazara olmadı planlar yapıyorduk ben iyice karamsar oldum bi gidişte zor gibi demiştim üzülmüştüm eşimde düşünme demişti sonra dedimki yumurtlama günlerim dikkat edelim yok etmeyelim dedi. oldu
bu ay tutarsa hamile olucam o zaman dedim olsun dedi
ben genelde geçmişten okuyorum ya habire sayfa değiştirmemek için bi sayfaya 50 ileti seçeneğini işaretledim o yüzden bende 1562 syf şu an :)
Diloooş, ben bu kızı sana benzettim.. benziyo walla yaa :))
Eki Görüntüle 298583
Bende 20 yaptım şuan 3bin küsür sayfa görünüyor :)) sürekli sayfa değiştirmek istemeyenlere güzel yöntem 1 sayfada 20 msj sığdırıyor.
Alishiacım sen nasıl 50 yaptın bir standart birde 20 msj şeklinde seçenek var bende.:44:
yaa alıntı yapmıştım ama gitti
dilek, nekk....ya iştee böle :)
dilşad, maşallah canım
ayşam özge banada öğretin nasıl yapılıyoooo
elficimmmm
kac gündür giremiyordum en önemli haberi kacırmısım...
cok sevindim canım
saglıkla kucagına almayı nasşp etsin Allah
cok güzel bir haber bu...
süpper yaaa :) benim annem de pek çaktırmıyor ama eltim falan anlamış, annen de istiyor bi an önce olmasını falan dedi bana geçenlerde.
Ay bilmiyorum yaa şu kızamıkçık şeysini geçirmişsem küçükken, ben bu ay başlıcam çalışmalara.
Hatta kocişe diorum ki, h.sonu bizim eğitim olacak 5 yıldızlı bi otelde, eşler de geliyor. birlikte gidicez, orda başlarız ilk denemeye dedi :))))
bende de standart ve 20 yazıo özge, eskiden nasıl yapmışım acaba? Ama yani şuan saydım da mesela son sayfamda 30dan fazla mesaj var ve daha da alır, eski bi ayar mıymış ki acaba?
Zuzuş kullanıcı kontrol panelinden ayarlarım - hesabım - seçenekleri düzenle
orada "bir sayfada gösterilecek mesaj sayısı bölümü var
Diloooş, ben bu kızı sana benzettim.. benziyo walla yaa :))
Eki Görüntüle 298583
özge ben senin avatarını çok beğeniyorummm
elfininkini nek le karıştırıyorum hep, bi ara nek de o tarz avatar kullanmıştı....bazen bidaha bakıyorum nek mi yazdı elfimi diye..bayaa da oldu halbuki elfiş kullanalı,alışamadım halen :26:
dimmi :13:
Evet bende biraz benzettim nek :13:
ben değişcem avatarımı sıkıldım zaten hemen sıkılıyorumözge ben senin avatarını çok beğeniyorummm
elfininkini nek le karıştırıyorum hep, bi ara nek de o tarz avatar kullanmıştı....bazen bidaha bakıyorum nek mi yazdı elfimi diye..bayaa da oldu halbuki elfiş kullanalı,alışamadım halen :26:
o kimmmDestina hoşgeldin arkadaşımmm :)
evet, andırıyo :26:bana mı canım :26:
o kimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?